• CastAway1986
    3.8k
    Kako se sve mjenja , sad im Lokomotiva valja ..Nebi me cudilo da tovari krenu i po Krivaka ...
    Nego hoce li i dalje Hajduk većinski placat Zapera ili?
  • Pacho
    4.1k

Ne bi volio da Lokomotiva njima postane feeder talenata i nije mi drago da je nas odnos s njima izgleda skroz otisao u kurac. I to navodno radi nekih osobnih odnosa.
  • Keyser Soze
    15.7k
    Ne bi me čudilo da naprave neki deal za Krivaka.
  • Paggini
    66.3k

Samo je jedan radikalan problem u svemu tome.

Sto Hajdug te talente ne može platiti, a i jako je dobro pitanje jel bi ti talenti (mahom zagrepcani i dinamovci), otisli dolje kad ih nazove i Boban?

Ne mislim da ce Boban odustati od bilo koga za koga procijeni da je za Dinamo

A i na kraju krajeva, koji je zadnji bitan transfer koji smo uzeli iz Lokse? Jakic prije pet godina?
  • Nemrem igra Dinamo
    4.1k

Meni je drago, trebamo se okrenuti našoj školi i odjebati skroz likove poput Šikića, Miškovića i slične...

Zato je Capellas i dopeljan, a ako kapne koji transfer unutar HNL-a po nekakvim normalnim uvjetima, bez da nas netko ucjenjuje - super!
  • CastAway1986
    3.8k
    To sam i ja odmah pomislio i napisao , ne bi me cudilo da krenu po Krivaka , Canjugu ili jos poneke talente iz Lokomotive jer i sami su svjesni da većinom promaše sa stranim igračima
  • Pacho
    4.1k

Ne mislim da treba bilo koga odjebati. Ako mislimo da mozemo izvuci korist iz odredene transakcije onda je treba odraditi. U suprotnom se povuci.

I ja se nadam da ce nam skola biti jos bolja, ali ne vidim zasto ne bi uzeli nekoga tko se mozda probije kroz Lokomotivu. A jos je gore da ih prepustimo magaradi.

Stojkovic?
  • Teofil Kateran
    3.1k
    jer i sami su svjesni da većinom promaše sa stranim igračimaCastAway1986

Ja mislim da oni ničega nisu svjesni jer se i dalje vrte u krug.

Ako i dođe do dublje suradnje sa Loksom ipak se nešto pita i igrače, a ne vjerujem da će značajan broj talentiranih igrača na koje i Dinamo baci oko birati njih umjesto nas.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.1k

Šikiću je dogorilo, jer nema više pajdaše s kojima će dogovarati tko zna kakve mutne dealove pa sada kmeči okolo protiv Bobana i DP, a sve govori činjenica da se okrenuo žgadiji i njihovoj novokomponovanoj mafiji.
    Osobno mislim da te i takve treba odjebati, ali naravno da nemam ništa protiv da uzmemo nekog dobrog talenta iz Loksine škole, po normalnim uvjetima.
    Nisam zabrinut da će talenti odlaziti u južne krajeve, jer ovi nemaju za biber, a Šikić gleda samo lovu...
  • Bryan
    45
    Trebao je netko poslat dečkima u Španjolsku linkove na bakljadu svojih igrača i Kalikovu kavicu. Da znaju kaj ih čeka...
    Ali fakat,kak oni kupuju sa tolikim minusima. Gdje im je pravdanje troškova za onih 2 milje kaj im je Plenki dao? Ako su samo 2 milje...dan nakon uplate od vlade su "nagovorili" Rebića. Sad dva španjolca. Nadam se samo da to Uefa nadzire jer ne postoji poluga vlasti kod nas koja bi se usudila pipnut dolje.
  • Jurki
    19.1k
    jer ovi nemaju za biber, a Šikić gleda samo lovu...Nemrem igra Dinamo

Ovo je i meni palo napamet.
    Šikić je mafijaš koji se bu s njima spanđal, ali sigurno nebu dal da mu tovari nose obiteljsku srebrninu po cijeni željeza.

Nadam se samo da to Uefa nadzireBryan

S obzirom da su vec jednom bili kaznjeni.. sigurno ih prate jer imaju uvjetnu.
    Šteta kaj su ipak smanjili troskove odlascima igraca, Uremovica i ostalih gutaca novaca.. a i prodali su Prpića za neku kintu pa su malo rasteretili budget. Al opet je to premalo.
  • Pacho
    4.1k

Pa dobro, ali sta onda znaci "odjebati"? Meni je jedino bitno da je s nase strane sve cisto i transparentno, a ovi s druge strane neka dijele pare kako hoce i s kim hoce. Nije nas problem. I ne ciljam ovime na tebe, ali cesto se ovdje pise treba odjebat X klub, X i Y agente, itd... Jebiga, u nogometu se vrte ogromne pare pa stoga u njemu egzistiraju i razni kokosari i mlatimudani, a ne vidim smisao u nekoj borbi s vjetrenjacama. Poslat ponudu, ponudit ugovor, stagod i sve dok je sve cisto na nasoj strani ne vidim problem.
  • Sajla
    12.6k
    da ste dvaput bankrotirali i da vas oba puta grad/država spašavaju - zar bi vi brinuli oko financija? nema dolje ikakvog raspada ni bankrota ako ne dođe do pritiska izvana. ako UEFA ne nađe neke nepravilnosti na koje ne mogu zažmiriti (za sitnice tu je Čeferin), oni su bez brige. taj klub dole ima sve, ali baš sve što im treba za uspjeh - osim što su nesposobni i što unutar njih još uvijek ima bezbroj sitnih individualnih interesa koji vuku svak na svoju stranu. da to sutra nestane i da se okrenu nogometu, mogli bi za koju godinu uzeti naslov na normalan sportski način. ali njima normalna sportska borba jednostavno nije dio karaktera, osim tu i tamo kojeg pojedinca koji je u globalu beznačajan.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Nekoliko stvari. Šikić (Lokomotiva) treba lovu za funkcioniranje. Oni očekuju da netko plati Stojkovića, Šotičeka i sad Krivaka da pune proračun. Čak i da imaju super odnose vjerujem da planira za tog Krivaka dobit bar milju i pol kaj Orjuna nemre platit. Naravno, mogu neke manje dealove radit, posudbe, ali ove glavne igrače ne mogu prodavat njima. Također, Orjuna ne može nas zamijenit kao prije kad se bacalo novce na razne Kastratije. Zaključak, uz par godina dobrog rada naše škole da nam ne bježe talenti i treneri kod njih Lokomotiva prije ili kasnije nestaje.

Sljedeće, kako ćemo mi rast s vremenom ova močvara od našeg nogometa će se sve više okretat protiv nas i ne bih se čudio da se svi skupa nekako udruže u svojoj pakosti ne bi li svrgnuli zajedničkog neprijatelja. Sve u svemu, veselim se budućem razvoju događaja i ne sumnjam da mi izlazimo pobjednički iz svega toga.
  • Jurki
    19.1k
    ova močvara od našeg nogometa će se sve više okretat protiv nas i ne bih se čudio da se svi skupa nekako udruže u svojoj pakosti ne bi li svrgnuli zajedničkog neprijateljaTvrdica McTvrdi

Malo ides u teorije zavjera.
    Jednom Belupu, Varazdinu ili Istri se zivo jebe tko bu prvak Hrvatske.
    Svaki klub gleda samo svoj interes i njima je bolje da bumo mi prvaci jer je najveca vjerojatnost da im bumo zaradili lovu.
    Šarani, Rijeka i tovari radili oni zajedno ili ne na isto dojde.

Samo je bitno tko ima vise šuškavih eura.
    Zato tovari i šarani nikad nece nist napraviti jer gledaju Dinamo, umjesto da gledaju svoja posla.
    Rijeka gleda svoja posla i za njihove standarde su turbo uspjesni (moram to priznati bez obzira na to koliko mi taj klub ide na kurac).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet