• Nemrem igra Dinamo
    4k

Ok, možda se nisam dovoljno jasno izrazio. Pod odjebati mislim smanjiti na minimum nekakve dealove s njima, nama prioritet treba biti naša škola i razvoj talenata, dakle interne snage i resurse trebamo što više koristiti.
    Drugo, dopeljati na free ili za prihvatljivu lovu nekog mladog potentnog stranca ili provjerenog igrača (tipa Dominguez ili McKenna ove godine, Olmo ili KTC prije...)
    A za Šikića i slične, da budu treća opcija tek (mislim da je Haza neki dan pisao za Krivaka npr. i sviđa mi se da se Boban tako postavio), ponuditi kao start u pregovorima neku malu odštetu pa nek pjevaju borbene...
  • FazeN
    1.5k
    Nego hoce li i dalje Hajduk većinski placat Zapera ili?CastAway1986

Kažu ovako,
    Hajduk plaća i dalje Žapera veliku većinu, plus platit će Lokomotivi neku cifru da Žaper igra određen broj minuta kao što smo mi probali s Belupom i Mikićem.

A kad smo kod Mikića i sličnosti, Krivak će isto kao Mikić reći da nikad neće obući dres Hajduka iako bi to vjerovatno kao što pišete Škegro i novi partneri Loksa i Hajduk htjeli.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k

Kako ide ono, razlika teorije zavjere i stvarnosti je 5 godina... Nevažno sad, nije ovo trebao biti paranoičan upis. Slažem se da će svima no1 bit vlastiti interes. Opet, ne mogu se oteti dojmu da zadnje vrijeme Varaždin najavljuje rekordni transfer Šege i završava kod njih za cijenu Bambe, a par tjedana kasnije se nama želi uvalit Belcar za 3 milijuna. O Gorici gdje maltene nema igrača i osoblja koje nije nekako povezano s njima. Istra za koju se zna da je također sklonija njima i eto svaki igrač kojeg su oni htjeli magično ima klauzulu 200k eura (spletom okolnosti nisu završili dolje). Eto sad i Lokomotiva. Možemo tu dodati i komentiranje suđenja dok se kontra nas uredno iskomentira koji korner je krivo dosuđen, a s njima gdje ih suci masakriraju samo kažu "ne želim komentirati suđenje" (za trenere i sportsko osoblje govorim). Možeš sada reći to je teorija zavjera, ali koja točno stvar je kriva u svemu ovome? Višegodišnje iskustvo praćenja i analiziranja politike i geopolitike me ipak naučilo "slagati puzzle" i vidjeti više naizgled nepovezanih stvari ispod radara.
  • NORTE
    18.7k
    Osječani se nakon informacije o odlasku "njihovog" Žapera na posudbu u Hajdugovu sestricu Lokomotivu i videom nabrijavaju pred dolazak gube:

• Omake
    11.5k
    Talenti Lokse će završavati u Dinamu kao kadeti i juniori, a ne kao seniori. Perković i Božkov su pokrenuli trend.
  • Paggini
    66.3k
    Tovari oće li to?
    Nema turista u Osijeku. :sad:
    NORTE

Inace, ovo mi je jako jako smijesno jer ne znam jesam ikad vidio da jedna navijacka skupina ruga drugu navijacku skupinu da je trece navijacke skupine bilo vise u NJIHOVOM gradu :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Hnlovac
    3.1k
    "kak si ti slab drugi lik me prebio više od tebe"
  • Odani Zgd
    772
    Žaper,Karačić i 3 juniora iz Hajduka u Lokomotivu....znači razmjenjeno u oba smjera 5 igrača.Lokomotiva zbilja postaje nova sestrica blitvarima
  • modri-kibic
    849

+ gradonačelnik je iz vladajuće stranke u Hrvatskoj.
  • Omake
    11.5k
    Gabrijel Šivalec koji je odigrao jako dobro protiv naših kadeta u finalu kupa lani na klupi Slavena. 2008 godište.
  • NitkoBitan
    30.7k
    Žaper,Karačić i 3 juniora iz Hajduka u Lokomotivu...Odani Zgd

Karacic u Lokomotivu? Pa on je tovarima bio jedan od boljih igraca ovih par utakmica. Ovo bi moglo znacit jedino da je prodaja Sigura propala i on mora igrat.
  • hardek
    5.7k
    Kažu jebiga to je biznis :lol: how the turn tables stari moj. Morat ću dodati Lokose na hatewatch listu ove sezone
  • Odani Zgd
    772
    Krivo si razumio,trampa je se odnosila u oba smjera između dva kluba,na razini 5 igrača....
  • Dadox
    801
    ne kužim ovo osoblja Gorice osim ako ne misliš na trenera…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet