• Filip85
    594
    I kad im zakucamo ove godine zadnji čavao i vide da ni uz sve to ne mogu prići Dinamu, mislim da slijedi kaos. :)FazeN

Riječi ti se pozlatile !
  • Medvedgrad
    669
    Pojačamo se i pravimo kaos.
  • rioda
    9.9k
    Žaper u Lokomotivu na posudbu
  • FazeN
    1.5k
    s obzirom da je Božidar Šikić ovaj tjedan rekao jednom predstavniku Lokomotivinog prvotimca da bi rađe umro nego radio s bolesnim egoistom Bobanom, ništa me ne čudi.
    Okreće se spašavanju gdje god ga može naći
  • KtcGoat
    982
    Kolko random
  • Ivdzo11
    8.2k
    MIHAEL ŽAPER (27), defenzivni vezni Hajduka, odlazi na posudbu u Lokomotivu na godinu dana, doznaje Index. Posao će biti realiziran idući tjedan, a većinu njegova ugovora trebao bi plaćati Hajduk. Hajduk želi Žaperu pružiti minutažu i tako ga oživjeti nakon velike stanke te u klubu smatraju da je ova posudba najbolji način da se to postigne.
  • rokikaciga
    4.8k
    Po onom sto ja znam, Sikic je jedan od umobolnijih ljudi u hrvatskom nogometu...ali samo zato kaj je gazda nebitne Lokse i isplacuje placu na vrijeme nitko ne obraca paznju na njega
  • Keyser Soze
    15.7k
    Cestom ponosa čista srca i obraza :lol:
  • Dzoni
    1.8k

Jedva čekam dan kad ispadnu u 2.ligu, a vjerovatno nakon toga i u kvartovske lige, a mi im uzmemo ove klince za B ekipu za ništa para jer propadaju.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    I kad im zakucamo ove godine zadnji čavao i vide da ni uz sve to ne mogu prići Dinamu, mislim da slijedi kaos. :)FazeN

Ovo pjevamo već 3 godine...

Kad smo već kod njega, jučer ga vidio (barem sam 99.9% da je on) nedaleko Maksimira (parka) kako hoda, priča nešto na glas sam sa sobom i maše rukama. Fraer je bolestan, ali ne kao na smiješan način.
  • Omake
    11.5k
    imaju trenera koji je bolji u stvaranju šansi kroz aktivnu igru, sada koliko je bolji u svim segmentima, pogotovo nošenje s pritiskom takve okoline. A Gatussom su na oči bili očajni ali su opet prebacili očekivane bodove za pet ili šest. Imali su idealan raspored dosad a većina golova ili penali ili prekidi. Dva nova igrača bi trebala donijeti iskorak, ali puno je još upitnika u svim segmentima. Vidjet ćemo što će biti kada Garcia primi prvi ozbiljni udarac u HNLu. Izjave nakon ispadanja u Europi su neki pokazatelj da baš nije svjestan gdje se našao.
  • jedan u nizu
    15k
    Hajduk je uvijek na rubu propasti i totalnog kolapsa, a iz godine u godinu idu all in.

Mislim da ce tako biti dok god su blizu.
    Zadnje tri godine su blizu, i uvijek se raspadnu do kraja, ali euforija ih pere dobar dio godine.

Mislim da ce njihova ''godina stabilizacije'' doci onaj trenutak kada budu ocajni cijelu sezonu, i kada zavrse 3. ili losije u HNLu (ali bez realne sanse za naslov)
    Dok god su blizu, dok god zavrse drugi, i sanjaju o nekoj Europi, borbi za titulu, ljudi ce htjeti jos, uvijek ce donijeti neko pojacanje koje ce samo oni vidjeti kao deal stoljeca, prodavat ce se dresovi, pretpate, uspjet ce platiti struju i vodu u valuti od 90 dana nekako, i htjet ce zadrzati taj hype.

Realno, ako oni na tom valu hypea (koji traje vec 3 godine) uspiju maznut prvenstvo, to je njima jackpot.
    Raspad, kolaps, stabilizacija, dolazi tek kada ne budu u nikakvoj kombinaciji za naslov.

Ja im od sveg srca zelim da to bude ove godine. Da se na kraju sa Osijekom bore za 4. mjesto i mjesto u Europi, da im Livaja, Krovinovic, Ivusic i Rebic odu, da nemaju za biber i da nagodinu igraju samo sa juniorima i africkim prevarama dovedenih za 0 eura. Da im splasne hype, da imaju prosjek gledatelja manji od nas, da njihovi ljudi odustanu od toga i uzmu si predah koju godinu, da im torcida demolira stadion i da su cijeli grad, klub i mediji podijeljeni oko njihovih 'navijaca'.
  • FazeN
    1.5k
    Izjave nakon ispadanja u Europi su neki pokazatelj da baš nije svjestan gdje se našao.Omake

Ovo si lijepo rekao, slažem se u potpunosti. (Y)
  • Jos-Optimus
    7.2k
    obični galamdžija je osvojio talijanski kup s Napolijem i sad je izbornik Italije
  • striko
    2.4k
    O zadnjim čavlima i all inu više ne treba pisati. Svake godine isto. Dogodine all in vol.21
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet