• Šteco
    1.3k
    Do ovog trena prodano cca 1940 ulaznicaLiks90

Dok dečki ne usavrše skripte (na čemu im svaka čast na ideji i realizaciji, bit će to top), ovo je najbolji izvještaj. Tup u glavu okvirna procjena prodanih ulaznica koja je blizu realnih brojki i da znamo di smo. Tu i tamo nam Papa baci neki insajder da nas eventualno korigira i to je to.
  • Liks90
    3.7k
    Stanje u 21.30h

Prodano cca 1960 ulaznica od ponuđenih, sa sponzorskim oko 2160
  • Crusades
    19.3k
    Usporedba s prvim danom prodaje za VU? Zna netko?

EDIT: sad vidim iznad, zanemarite
  • Dinamovapriča
    594
    Loža 18 je puštena u prodaju, ovo fakat dugo dugo nisam vidio. Cijena je 100 E.
  • andy
    134
    Jel zna netko da li se za dijete od 6 godina treba ulaznica? Nisam na dinamovoj stranici nista nasao, jedino da ne preporucuju posjet tekme mladjima od 5 godina.

Frend je pitao na karatani ali su mu rekli da nemogu rec da li zastitari pustit.

Mozda netko od vas zna?

Hvala unaprijed
  • Dubbbrava
    1.2k
    Zakaj mu ne uzmeš na člansku za zapad gore ili kupiš sjever dolje i gotovo?
    Sve ovisi gdje ga misliš vodit.
    Ako nemaš dat ću ti ja svoju pa mi se slobodno javi u inbox jer se imena na ulaznicama ionako ne gledaju striktno na ovim malim utakmicama.
    Milion ovakvih upisa svako malo i nikako da ekipa shvati
  • skener
    6.5k
    Za početak drugog dana prodaje pao SD4
  • crophantom
    2.1k
    Evo male usporedbe Vukovar drugi dan u 8 i 30 (po podacima vrijednog kolege @criticus ) I Istra danas 8 i 30, broj dostupnih ulaznica po sektorima koji su u prodaji. Napomena, ZD1 nije tu jer ga nije bilo protiv Istre jos tad, ZG3 i ZG4 su zamijenjeni, al ja to brojim ko 1 za ovu svrhu :D
    Proširio sam bazu izračunom koji je to dan prodaje (1., 2., 3. Itd) I koliko ukupno dana traje prodaja pa ce ce dodati i page 3 di si možete uspoređivati evente po različitim parametrima sami na PBI. Fali još vremenska prognoza :D

Vukovar. Istra Razlika
    SD5 ostalo - 516. 756 -240
    SD6 ostalo - 686. 718. -32

ZD2 ostalo - 586. 644 -58
    ZD3 ostalo - 29. 193 -164
    ZD9 ostalo - 596. 583 13
    ZD10 ostalo - 449. 402 47

ZG1 ostalo - 645. 672 -27
    ZG2 ostalo - 538. 642 -104
    ZG3 ostalo (ZG4) - 5. 203 -198
    ZG5 ostalo - 626. 677 -51
    ZG6 ostalo - 681. 685 -4
    Total -818
  • jedan u nizu
    15.8k
    ZD2 ostalo - 586. 644 -558crophantom

mislim da si tu fulao za 500,
    Onda bi razlika trebala biti 818
  • crophantom
    2.1k
    bravo, istina, kopirao sam kolegin tekst u Excel pa mi je ostao razmak na kraju tog broja.
    Korigirano :)
  • criticus
    5.1k
    ZD2 ostalo - 586. 644 -58
    ZD3 ostalo - 29. 193 -164
    ZD9 ostalo - 596. 583 13
    ZD10 ostalo - 449. 402 47
    crophantom

za Vukovar ZD1 još nije bio u prodaji a sada je, tako da se i tu malo razlikuje. To nas spušta ispod 800 vjerojatno :smile:
  • NKDZ86
    5.9k
    kaj se tresete i brojite, bit će ljudi kao i protiv vukovara i to je to, idemo po 4/4 i bez primljenog gola, kaj drugo
  • criticus
    5.1k
    kaj se tresete i brojite, bit će ljudi kao i protiv vukovara i to je to, idemo po 4/4 i bez primljenog gola, kaj drugoNKDZ86

Lipo se igramo, ne galamimo, ne smetamo nikom, pusti nas na miru :cool:

Za kaznu ćeš dobit malo matematike.

Prodaja traje 6 dana, početnu brojku baziramo na @crophantom podacima (8156), što znači dnevni tempo bi trebao biti 1360 ulaznica da se ove prodaju (nešto jači kad znamo da postoje rezerve koje se kasnije puste, plus povrati godišnjaka koji se isto prodaju). Prvi dan (iako smo prvih 5 minuta val promašili) i na dan utakmice je intenzitet jači. Također nakon otvaranja karatane je nesto jaci nego ove druge dane. To znači da danas i sutra očekujemo nešto slabiji ritam pa pojačavanje prema utakmici. Prvi dan (po tablici) je prodano 1712 ulaznica, sto nam daje prostora da danas i sutra održimo ritam da budemo na cca 1000 prodanih po danu. Danas do 10 smo na 156. Onda pojačavanjem do kraja tjedna odlazi sve.

Eto, sad si dobio svoje.
  • NKDZ86
    5.9k
    Lipo se igramo, ne galamimo, ne smetamo nikomcriticus
    onda se iglajte i dalje, nebum smetao
  • Vito01928272
    0
    Jel mogu ja kao clan kupit vise karata (i ljudima koji nisu clanovi)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.