• Hnlovac
    3.1k
    u prvom criticusovom izvjestaju za Vuk u utorak ujutro je bilo oko 2900 prodanih karata ako sam dobro vidio

Sada smo na otprilike 2/3 tog broja, do kraja dana smo tu negdje

Još i subotu uzmemo i mislim da nadmasujemo Vukovar
  • Dinamosaur
    2.4k
    imas na teletekstu cjenik, bar je bilo pred koju godinu
  • Liks90
    3.5k
    Do ovog trena prodano cca 1940 ulaznica
  • Šteco
    1.1k
    Do ovog trena prodano cca 1940 ulaznicaLiks90

Dok dečki ne usavrše skripte (na čemu im svaka čast na ideji i realizaciji, bit će to top), ovo je najbolji izvještaj. Tup u glavu okvirna procjena prodanih ulaznica koja je blizu realnih brojki i da znamo di smo. Tu i tamo nam Papa baci neki insajder da nas eventualno korigira i to je to.
  • Liks90
    3.5k
    Stanje u 21.30h

Prodano cca 1960 ulaznica od ponuđenih, sa sponzorskim oko 2160
  • Crusades
    18k
    Usporedba s prvim danom prodaje za VU? Zna netko?

EDIT: sad vidim iznad, zanemarite
  • Dinamovapriča
    545
    Loža 18 je puštena u prodaju, ovo fakat dugo dugo nisam vidio. Cijena je 100 E.
  • andy
    134
    Jel zna netko da li se za dijete od 6 godina treba ulaznica? Nisam na dinamovoj stranici nista nasao, jedino da ne preporucuju posjet tekme mladjima od 5 godina.

Frend je pitao na karatani ali su mu rekli da nemogu rec da li zastitari pustit.

Mozda netko od vas zna?

Hvala unaprijed
  • Dubbbrava
    1k
    Zakaj mu ne uzmeš na člansku za zapad gore ili kupiš sjever dolje i gotovo?
    Sve ovisi gdje ga misliš vodit.
    Ako nemaš dat ću ti ja svoju pa mi se slobodno javi u inbox jer se imena na ulaznicama ionako ne gledaju striktno na ovim malim utakmicama.
    Milion ovakvih upisa svako malo i nikako da ekipa shvati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.