• DerHerrKool
    9
    Jako dobro prvo. A i drugo je bilo jako dobro...za vidjet kak ne treba. Prve dvije tekme su nam izmjene bile totalni pogodak, danas baš i ne. Moramo bit svjesni da i Kova tek u ovakvim situacijama može vidjet kakve igrače u biti ima. I ko može, a ko nemre u kakvoj situaciji kaj donest ekipi.
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Ma znam lud sam, zahtjevam nemoguce :lol:

Mogli smo i mi danas još koji da su dva udarca otisla pola metra ulijevo udesno, da je neko dodavanje bilo mrvicu točniie, da ovo, da ono.

Prosle sezone smo "mogli zabiti" jos 27 golova od udaraca u stativi i preckama, a da ne pricam jos o svim tim mrtvacima koje smo promašili. Ne postoji trofej za "mogli smo zabiti", jbg.
    Paggini

Mislim ja to gledam primarno po stvorenim zicerima. Mogla je uc ona od Dantasa sa 25m ali to nemres sprijecavat. Mogla je uc i ona od Stojketa. Ali nemres svaki sut blokirat.

Mi smo stvorili prakticki dva zicera. Oba gola. Oni su stvorili isto dva zicera samo kaj su u jednoj situaciji uspjeli fulati tri zicera.

Remi bi vjerojatno bio realan rezultat. A to mene osobno ne zadovoljava kaj se predstave tice.

Opet, samo da razjasnim, nije me na kraju briga jer smo dobili i na 9/9 smo sa gol razlikom od 7:0. Kaj se toga tice neka samo nastavimo tako.

Ali kaj se igre tice imam jednostavno taj tik da trazim dlaku u jajetu :lol:
  • Marc
    525
    Kako god se okrene pobjeda se piše… Kolarić najlošiji pojedinac utakmice, a mi moramo učiti na drugome poluvremenu… sve u svemu savršena utakmica jer se tri boda nose.. da smo barem jednu ovakvu više odigrali prošle sezone bili bi prvaci… tak da..
  • Ludovic IX
    9.5k
    Madrazija nažalost pokazao da nije za neku jaču utakmicu. Tj ne jaču vec tekmj di dinamo ima problem sa osvajanjem lopte. I kad primi loptu , pod pritiskom loše reagirao
  • Marcinko
    785
    Ne može nikako biti šetnja s ovim izmjenama, može Mudražija ljudima biti drag, ali on i Hoxha ne mogu biti neka širina.
  • Ritam Ulice
    1.6k
    nije mudri za ovakve tekme da, jbg. Treba birat bitke s njim. Ja sam iskreno mislio da ce pokzat zube ali nedostaje tu puno tehnike.. slabo je to

A Hoxhu treba prodat
  • NitkoBitan
    30.6k
    Ja njega jednostavno ne mogu zamislat da igra iti jednu jacu utakmicu pa makar ulazio sa klupe. To je razina za ubacit 20-30 posljednjih minuta protiv nekog HNL davljenika kome lopta ne moze uci u gol.

Mudrazija nije Bobanov transfer nego Manenicin ako se ne varam, a 90% sam siguran da ga Boban ne bi doveo.
  • Sajla
    12.3k
    Ne može nikako biti šetnja s ovim izmjenamaMarcinko

naravno da nemre, to sam i napisal. ali su se oni koji su eventualno mislili da je to sam tak sad mogli sami uvjeriti u to.
  • Paggini
    65.5k
    Mudražija nije za utakmice kad nas stiscu, on je za utakmice kad imamo 0:0 protiv nekog bunkera Belupa u 70. minuti da uđe i izmisli neki kurac.

Ili protiv tovarskog zla
  • Jurki
    19k
    Jbg prvo poluvreme za prste polizati.. drugo za zaborav... na kraju kaj je bitno - semafor.
    Ocekivati da bu nova momcad gazila 90 minuta istim tempom (nebitno al to prvo ili drugo poluvrijeme) je teska utopija.

Kova nije debil i dobro je rekel da je bitno da nas rezultat posere u prvih par kola.

Da smo lani ovak odigrali u Rijeci od 4 poluvremena, samo jedno.. svi bi svrsavali na to.

Ja sam zadovoljan i sretan.. tko nije ... nek se jebe.
  • Marley
    4.7k
    Zadnja Rujevica mi je najveca trauma od prosle sezone. Daleko najgora. Moram priznati da je veceras napola izlijecena haha..
    Uvjerljiva 3 boda, clean sheet i to kakav!!
    Mislim da dalje ne treba cjepidlaciti, vidjet ce tko treba vidjeti, sto nije valjalo. Pomalo, ne moze sve biti preko noci.

Najebali smo kad Marley dodePacho
    Ma necu ajde, danas samo ljubav!! :rofl:
    #nohomo
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Sramota da nakon tri kola nemamo bar...10 bodova.
  • Jurki
    19k
    Najgori igrac kod nas Valincic.

Razbi covjeku glavu...

Zajebanciju na stranu.. odradili smo 2 od 3 realno najgora gostovanja sa punim plijenom.. plus clean sheet.. @Marley gde je Neva zvadil sve kaj je trebal..

Jebiga nakon 3 kola se more dobiti maksimalno 9 bodova.. vise nejde.
  • Boycie
    3.3k
    Dajte... treca sluzbena utakmica prakticki nove ekipe, imamo 9b i clean sheet... u ovoj fazi bi nam i vise pasalo da imamo 2 tekme tjedno... Rijeka je u ritmu i znaju se dobro, moralo se nesto i njih pitat... ova ekipa ima potencijal i samo ce rasti, a bodovno smo bez greske za sad... bravo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet