• NitkoBitan
    30.7k
    I Komisija bi na more, dok je jos toplo.
  • NKDZ86
    5.4k
    komisiju u more!
  • deda
    40.2k
    Nemamo mi pojma o nogometu. Jer ako ono nije penal na Vidoviću ja ne znam što je penal.
  • striko
    2.3k
    Razlog im je genijalan. Vidović je išao iznuđivati. Pa tko je kriv ovome što se zaletio kao june u mećavi!?Po meni inteligentan potez.
  • deda
    40.2k
    Pojašnjenje je u razini otprilike igrač je lobao golmana i zbog toga gol ne može biti priznat jer to nije sportski.
  • Noel
    15.1k
    Ovo objašnjenje sudačke komisije mi je u stilu one parodije na tovare pa kad kaže zašto Dinamov golman loptu dira loptu rukama? Kako im se to dopušta?

Ovo objašnjenje situacije na Vidoviću kao da je pisao neki zadojeni tovar a ne stručnjak iz pravila nogometne igre. Jebote koja nam je liga parodija strašno.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    A mogli su prokomentirati i start Mamuta.

@striko nije im palo na pamet da je gradio loptu?

Ako golman obori napadaca dok ga obilazi u situaciji 1 na 1, ne bi trebala biti najstroza kazna jer je isao iznuđivati najstrozu kaznu u situaciji u kojoj je mogao pucati na gol.
  • Eduardo
    25.7k
    Ndockyt se zabio u njega ko vlak bez kočnica, ali eto, to nije nesmotrenost to je valjda pravo na slobodan prolaz jer Vidović je trebao, umjesto da čuva loptu, fino stati sa strane, raširiti ruke i reći “izvolite, gospodine Ndockyt, evo vam auto-put do lopte, ja ću se praviti da ne postojim”... jel to objašnjenje? Koji k?

Čekamo sljedeći seminar Komisije da objasne napadačima kako nestati iz kaznenog prostora kad obrambeni krene sprintati glavom bez obzira.
  • Istok stajanje
    0

Vidović je vrlo elegantno namamio Ndockyta na tanak led
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention