• FazeN
    858
    mogu tvrditi i tvrdim, ukoliko Jagusic bude 26/27 sezonu u Belupu ja neću više nikad niti jednu objavu objaviti, garantiram.
    Ja kad nagađam napišem da nagađam,
    A kao što sad tvrdim, napišem da tvrdim.
  • Dadox
    676
    Tvrdiš na temelju svojih ocekivanja i nekakve logike da neće još 2 godine biti tamo.To je sve! Nikakvu drugu informaciju nemaš i to ja decidirano tvrdim kada je u pitamju mali Jagušić.Osim toga tvrdim da ti nitko iz njegove obitelji nije mogao dati drugačiji info od ovog koji imaš tu.Za Škegru ne znam,ali ionako se neće poštivati njegova želja.
  • Zagi
    11.2k
    Poznaješ krug ljudi oko njega. Shvatili smo.
  • FazeN
    858
    Ne mogu se nastavljat, nemam volje imam pametnijeg posla.
    Samo ću reći to što znaš obitelj od malog znači ko lanjski snijeg.
    Slikam ovaj komentar pa kad mali ode iz Belupa na zimu ili ljeto podsjetim te što si pisao, lp :)
  • FazeN
    858
    Jel bila kad kakva oklada ovdje na forumu, da bacimo ja i dotični :grin: ili je protiv pravila?
    Npr ako je on u pravu(a nije), ja mu vrnem 500e plus dres Dinama koji god želi,
    A ako sam ja u pravu(a jesam), on uplati 200e u zakladu "Nema predaje"
  • Dadox
    676
    alo ja nigdje ne tvrdim da mali neće otići već sutra iz Belupa.Tvrdim da u ovom trenutku nema ništa dogovoreno,ima potpisan novi ugovor i niti on niti obitelj ne zna šta će biti za mjesec,dva ili pet,a ti znaš.
    Edit.sada sam dotični,a šalješ mi privatne poruke u kojima tražiš info.Momčino koja sve čuje ovo si krivo čuo.
  • Dudu9
    1.9k
    Situacija ako slaven dobije odličnu ponudu mali ide kako god okreneš, nema tu ja nebi lagano te potjeraju jer im to interes
  • FazeN
    858
    Situacija ako slaven dobije odličnu ponudu mali ide kako god okreneš, nema tu ja nebi lagano te potjeraju jer im to interesDudu9

Dzaba pokušavaš prijatelju ne razumije ti on to, igrač se u 2025. godini pita kao mi na forumu.
  • Dadox
    676
    Naravno da je tako,ali on ne želi ići ovu sezonu jer smatra da nije spreman još.Roditelji nisu optetećeni transferom i žele da se ovu sezonu u miru razvija u okruženju gdje je dobio sve garancije da će ne samo igrati nego i biti nosioc.To je jedino sigurno.Po onome što znam mi mu nismo prioritet i HNL opčenito i transfer kada se bude radio vjetojatno ide van.
  • Dadox
    676
    Jagušić je odluku donio sam uz pidršku roditelja.
  • NKDZ86
    5.2k
    ako mali nije htio sad u dinamo, onda ne treba ni sljedeće sezone. igrač koji odbije dinamo, može dalje
  • Dadox
    676
    pa ima PTSP od Dinama.Način na koji je tretiran kad je Kopić preuzeo školu i kako je ucjenjivan i degradiran sve objašnjava.Jesu novi ljudi,ali…
  • FazeN
    858
    ako mali nije htio sad u dinamo, onda ne treba ni sljedeće sezone. igrač koji odbije dinamo, može daljeNKDZ86

Mali nije odbio Dinamo to je trabunjanje.
    Odbio je prelazak u drugi klub ovo ljeto jer želi odraditi još nekoliko utakmica u Belupu i onda ode(nebitno koji klub bi bio smatrao je da mu treba jos tekmi u Belupu, zrelo razmisljanje)
    prvi plan je ova zima, a ako ne bude dobra ponuda onda ljeto.
    A ima tu još više u priči ali dobro.
  • Dadox
    676
    prema ovome sam siguran da je većina stvari koje pišeš plod tvoje mašte,navijačkih čakula i brijem sa nemaš više od 18 godina.

…i da…igrača se ne pita,a svaki tranfer koji pišeš obavezno napišeš da je bitno što igrač baš zeli tamo.Daj se dogovori sa maštom.
  • FazeN
    858
    dogovoreno, može ona oklada od gore onda? :cool:

Naravno da je tako,ali on ne želi ići ovu sezonu jer smatra da nije spreman jošDadox

Nešto si mi promijenio pricu ovdje sad tvrdio si da 2 sezone ostaje, zašto se sad slažeš sa mnom da ide najkasnije na ljeto?

alo ja nigdje ne tvrdim da mali neće otići već sutra iz Belupa.Dadox

I ovdje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.