• Common Sense
    1.3k
    Vrbančić je pokazao jako puno u ove dvije utakmice na poziciji registre. Moj dojam je da bi on u ovoj našoj ekipi pokazao više u odnosu na Villara kojeg smo platili 3m €, a Vrbančića kao otpisanog prodali u Osijek. Dok je bio na posudbi, Lokomotiva je s njim krpala rupe na krilima kad bi falilo igrača, dok su davali prednost u sredini svojim igračima koji su bili predodređeni za prodaju (Smakaj, Fetai).
  • Zagi
    11.1k
    Vidim moj kamp se povećava.
    Sada je kasno dečki. Povjerenje u Vrbu je klub trebao iskazati prije 12 mjeseci.

(a i preuranjenje su vam prognoze, odigrao je 2 tekme)
  • Paggini
    63.6k
    Duga je sezona dečki, polako, sjecam se ja i kunjenja i proklinjanja kluba što se Soldo pustio na početku prošle sezone.
  • Orc123
    12.9k
    jer opce je poznato kako je isto igrati za Osijek u kojem je btw. Istu ulogu imao Soldo, cak bio i bolji pa eto ti ga dio je rotacije trenutno. Villar odigrao 2 utakmice u kojima nije ni bio los....osim sto ga je trener vadio svaki puta u 60. Min jer su to bile dogovorene zamjene kao i za Vinlofa i Belje jer su se kasnije prikljucili a igraju na odgovornim pozicijama gdje moras biti na 100%....svi silni insajderi nek me isprave ako sam u krivu a nisam jer sam dobio taj info da se prije pocetka znalo da ce se u prvim utakmicama kretati sa istih 11 kako bi se uigrali i dogovorene su bile i zamjene..,.....

Istina, najveca su ocekivanja bila od Villara jer je realno bio jedan od najboljih igraca na pripremama, a i zar mislite da se nase pripremne nisu gledale od strane nasih suparnika? Da nisu i oni vidjeli igru Villara? Zasto ga mlate svaku tekmu?

Galesic je bio najbolji stoper lige, ali u Rijeci, ne u Dinamu. Doveli ga, platili masno, i to bas masno, eto igraju Mckenna i Dominguez.....i ne, ne mislim da je Galesic los igrac ali tako mi glupo da svakog igraca u HNL i koji odigra 3 utakmice dobeo vec je bolji od polovice nasih koje imamo.....

Eto vam primjer Belcara, Copa, ...ustvari neda mi se nabrajati jer ima na desetke primjera gdje se jasno vidi da igrati u Dinamu i bilo kojem drugom hnl nije isto ni kad nece biti....
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Da, iako ne bi odmah pljuvao po Galesicu… ali imaš i vice versa element. Evo kada je dolazio Broz u Dinamo svi su pljuvali Čačića jer je inzistirao na tome. Jakic nije bio uvijek starter u Loksi pa eto gdje je sada, realno i Lisica i Valincic nisu sada nešto bas da netko gleda sa strane i da kaže da su oni top igrači, a zasad pokazali jako puno. Nije to sve tako crno-bijelo…

info da se prije pocetka znalo da ce se u prvim utakmicama kretati sa istih 11 kako bi se uigrali i dogovorene su bile i zamjene..,.....Orc123

To je donekle točno…
  • Common Sense
    1.3k
    Moj komentar nije bio u svrhu kritiziranja Villara, za kojeg ni ne smatram da je odigrao loše, već prvenstveno kao pohvala za izvedbe Vrbančića koji je po meni bio uvjerljivo najbolji Osijekov igrač u obje utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.