• FazeN
    857
    Hvala Zvoni Bobanu što je završio ovako rano transfere da imamo vremena i za zezanja!
    Živio Zvone!
  • SAS1987
    18.1k
    Jel bila kad kakva oklada ovdje na forumu, da bacimo ja i dotičniFazeN

Imali smo jednu oko Kranjće, malo je falilo da kontaktiramo međunarodne sudove da nam je intrepretiraju :lol:
  • ElDorado
    5.3k
    Miško i sedam patuljaka
  • rioda
    9.6k
    Moram priznati da uopće nisam shvatio današnju raspravu u ovoj temi :lol:
  • rokikaciga
    4.1k
    Ja mislim da svi imaju malo drukcije informacije ali je zakljucak isti :lol: Ali kurca nisam skuzio da budem iskren
  • FazeN
    857
    Ma dosadno nam je malo pa se igramo :D
  • NKDZ86
    5.2k
    Haza molim te.
    Ti si najpouzdaniji ovdje ostani takav.
    FazeN
    Da nije forum navijača dinama, ne znam kaj bi si mislio :rofl:
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    Ja Sam mislio da je forum od navijaca ofk Beograd . Njih zovu romanticari:rofl: ovde samo sto ljubljenje nije palo
  • Haza
    10.4k
    Ma imamo svi višak vremena, pa se ide u pretpostavke. Za tim nema potrebe, samo sam htio pojasniti da je jasno kao dan da Matković, Krivak i Jagušić neće ostati u svojim klubovima nakon ljeta 2026.
    Za to nije potrebna kristalna kugla. Kad će otići Jagušić točno, ono što se jedino zna do zime je u Belupu, a onda tko zna...
  • Haza
    10.4k
    Mali nije odbio Dinamo to je trabunjanje.FazeN

Kad kažem da je nešto 100 posto, onda stvarno tako je, dakle kao i da nam dolazi Kovačević, tako sam i za Jagušića saznao direktno od ljudi iz Belupa. Jagušić je odbio prelazak u Dinamo jer je smatrao da neće imati minutažu i da mu u ovoj fazi karijere trebaju minute. Ponuda je bila 1.7 mil fiksno, 500 tis eura bonus i 20 posto od profita. Ponuda je prihvaćena čak od Uprave Belupa, ali mali je eto odbio prelazak jer želi do zime igrati u kontinuitetu. Hrabra odluka, netko će reći luda, ali mali je prihvatio 5 puta manju plaću jer mu je cilj minutaža. Gledano iz današnje perspektive, da je došao, vrlo vjerojatno bi imao minutažu na kapaljku.
    Jagušić, menadžeri (malog ne zastupa samo Škegro nego i Rajko Momčilović) i obitelj su donijeli odluku da se mali razvija na desetki, ta pozicija maltene trenutno ne postoji u Dinamu, a mali nema motoriku za krilo. Nisam siguran da ćemo ići po njega na zimu, i to je tema o kojoj se sad ne priča.
    Tko ti je izvor ne znam, ali ovo što sam napisao ti je info od osobe koja je pregovarala transfer sa Bobanom i Dabcom.
  • Droljo
    20.2k
    Krenula 'insider wars saga' chapter VII
    Tu se karta šaha jače nego inače...
  • Haza
    10.4k
    Krenula 'insider wars saga' chapter VIIDroljo

Idem po kokice .
  • JMastermind
    947
    Haza izvukao tešku artiljeriju iz skladišta, sad čekamo da fejz izvuče HIMARS :lol:
  • FazeN
    857
    Sve što si napisao je istina nego si mi sad iz konteksta izvukao poruku "mali nije odbio Dinamo", di mi je ostatak poruke?
    Mali nije odbio Dinamo kao što ljudi pišu odbio je DINAMO jer ne želi tamo, nego je odbio Dinamo u smislu odbio bi bilo koji klub ovo ljeto jer je htio ostati makar do zime u Belupu, to je iz prve ruke.
    A kad smo kod prve ruke, neke stvari nisu za forum ali podjelio sam s nekim pouzdanim ljudima priču.
    Samo ću reći dvije stvari i tu završavam temu ne oglasavam se ništa na ovo više;

Novi ugovor je potpisan na prijedlog nekoga, da obe strane izvuku više novca već na zimu(Dok je već jedna strana dobila love već sad), uz dogovor da ga Belupo pušta bez problema kad dođe dobra ponuda, te da mali bude jedan od kapetana Belupa (to je bio JEDAN od uvjeta da se stavi potpis i osigura bolja prodaja :) )

Ponavljam nikakav insider wars, ja nisam insajder nikakav kamoli prema usporedbi s Hazom, čovjek je upućeniji od mene to nije ni usporedivo, ali za ovo sam siguran 1/1 i da TVRDIM.
  • Haza
    10.4k
    Novi ugovor je potpisan na prijedlog nekoga, da obe strane izvuku više novca već na zimu(Dok je već jedna strana dobila love već sad), uz dogovor da ga Belupo pušta bez problema kad dođe dobra ponuda, te da mali bude jedan od kapetana Belupa (to je bio JEDAN od uvjeta da se stavi potpis i osigura bolja prodaja :) )FazeN

Ovo je istina. Nadodao bi da je Škegro tražio da mali nosi desetku, ali mu je Caimacov nije dao:) Ne kažem da nemaš dobre info, stvarno nemam ništa protiv tebe, i više sam danas prebacio na šalu neke stvari (sad kad je gotov prijelazni rok možemo opušteno;)
    Možda si se nespretno izrazio, mali generalno nije htio nigdje preći, ali formalno, samo je Dinamu poslao službenu ponudu, pa je formalno mali samo odbio Dinamo, ali isto tako je točno da bi odbio i bilo koji strani klub ovo ljeto.

Edit: meni je drago da si na forumu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.