• ElDorado
    5.3k
    Mislim da bu Boban teško dva put pital. A meni se čini da u ovom trenutku mali a i Belupo više trebaju Dinamo nego Dinamo njih. Njegove šanse za uspjeh bez Dinama su gotovo nikakve.
  • Zagi
    11.2k
    Jagušić, menadžeri (malog ne zastupa samo Škegro nego i Rajko Momčilović) i obitelj su donijeli odluku da se mali razvija na desetki,Haza
    Suludo.
    Prva stvar koju bih kao trener promijenio je sustav u 433. Pa ti menđeričiću, donosi odluke.

Ajd sada ću baš obratiti pozornost na Slavenovim tekmama. Mali uvijek nadire polu desno.
    Tipično za osmicu.

E al , desetke su češće u situacijama za g/a. Bolja statistika pa će te i takva nula od preprodavača djece prodat.

Kak mene takva ekipa raspizdi...
  • rokikaciga
    4.2k
    Jebote kad ce ljudi shvatit da "desetka" vise ne postoji u modernom nogometu
  • Zagi
    11.2k
    U HNLu sae , čast iznimkama, ne igra moderan nogomet.
    Vidiš da niti ljudi koji rade unutra ne kuže.
  • Tuba1986
    91
    Ja sam čuo da je Jagušićev stari bio jako protiv transfera u Dinamo jer smo ga bili "odbacili" iz omladinskog pogona.

Al to je stariji info, tek kad je krenuo hype oko malog.
  • Peškaman
    7.5k
    Po Mostaru se priča da bi se Topić mogao vratiti u Zrinjski, ima li tko od upućenijih ikakva saznanja?
  • NKDZ86
    5.2k
    Čuj fazen-a, jagušić nije odbio dinamo, nego bilo koji klub... a dinamo je jedino ponudio za njega lovu :rofl:
    Nemoj ga branit, nek je dobar. Imamo mi igrače, nećemo propast, dinamo se ne odbija mali, sretno i nadam se da nećeš doć kod nas
  • Ivdzo11
    8.2k
    Kako doznaje Germanijak, Fran Topić, koji je ovog ljeta potpisao ugovor s Modrima, mogao bi se vratiti u Mostar. Naime, u tijeku su pregovori između predstavnika igrača, Dinama i Zrinjskog. Topić je ponikao u Dinamovoj omladinskoj školi, a sezonu 2024./25. proveo je na posudbi u Zrinjskom, gdje je u 31 ligaškoj utakmici postigao devet pogodaka. Po isteku posudbe vratio se u Maksimir, no u prva dva susreta nove sezone nije se uspio nametnuti te je obje utakmice proveo na klupi.
  • Dinamouberalles
    238
    Nije odbijeno ,samo smo odgodili za sljedeću godinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.