• Liks90
    5.4k
    SD5 60
  • Liks90
    5.4k
    ZD 291
  • Crni86
    25.2k
    Stavite ovu brojku protiv vukovara u kontekst krajnče. Tehnicki bi stadion danas trebao biti rasprodan da igramo u krajnci…. A do krajnce ima jos godinu i pol da posjecenost jos vise naraste….

Prvo kolo protiv proslogodisnjeg drugoligasa u srcu sezone kada je velika vecina na godisnjem….
  • dzg717
    1.3k
    Ljudi, kranjca ce planut cim dodu utakmice, pa Makskmir je bio krcat na utakmici sa Neftchi Baku jer su malo ulickali stadion hahaha
  • Twisted1
    1.2k
    Ljudi, kranjca ce planut cim dodu utakmice, pa Makskmir je bio krcat na utakmici sa Neftchi Baku jer su malo ulickali stadion hahaha — dzg717

Nažalost, bio je krcat jer je karta bila 1 HRK.
  • dzg717
    1.3k
    istina ali dobro se sjecam da je bila pomana da ljudi vide “novi” stadion
  • NORTE
    27.9k
    Može netko dati konkretne i točne brojke koliko ulaznica sa zapada nije išlo u prodaju?

ZG4 i ZD4 nisu bili u ponudi, to ide za "potrebe kluba" pa me zanima zbroj tih sektora.
    Je li možda još koji sektor nije bio pušten u prodaju?
  • bbb medimurje
    5.3k
    Ja mislim da budu pustili jos zapad dolje 8 i 1
    To su sektori koji su na pol ispunjeni godisnjacima
    Mene zanima dal se zna tocan broj sponzorskih ulaznica i ulaznica za obitelj i dal oni moraju potvrditi dolazak ili svakak dobivaju karte
  • bbb medimurje
    5.3k
    + da godisnjaci nisu pustili mjesta na sjeveru, sektor 5 danas bi bio rasprodan
    Ja sam isto iznenaden, nakon prvog dana nije izgledalo obecavajuce..
  • Liks90
    5.4k
    ZD 162
    SD5 38, SD6 610
  • NORTE
    27.9k
    Još i sutra će se prepuštat rezervirana mjesta, ali za sjever će se nadam se i vjerujem rasprodat još tih ~ 650 ulaznica.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Posto je Dekod konacno ustpuio pravo da se bira sjedalo pri kupnji ulaznice,
    postoji li mogucnost da ostave brojac preostalih karata?
    Kako imaju za sve druge evente i utakmice, tako moze i ovdje.
    Olaksat ce svima koji prate ovu temu.

Kada se otvori prodaja, vidimo da pise da je u prodaji recimo 8760 karata, i onda samo pratimo brojac preostalih karata :D

Tako malo nam treba ...
  • NVKOD
    14.2k

Dekod je imao tako kad smo "gostovali" kod Lokosa prošle sezone i kad su vidjeli da se zabavljamo s brojem preostalih ulaznica, ekspresno su maknuli tu opciju. Bili su kao onaj klinac na školskom koji ima loptu i kad odluči da mu je dosta, uzme loptu i ode i svima upropasti zabavu.
  • Šteco
    2.1k
    Eto i nas u Zg, ranije s mora = nemrem, igra Dinamo. U biti po planu. U grupi su svi rekli da idu, svi imaju godišnju (10+), tak da vjerujem da će dolaznost godišnjaka biti dobra.

Volio bih da uz ostale izvještaje se piše i broj prodanih, jer je ovako teže ispratit. Možda netko iz kluba ili tko može do te informacije. Ne svako malo kako se ovdje računa, ali tu i tamo, kako se stigne.

Posebno sad kad se pojavljuju mjesta godišnjaka koji otkazuju, pa je teško znat točan broj prodanih/preuzetih, gubim se u brojkama, a raspravljam s ekipom dal će sigurno biti 10k+. Ja sam uvjeren u 12k+, oni su pesimističniji.
  • criticus
    9.6k
    Četvrtak, 7.8, 14:00h

SD5 ostalo (ukupno) - 77 (863)
    SD6 ostalo (ukupno) - 626 (748)

ZD2 ostalo (ukupno) - 0 (672)
    ZD3 ostalo (ukupno) - 0 (840)
    ZD9 ostalo (ukupno) - 49 (672)
    ZD10 ostalo (ukupno) - 376 (453)

ZG1 ostalo (ukupno) - 486 (741)
    ZG2 ostalo (ukupno) - 0 (817)
    ZG3 ostalo (ukupno) - 0 (836)
    ZG5 ostalo (ukupno) - 3 (817)
    ZG6 ostalo (ukupno) - 537 (779)
    — criticus

Četvrtak, 7.8, 20:20h

SD5 ostalo (ukupno) - 16 (863)
    SD6 ostalo (ukupno) - 606 (748)

ZD2 ostalo (ukupno) - 0 (672)
    ZD3 ostalo (ukupno) - 0 (840)
    ZD9 ostalo (ukupno) - 0 (672)
    ZD10 ostalo (ukupno) - 96 (453)

ZG1 ostalo (ukupno) - 287 (741)
    ZG2 ostalo (ukupno) - 0 (817)
    ZG3 ostalo (ukupno) - 0 (836)
    ZG5 ostalo (ukupno) - 0 (817)
    ZG6 ostalo (ukupno) - 269 (779)

Napomena: ZG dio ulaznica uz prolaze se ne pušta u prodaju pa je stvarni kapacitet manji od prikazanih brojki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.