• Liks90
    3.4k
    SD5 60
  • Liks90
    3.4k
    ZD 291
  • Crni86
    13.8k
    Stavite ovu brojku protiv vukovara u kontekst krajnče. Tehnicki bi stadion danas trebao biti rasprodan da igramo u krajnci…. A do krajnce ima jos godinu i pol da posjecenost jos vise naraste….

Prvo kolo protiv proslogodisnjeg drugoligasa u srcu sezone kada je velika vecina na godisnjem….
  • dzg717
    1.2k
    Ljudi, kranjca ce planut cim dodu utakmice, pa Makskmir je bio krcat na utakmici sa Neftchi Baku jer su malo ulickali stadion hahaha
  • Twisted1
    891
    Ljudi, kranjca ce planut cim dodu utakmice, pa Makskmir je bio krcat na utakmici sa Neftchi Baku jer su malo ulickali stadion hahahadzg717

Nažalost, bio je krcat jer je karta bila 1 HRK.
  • dzg717
    1.2k
    istina ali dobro se sjecam da je bila pomana da ljudi vide “novi” stadion
  • NORTE
    18k
    Može netko dati konkretne i točne brojke koliko ulaznica sa zapada nije išlo u prodaju?

ZG4 i ZD4 nisu bili u ponudi, to ide za "potrebe kluba" pa me zanima zbroj tih sektora.
    Je li možda još koji sektor nije bio pušten u prodaju?
  • bbb medimurje
    4.2k
    Ja mislim da budu pustili jos zapad dolje 8 i 1
    To su sektori koji su na pol ispunjeni godisnjacima
    Mene zanima dal se zna tocan broj sponzorskih ulaznica i ulaznica za obitelj i dal oni moraju potvrditi dolazak ili svakak dobivaju karte
  • bbb medimurje
    4.2k
    + da godisnjaci nisu pustili mjesta na sjeveru, sektor 5 danas bi bio rasprodan
    Ja sam isto iznenaden, nakon prvog dana nije izgledalo obecavajuce..
  • Liks90
    3.4k
    ZD 162
    SD5 38, SD6 610
  • NORTE
    18k
    Još i sutra će se prepuštat rezervirana mjesta, ali za sjever će se nadam se i vjerujem rasprodat još tih ~ 650 ulaznica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.