• Madness
    27
    Zapad dolje pada najkasnije do 10h ujutro, ZG sutra do 16h, a mogao bi i SD do tekme. Pitanje je ako će se u tom slučaju otvarat i SG, vjerovatno hoće sutra tokom dana. Prognoza 15k
  • Papastrumf
    18k
    Presli smo 13.000 s godisnjim ulaznicama.
  • Liks90
    3.4k
    SD5 2, SD6 597
    ZD 48
  • Liks90
    3.4k
    Pao SD5
  • NORTE
    18.1k
    Ide to jako dobro, realnost je da će se rasprodat sve ovo u ponudi, čak i članski sjever.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Ako se ne varam, prošle sezone protiv Šibenika se pisao broj izdanih ulaznica i bilo ih je manje od sadašnjeg broja prodanih za Vukovar
  • bbb medimurje
    4.2k
    Nebi bilo lose da se pusti ostatak zapada dolje u ponudu
  • Georg Koch
    6.4k
    moj prijedlog je da za sve tekme radis ovakve izvjestaje, dobri su, jednostavni i lako uocljivi, a lijepo se prati dibamika prodaje. Bravo :up:
    Btw. ako sam ja to dobro brzinski, danas (od izvjestaja sinoc do vcrs) smo prodali 900 + ulaznica ?
  • Liks90
    3.4k
    SD 586
    ZD 14
  • Sajla
    11.7k
    Na Ramljaku bilo 800 gledatelja. Ako to nešto znači, sutra na Vukovaru stvarno možemo očekivati jako dobro popunjene tribine. Svjedoci smo nekim jako lijepim stvarima!
  • criticus
    4.5k
    moj prijedlog je da za sve tekme radis ovakve izvjestaje,Georg Koch

Dok sam trenira rukomet samnom je igra mladi kolega Sabljić. I nakon svakog treninga bi neko zavika: "Ko je za to da Sabljić skuplja lopte?". I gle čuda svi osim Sabljića bi digli ruku, pa je on skuplja lopte :lol:. Nešto mi se čini da mi se to ovdje vraća :smile:.

Šalim se. Nastavit ću kad god budem moga stić.
  • Liks90
    3.4k
    SD 571
    ZD 5
    ZG1 202
    ZG6 223
  • bbb medimurje
    4.2k
    Zapad gore bude otisao definitivno
    Ne kuzim kaj se ceka s otvaranjem ostatka zapada dolje...
  • deda
    39.5k
    Jutro :cool:
  • Plavi 9
    70
    Kako mogu saznati barkod godišnje?
    Na iskaznici ga nema, a potreban je za opciju "Ne dolazim na tekmu".
    Nisam ga nigdje uspio iskopati na stranici kad se prijavim. A godišnju sam kupio na karatani tako da nemam nikakvu potvrdu na mailu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.