• BPAM
    310

Imaš ti kakav novi info oko Zajca?!
  • Dinaminjo
    1.5k
    zajc je jos u divljini
  • Olmic
    5.1k
    Zajc sutra ili utorak nas novi igrac orema germanijaku
  • rokikaciga
    3.8k
    ....po peti put vec

U utorak sigurno nebu jer je Oluja picka mu materina. Tko im pise te clanke?
  • Ritam Ulice
    1.3k
    Ajde vise Zajc da i tebe vidimo
  • FazeN
    502
    ↪FazeN
    Imaš ti kakav novi info oko Zajca
    BPAM

Pisao sam već gore, Turci ko Turci, al Zajc lagano kraj mjeseca i uzeo zadnju plaću i eto ga nama
  • Dadox
    626
    Od svih dovedenih on mi jedini, u ovom trenutku, nema smisla. 6-ica nije, 8-ica i 10-tki imamo.No, vjerujem Zvoni i ako ga stručni stožer želi - dobrodošao!
  • vjeko1701
    17.1k
    Garcia manevar xD
  • Jos-Optimus
    6.8k
    Zajc itekako ima smisla, to je lik koji ima utakmica u nogama, ako Villar pregori ili Stojke bude umoran - imaš čovjeka koji ti lako riješi tekmu protiv bilo koga u HNL-u ili uskoči za Europu
  • Crni86
    13.7k
    dovoljno da ude u 60. minuti i gurne jednu korisnu loptu.

Treba sirine u vezi. Veza i bekovi ce nam biti najbitniji da drzimo ovaj tempo.
  • dzg2024dzg
    131
    Malo sam gledao koga smo sve dali na posdube ili planiramo dati - znate li jesam li nekoga zaboravio?

- Noa Mikić (2007. godište) ugovor do 2027. (*Posudba možda u Belupo*?)
    - Antonio Rajić (2007. godište) ugovor do 2026. (*Posudba vjerojatno Kustošija*?)
    - Lovre Kulušić (2006. godište) ugovor do 2030. (*Posudba vjerojatno NK Bravo*?)

- Samy Mmaee (1996. godište) ugovor do 2026. (Posudba Qarabag - 70% plaće pokriva Qarabag)

- Lukas Kačavenda (2003. godište) ugovor do 2027. (Posudba s pravom otkupa LASK)
    - Mauro Perković (2003. godište) ugovor do 2028. (Posudba s pravom otkupa Cracovia)

- Toni Majić (2006. godište) ugovor do 2026. (Posudba Zrinjski)

Ako imamo još nekoga napišite? :grin: hvalaa!

(Nisam tu pisao Špikića, Dinu Perića i Cordobu ... znam da bi se njih radije riješili ''skroz'' nego na posudbu, ali kako bude bude...
  • rioda
    9.5k

Mikić nije na posudbi, Čaić je na posudbi u Vukovaru
  • Slepicka
    289

Niko Sepic --> Dubrava
    Ivan Cvetko --> Rudes
    Borna Orlic --> Jarun
  • Haza
    10.1k
    Malo informacija o našem odnosu sa klubovima u HNL u kontekstu posudbe (jer vidim da se o tome piše).
    S Lokomotivom i Rijekom nema posudbi do daljnjega.
    Osijek, koliko toliko poboljšan odnos. Pokušavamo dovesti Matkovića, ali njegov oporavak teče sporo, a niti on nije baš jaka glava. Nema taj voljni moment, i iz današnjeg kuta gledanja, nisam siguran da je realno da dođe kod nas.
    Slaven Belupu smo ponudili 100 tisuća eura za posudbu Mikića, pod uvjetom da mora igrati, Belupo je to odbio, uz navod da ne žele razvijati tuđe igrače, pogotovo ne za 100 tisuća eura.
    Varaždin također ne želi posuđivati igrače. Vukovar mi niti nije ozbiljan klub, vodi ga narkoboss iz Dubaija, s njima ne bi trebali niti imati veze.
    Kod Istre je problem što španjolski vlasnici ne žele posudbe gdje Istra nema financijski interes. Recimo oni bi uzeli Patrika Horvata na posudbu, ali bi onda inzistirali na lovi da igra, i postotak od idućeg transfera kad se bude prodavao (nama to naravno nije napeto).
    Sukus svega, mi više maltene nemamo gdje posuditi klince u HNL, i narušavanje odnosa koji imamo s Lokomotivom, stoga predstavlja ozbiljan problem.
    Što se tiče Jagušića, na zimu ga žele prodati u Belupu, a trenutno je uz nas najviše zainteresiran Vancouver Whitecaps.
    Na zimu smo bili blizu Leonu Grgiću iz Sturma, ali umjesto njega smo doveli Kangu. On nažalost više nije realan. Patrik Horvat će zbog svega gore navedenog ići na posudbu u drugu ligu kad završi Ramljak.
  • Carmichael
    183
    s obzirom na Lawala i Rozića lijevo, a Frederiksena desno, i bolje je da Horvata ne posuđujemo Istri.. posudba u drugu ligu za ulaznog juniora zvuči dosta dobro da skupi seniorskog iskustva i minuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.