• dmil
    831
    cuo sam ove price za Vukovaru na uspunit cugama u Gradu, ali hvala sto si potvrdio
  • Paggini
    62.3k
    Pa ako imamo Dinamo 2, niti nam treba tolika potreba za posudbama u HNLu. Uz to, ne znam u kojoj fazi je razvoj neke suradnje sa slovenskim klubom kao mini filijalom?
  • FazeN
    496
    radit ćemo sa Slovencima više nego s našima.
  • Haza
    10.1k
    obzirom na Lawala i Rozića lijevoCarmichael

Izgledno je da će do kraja roka netko od njih dvojice biti prodan.
  • FazeN
    496
    Prije Rozić nego Lawal, njim su prezadovoljni tamo, nedavno je i ugovor potpisao novi.
  • Zagi
    11k
    A Slovenija? Kulušić ide u Bravo .
    Po Slo potrpat par juniora...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Nije li bilo nekog govora o Muri? Kako to ide? Unatoč druge ekipe bilo bi dobro imati neki deal da 2-3 najbolja možemo posuditi tamo
  • Haza
    10.1k
    Uz to, ne znam u kojoj fazi je razvoj neke suradnje sa slovenskim klubom kao mini filijalom?Paggini

Obzirom da od iduće sezone pokrećemo Dinamo 2, više se ne traži koliko znam neka vrsta filijale vani. Ove sezone, realnije je da ćemo posuditi još nekoga u Sloveniju, ali bez nekog posebnog partnerskog odnosa, uvjet će biti samo da nam igrači igraju, a za to smo spremni nešto i platiti.
    Ova sezona je problem, jer mi nemamo gdje posuditi Horvata, Živkovića, Topića, Mikića, Čavlinu i Pavića, sad kad HNL nije više opcija. Druga liga je ok opcija, ali ne baš neka idealna priča (pogotovo ne za većinu gore nabrojanih). BiH je po meni besmisleno slati igrače, em je liga užasne kvalitete, em igrači tamo nemaju vrijednost. Pa nama je Topić tamo u prvaku bio ponajbolji igrač, vrati se kod nas, vrijednost mu je kolika? Nitko ne želi platiti odštetu za igrača koji je dominantan u toj ligi (čast iznimkama).
    Tako da, bit će sad do kraja prijelaznog roka najveći izazov upravo pronaći klubove gore nabrojanim igračima.
    Zaboravio sam Goricu, oni bi možda i pristali na nekog igrača, htjeli su još zimus Cordobu.
  • Omake
    10.8k
    jesu li se razmatrale neke lige van našeg govornog područja tipa Mađarska, Slovačka ili Bugarska? Slažem se za BiH ligu. Kada Kulašin ode za 700 tisuća, znaš da tu nema neke zarade.
  • FazeN
    496
    Bravo, Mura, Radomlje, Koper,
    Po nekim pričama

A ovo za BiH je totalna istina. Topić trenutno ima ponudu Sarajeva, što bi išao tamo kad je već bio i bio jedan od najboljih igrača a to nama ništa nije doneslo.
  • deda
    39.4k
    Naši klubovi se malo drže gizdavo kod tih posudbi po novom vidim što bi značilo da im je financijska situacija top, a isto tako i kadar. To će se još promijeniti do kraja kolovoza vidjet ćete.
  • Zg123
    2.2k
    Vancouver sta? Jagusic se moze pozdravit s obziljnom karijerom ako ode tamo
  • BPAM
    310

Još razmišlja da se prebaci na hokej na ledu.
  • dzg2024dzg
    131
    Hvala
    SlepickaSlepicka

Hvala
    riodarioda

Ispravljeno, Onda je to to od posudbi?

Antonio Rajić (2007. godište) ugovor do 2026. (*Posudba Kustošija*?)
    Lovre Kulušić (2006. godište) ugovor do 2030. (*Posudba Nk Bravo*?)
    Samy Mmaee (1996. godište) ugovor do 2026. (Posudba Qarabag 70% plaće)
    Lukas Kačavenda (2003. godište) ugovor do 2027. (Posudba s pravom otkupa LASK)
    Mauro Perković (2003. godište) ugovor do 2028. (Posudba s pravom otkupa Cracovia)
    Toni Majić (2006. godište) ugovor do 2026. (Posudba Zrinjski) Niko Sepic (2006. godište) ugovor do 2027. (Posudba Dubrava)
    Ivan Cvetko (2005. godište) ugovor do 2027. (Posudba Rudeš) Borna Orlic (2006. godište) ugovor do 2027. (Posudba Jarun)
    Vito Čaić (2005. godište) ugovor do 2027. (Posudba Vukovar)

*Noa Mikić možda ode negdje na posudbu.

A *Špikić, *Perić i *Cordoba - možda slučajno i završe na posudbi ako ih se ne riješi drugačije.
  • Crni86
    13.7k
    radit ćemo sa Slovencima više nego s našimaFazeN

I po meni je ovo puno bolje nego da u vlastitoj ligi jacamo klubove. Nisam za posudbe nikome iz HNL-a. Dodatan pritisak za tog igraca jer eto on je iz dinama pa ce se nesto namjestat i kako god odigrao ce se srat.

Nek decki idu u susjedstvo di nije veliki gap izmedu liga i neka se razvijaju u miru bez tog medijskog pritiska. Jebe mi se i za loksu i za varazdin i za rijeku i za istru. Oni vise trebaju nas nego mi njih i takvi dealovi dolaze jedino pod nasim uvjetima ili nikako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.