• vlatkomarkovic
    1.8k
    Lisica me jučer jako ugodno iznenadio, izuzev promašaja, ali bekovi i Dominguez su najviše sijali. Sada mi je jasno zašto nam treba 6-ica… Realno jučer je ulazak Stojkovica otključao vezu, mislim da Ljubo, Villar i Mišić ne mogu skupa igrati. Mislim da će biti minutaže za svakoga, ali trebamo ili koristiti vise Soldu ili dovesti Zajca ili nekog sličnog… Mislim da bi to sada trebao biti prioritet broj 1.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    Čini mi se da će Lisica biti sve ono što smo htjeli da Špika bude
  • Kujtim Shalla
    5.8k
    zajc je finjak kao ovi gore ,najjaci je od njih ljubicic i najbolje šestici ,mororican i cvrst . Zajc je bas kreativac ,nije šestica ,a slazem se da treba jedan osigurac sa imamo u momcadi . Sinoc smo bili onakvi kalve nas zelim vidjeti ali opet samo dali par śansi sto u tranziciji sto im je Niško poklonio. On ima takvih black outs na svakom tekmi i potreban je neko ko moze stici to ispraviti ,mada mi se svidja sto stopwri izlaze visoko . Jedino Neva treba onda pustit crru i ucestvovat u igri puno vise i da se one situacijw ne ponavljanja gdje odbrambeni gradi i ceka necu da izadje i pokupi loptu a on zaspo na ceri i nema ga nigdje
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Nemoj mi pljuvati po Špiki i dalje je sigurno najbolja alternativa za desno krilo i ja još uvijek vjerujem u njegov potencijal

Pa koliko sam ja ubrao Zajca doduše nisam ga pratio previše on je tip igrača koji pametnim postavljanjem nadoknađuje manjak fizikalija, ako je ovako kako ti kažeš onda se slazem da bolje ne on. Treba netko tko može pokriti greške bilo fizikalijama bilo postavljanjem najbolje oboje, ali jebiga… Stojke je jučer na neprirodnoj poziciji to donio fizikalijama. Ali u svakom slučaju se slazem, treba nam osigurač na ovaj ili onaj način ili aktivirati Soldu ili Pavica, ili igrati na način na koji smo igrali sa Stojketom, pa ti tu onda i Mudrazija dobiva na vrijednosti…
  • OsamŠest
    6k
    Od Lisice se i očekuju ovakvi nastupi protiv otvorenijih ekipa. Pazite samo da protiv Vukovara ne krenu komentari da je promašaj, jer će naletiti na dvostruki niski blok. I Zona je Vrapče iz vikenda u vikend. Pročitajte samo jučerašnje upise u prvih pola sata tekme..

Na terenu se vidi da se radilo i da se radi na treninzima. Samo s obje noge čvrsto na zemlji i rezultati su neupitni, kvalitetu imamo. Kovačević točno zna kaj mu donosi koji od njih i sukladno tome ih koristi. Palac gore za jučer, idemo dalje!
  • cron1ck
    1.9k
    @FazeN
    nešto se opet pokrenula priča oko Matkovića?
  • Nousername
    803
    Mislim a i nadam se da je cista laz.Decko se vraca sa puknuca prednjih kriznih znaci treba vremena da se vidi kolko je dobar nakon takve ozljede,a nije da je prije te ozljede bio nesto posebno
  • Pacho
    3.4k

Mozda je zato ovo prilika da ga se uzme za manji iznos. Ta ozljeda vise nije toliko katastrofalna.
  • Ritam Ulice
    1.3k
    i hvala dragom Bogu na tome!
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k

Slažem se da je daleko od nečeg genijalnog. Opet, onog trenutka dok on nas sve zadovolji s 15 golova već postaje preskup, zato ukoliko ga klub želi dovesti ovo su trenuci kada treba raditi na tome. Vrijedi za bilo kojeg igrača, pogotovo hrvatske talente.
  • Ludovic IX
    9.4k
    Ja sam prilično uvjeren da je jagusic dogovoren a da je potpis novog ugovora bila samo predstava da se pokaže da je 100% u SB a da vec postoji u najgorem slučaju dogovor izemdju dinama i sb da mali predje u dinamo na godinu.
  • zmujcinslbrod
    58
    kako je nama potreban fighter na golu, pričalica, komadant... #kahlina
  • rakurs
    1.7k
    Zvonimir Boban nije bio u Osijeku u Opus Areni, iako je to službeno bila prva utakmica Dinama otkako je postao predsjednik Uprave. Iz klupskih kuloara čuli smo da je imao važan posao, navodno se radilo o nastavku akcije dovođenja donedavnog slovenskog reprezentativca Mihe Zajca. Slovenca koči što ima ugovor s Fenerbahčeom, a Boban očekuje da ga raskine, pa je, čini se, odrađivao razgovore na tu temu. Vijesti o tome očekujemo uskoro.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/boban-preskocio-osijek-jer-dogovara-novi-posao-dinamo-pojacava-konkurenciju-i-dovodi-sedmog-veznjaka-15609902

Bome se protegla ova priča sa Zajcom... Iako iskreno još uvijek ne razumijem zašto ga toliko jako želimo, očekujem da se cijela priča riješi pozitivno jer ga ganjamo već tjednima.
  • FazeN
    491
    I Matković i Jagušić budu igrači Dinama, najkasnije ljeto 2026.
  • Dadox
    623
    Gledam sad Jagušića,dosta griješi,ali razumljivo za tu dob.Mali baš drugačije udara loptu i definitivno bi ga bilo dobro dovesti iduće sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.