• tp1997
    1.7k
    Jedino što je šteta je što je sad potvrđeno da Boban drži da su krila pokrivena, a stvarno nisu. Lisica, Topić, Špikić i Hoxha su prosječni HNL igrači, a Stojković i Vidović nisu krila i bolje se snalaze na drugim pozicijama.

Kvantitetu imamo, ali kvaliteta je upitna.
  • Noel
    13.4k

Zaboravio si Varelu, Horvata i Cordobu.
  • IvanS
    346
    Mislim da je ključ to što je rekao da se traži treći napadač, a ne "još jedan" napadač.
    Mierez mi se tu ne uklapa, on je na diobi prvog napadača, jednostavno preklasan za nešto manje.
    Očito se računa na Kulenovića kao drugog picka i napadača koji će se s njim boriti za to drugo mjesto.
    Možda priča s Bakrarom i nije toliko glupa, odnosno igrača takvog kalibra.
    Fan

Bezveze mi je to drugi napadač, treći napadač i sl. To tko će igrati od prve, tko će ući i kada, to po meni može i treba odlučivati samo Kovačević (ajd i njegov stožer).

Kad odluče za prvu sljedeću utakmicu tko igra u napadu to je to.
    Ozljede, rezultat tijekom utakmice ili bilo koji drugi razlog će uvjetovati dinamiku izmjena i tko će dobiti koliko minuta.

Jedino što svi mi sada želimo je da Beljo počinje utakmice i da zabija k'o lud i mislim da će on formalno i biti naš "prvi" napadač.

A ovo, kupujemo trećeg, sedmog ili ne znam kojeg već, to mi nema smisla.
    Jer po tome, ako dođe Mierez onda je on drugi? A ako dođe Bakrar, e onda je on treći ili se s Kuletom bori za mjesto drugog???
    Ne sviđaju mi se ti redni brojevi. Ako je netko u dobroj formi onda valjda taj treba igrati ispred nekoga tko nije u formi.
  • tp1997
    1.7k
    Varela je top talent, ali još poprilično zelen, ova druga dvojica trenutno nisu igrači koji mogu raditi razliku. Opet, nakrcali smo se, ali nemamo klasu na krilu, što je problem za 4-3-3 sustav koji snažno ovisi o krilima.
  • Fan
    1.2k
    Jedino što svi mi sada želimo je da Beljo počinje utakmice i da zabija k'o lud i mislim da će on formalno i biti naš "prvi" napadač.

A ovo, kupujemo trećeg, sedmog ili ne znam kojeg već, to mi nema smisla.
    Jer po tome, ako dođe Mierez onda je on drugi? A ako dođe Bakrar, e onda je on treći ili se s Kuletom bori za mjesto drugog???
    Ne sviđaju mi se ti redni brojevi. Ako je netko u dobroj formi onda valjda taj treba igrati ispred nekoga tko nije u formi.
    IvanS

A gle, možemo mi to tako gledati, da, ali moramo bit realni: ne košta bezveze jedan igrač 6m eura, a drugi milijun eura. I ne trebamo od toga bježati i praviti se da su svi u istoj poziciji.
    Beljo je doveden jer se smatra da je killer, da je najbolji mogući napadač za Dinamo.
    Mogli smo mi lagano uzeti 3 špice od milje eura, nek se izmjenjuju, ali sumnjam da bi od njih očekivali iste rezultate kao od igrača koji je plaćen pet puta više i koji kotira kao kapitalac.
    Beljo je broj 1, Mierez bi se po meni borio za tu poziciju, ali ili previše traži što mi ne želimo platit jer prvu špicu imamo ili se Mierez ne vidi kao igrač koji će se boriti za broj 1, u bilo kojem slučaju, ne dolazi pa idemo alternativnim putem za manje para uzet rotacijskog napadača.
  • Vedraca
    175
    Vidim da Tomas Cvancara iz Gladbacha ide u Antalyaspor ....posto smo prosle Sezone bili u Kontaktu (tada Jos drugi Ljudi) mogo je mozda bit i sad Tema ....nije los Napadac uz Belju i Kuleta sigurno bolji od Bakrara
  • Dani Olmić
    1.9k
    Mogao bi slušat Zvoneta najmanje još 40 min - svaka rijec mu je na mjestu, bas inteligentan i pismen pristup

Sto se tice teme „transfera“ mi je malo nejasno na sta je tocno mislio kad je rekao „treci“ napadac - dal je to onda napadac koji ce bit back-up kao treca opcija ili treci napadac u smislu „jos jedan napadac“ - vrijeme ce pokazat

Sto se tice veznog igraca to bi vrlo vjerovatno mogao bit Zajc

Iskreno me brinu krila - kao sto je vec receno, mislim da smo brojcano dobro pokriveni na krilima ali mi je kvaliteta upitna … ne znam dal su Lisica, Hoxha, Cordoba, Topić, itd igraci koji mogu napravit razliku … Zvone je pricao kako Pjaca vise nije onaj stari i da vise nije toliko mocan u jedan na jedan - ja eto vjerujem da je Pjaca i dalje bolji od svih ovih koji su ostali u klubu na krilnim pozicijama … Ne vidim da tu moze itko od njih bit dominantniji od Marka…

Cordoba i Hoxha su vec u dosta navrata pokazali da su limitirani, Lisica je jos misterij, treba pricekat, ali sumnjam da je uopce bolji igrac od Spikica… A Topic je po meni popuna kadra

Jedino mi Varela djeluje kao top krilo ali svi znamo da je on jos jako mlad i zelen i da se njega bas ne bi trebalo pre rano i naglo bacat u vatru da decko ne bi izgorio…

Vidovic (i Stojkovic) za mene nisu klasicna krila, ali navodno se sa njima na krilu racuna, steta, zato sto mislim da bi obojica na svojim pozicijama mogli pridonjet jos vise
  • rokikaciga
    3k
    Mislim da nije poanta toga jer to onda može biti Kulušić, Ćutuk itd.Nogo

Ali onda kocis napredak svojih pulena. To je nedopustivo. Treci napadac, rezervni golman, peti stoper itd mora bit netko sa milijun utakmica u nogama, netko tko vise ne moze izdrzati napor 90 minuta svaki tjedan, ali moze odmah uskociti i odigrati "na pamet" utakmicu a ne na misice.
  • BPAM
    282
    Ma mislim da on nije mislio treći napadač u smislu da bude treći izbor, nego kao broj. Imamo dva, pa nam treba još jedan.
  • Davieboy86
    706
    Mislim da nam Bobanova inteligencija porucuje kako on kao Alfa i Omega kluba nikada nebi mislio niti izjavio za potencijalno novog igraca u ovom slucaju napadaca , kako ce biti u hijerarhiji treci. Jer teren i samo teren prica drugu pricu koji nitko pa niti Boban ne moze u potpunosti znati. Dakle, uvjeren sam u zivot i Zvonin postulat promisljanja kako se njegova izjava odnosi na jos jednog dodatnog napadaca i veznjaka.A nikakvog obicnog broja u hijerarhiji na koji aludiras.
  • dd29
    765
    Sve lijepo rekao zvone i najbolje opisao prošlogodišnju igru kao umornu i sporu, a bome i pjacu da više ne ide 1 na 1 kao nekad. Samo naprijed.

Još popunit ovo sitno šta je ostalo u rosteru i daj konačno te utakmice.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Dobar dio je bio i da sa zdravim i motiviranim Petkovićem osvajaš ligu.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    da, šteta za Petka, ali cigarete i alkohol su mu, očigledno, previše dragi u ovoj fazi
  • Amigo86
    41
    Ako cordoba dobije pravu šansu mislim da će bit najveće naše pojačanje, iskreno vjerujem da ima on to nešto...a za cvancara nebi ga pustili ispod 8 mil sigurno a na posudbu ga nebi uzeo
  • cibona
    5.8k
    Boban je danas rekao da mam je potreban još jedan klasni vezni i špica. Nije spominjao krila na kojima smo trenutno najdeficitiraniji odnosno najmanje kvalitetni.

Za špicu na je svima jasno da je potrebna, a budući da tražimo veznog igrača prepostavljam da će se vidovića i stojkovića ponovno gurati na neprirodne pozicije što nikako nije dobro, pogotovo za vidovića koji je jasno pokazivao svoje nedostatke na lijevom krilu u prethodnom mandatu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.