Mislim da je ključ to što je rekao da se traži treći napadač, a ne "još jedan" napadač.
Mierez mi se tu ne uklapa, on je na diobi prvog napadača, jednostavno preklasan za nešto manje.
Očito se računa na Kulenovića kao drugog picka i napadača koji će se s njim boriti za to drugo mjesto.
Možda priča s Bakrarom i nije toliko glupa, odnosno igrača takvog kalibra. — Fan
Jedino što svi mi sada želimo je da Beljo počinje utakmice i da zabija k'o lud i mislim da će on formalno i biti naš "prvi" napadač.
A ovo, kupujemo trećeg, sedmog ili ne znam kojeg već, to mi nema smisla.
Jer po tome, ako dođe Mierez onda je on drugi? A ako dođe Bakrar, e onda je on treći ili se s Kuletom bori za mjesto drugog???
Ne sviđaju mi se ti redni brojevi. Ako je netko u dobroj formi onda valjda taj treba igrati ispred nekoga tko nije u formi. — IvanS
Mislim da nije poanta toga jer to onda može biti Kulušić, Ćutuk itd. — Nogo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.