• OsamŠest
    5.8k

Nisam dobio takav dojam, al ja bi recimo uvijek istaknuo i bio ponosan da je Dinamo doveo igrača od jedne sezone u Premiershipu. I sam si navijač Liverpoola, znaš kakva je to liga. Top stvar..

Bio je prvi stoper u Forestu (tada su igrali sa trojicom iza) kad su se vratili u Premiership i imali najbolju obranu Championshipa (inače pratim Leeds oduvijek, pa sam upoznat s težinom te lige). Ulaskom u Premiership su se ambicije povećale pa su na ljeto/zimu doveli Niakhatèa (danas u Lyonu) iz Mainza za 14m eura, Bolya iz Wolvesa, Filipea iz Atl. Madrida. Praktički cijela nova linija.. Ali je važno naglasit da je taj dobar dio sezone propustio zbog ozljede koljena i ramena (20ak utakmica).

Ovo kaj je otišao u Kopenhagen može bit traženje forme, ali te sezone Kopenhagen nije bio na razini i završio je 3., a sad da je baš McKenna krivac - prosudi sam..

Las Palmas je samo dokaz da u Petici može nać klub kad god hoće, samo kaj su i oni godinama očajni pa se dogodilo ispadanje.

Ne dolazi na Cannavaro (haha ), ali da sumnjam u kvalitetu McKenne i da nije igrač za Dinamo - nema šanse.
  • don
    14.2k
    Kome se ti obračaš?Noel

tebi.

Govorim za ovaj transfer McKenne posebnoNoel

i ja san isto.

Nađi mi di sam popljuvaoNoel

šta znači popljuva? Napisa si post da ti je problem jer se McKennu gura ka da je igrač sa iskustvom igranja Premijer Lige, i ako mi dozvoliš slobodnu procjenu, sa razočarenjem da je odigra samo 20ak utakmica. (i molin te, koliko ti očekuješ da bi budući igrač Dinama triba imat utakmica, sezona u Premijer ligi?)

odigra ih je 25, u najjačoj ligi na svitu i naravno da onda takav igrač ima iskustvo igranja u istoj. Plus 6 u FA Kupu i 69 utakmica u najjačoj drugoj ligi na svitu, Championshipu koja je bolja od pola prvih europskih liga. Također, igra je i u play offu za Premijer Ligu a svi znamo koliko je važno i gledano to finale.

od ostalih liga ima "samo" 29 utakmica u pak drugoj najjačoj ligi na svitu, La Ligi, uz 42 nastupa za Škotsku reprezentaciju.

drugo je kakav će on bit, oće li se snać, možda ispadne flopčina a možda topčina. Ali onaj tko kaže da ovo nije kapitalac na papiru za naše pojmove sam sebe laže.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Azerbajdžanci nisu htjeli u potpunosti preuzeti plaću Mmaeea pa su se na kraju klubovi dogovorili oko posudbe. Qarabag će preuzeti 70 % njegove plaće, odnosno 560 tisuća eura godišnje. Ostalih 240 tisuća eura će i dalje pokrivati zagrebački klub.
  • nemapredaje
    5.6k
    Samo da jednu stvar spomenem koja će najbolje pokazati ozbiljnost s kojom se pristupilo ovom prijelaznom roku i općenito građenju momčadi.

Ni jedan od igrača dovedenih ovo ljeto nije došao na posudbu. Dakle sa svima su potpisani čvrsti ugovori.

Prethodne dvije godine je deset (brojkama 10) igrača dovedeno na posudbu. Kako su oni mislili s time graditi momčad i od igrača očekivali stabilnost meni i dalje nije jasno.

Tako da svaka čast Bobanu i Dabcu. Definitvno su pokazali da se može !!
  • rokikaciga
    3k
    Mariceva greska koja ce nas kostati 2 miljuna eura. Uf.
  • Laugreano
    4.5k
    ZM dobrodošao!
  • rokikaciga
    3k
    Herc me strefil

Napisi ime, vec sam mislio da su braca Dalton u gradz
  • Droljo
    18.6k
    Zdravac se vraća u šlapama od 900 eura?
  • NitkoBitan
    29k
    Veliki Mmaee nam je donio Ligu prvaka i 30 milijuna eura protiv istog tog Qarabaga. Zasluzio je svaki cent!
  • OsamŠest
    5.8k
    Zajc Miha :grin:
  • rokikaciga
    3k
    Dajte najte. 5-0 smo ih natovarili

Edit .. sad vidim da si editirao
  • Crni86
    12.7k
    daj nam mesa kolegaaa
  • Laugreano
    4.5k
    Ma turčin upravo napisao da je sve dogovoreno, da ce Fener cak nesto i dobit od transfera, pa sam iskoristio priliku da napalim ekipu sa zm haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.