• Marktwain
    642
    Netko će gorjeti u paklu. :grin:
  • Dani Olmić
    1.8k
    Ovo je zaista lijepo vidit :cool:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    dobro si skuzio brate, a Gabara je jebeno zajeban karakter i jako osebujan. Uvijek kaze sto misli i ne zanima ga hoce li se nekom to svidjeti ili ne . Zbog tog ga vecina ljudi cijeni. I meni se nije svidjelo to sto je odgovorio ali novinari ga je navukao. Postavio mu direktno pitanje. Vecina nas na njega nebi nikad odgovorilo. Ovaj lud pa je. Sta imas nekog prozivati . Igraj,radi i ne seri. Scott MCKEENA od mene nece cuti losu rijec ili procitati da je los covjek, katastrofalan igrac. Samo da ja mislim da nije dovoljno dobar za moj voljeni Dinamo. Da je spor ,i da pod pritiskom zna napravit gresku koja cesto Kosta . Da nije kapitalcina i da ljudi ne budu razocarani kao sto su bili tamo jer je bas tako bio predstavljen. Mozda su ga prevelika ocekivanja ljudi i kostala ugovora koji nije dobio. Samo to. Neka on bude najbolji odbrambeni kod nas ikad :pray:
  • Mali Zeus
    18.7k
    Uostalom, Grabara kaže da je najgori suigrač jer se s njim jednostavno nije slagao i jer je eto radio neke vježbe sam, nije se osvrnuo na njegove kvalitete, al naravno iz naslova pomisliš da je najgori ikad.
  • marcio amoroso
    43.4k

Dobro kujtime jebem mu miša. Razumjeli smo.

-Grabara jeben karakter, ali kralj.
    -McKenna nema pojma, ali držiš mu fige.

Ne moraš to ponoviti još 25 puta u različitim oblicima i postovima.
  • PetkoDaniOršaGol
    364
    Ajmo vidjeti. Nek nasadi masnokosog par puta na koljeno i ja mu dajem prolaznu ocjenu :cool:
  • Ludovic IX
    9.2k
    mi se možemo samo nadati da onaj tko ga je iz dinama gledao i pratio zna malo bolje procijeniti igrača od našeg forumskog kolege. ako je kolega u pravu, onda nema smisla plačat skaute i analitičare.. sam nek se jave na zonu i dobit će sve informacije
  • tp1997
    1.7k
    Mislim da će McKenna najviše doći do izražaja u jačim tekmama u Europi, kada je ključna duel igra i igra u niskom i/ili srednjem bloku, i gdje stara otočka formula "nabij je što dalje od sebe" najbolje prolazi.

Tu se neće ni nalaziti baš u situaciji da mora na širokom prostoru braniti tranziciju ili graditi igru pa da popusti pod presingom
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Dosao je kao najjaca karika za obranu od prekida , jaca strana mu je to . Nisam bio odusevljen ,ali ok ,kod vecine skandinaviskih momcadi prekidinsu Jaka karakteristika i radi se puno na tome. Svi ucestvuju u tome , a u njegova obranu ide taj podatak da je Kopenhagen bas loš u branjenju prekida . Tamo je bio najsporiji igrac u liniji sto ga je cesto uvaljivalo u probleme, Nasa liga je opet drugacija , rijetko su Ono koji igraju pressing na nas pa opet se nadam da ce se to dobro izbalansirati , ali vrzina mu nije vrlina i zbog toga mu nebi trebala odgovarati Nas nacin postavke igre di se igra u liniji . Ono sto Sam vidio je da je nesiguran kod iznosenja lopte ,i tu se momcad baci u probleme . Pas igra i iznosenja lopte , a opet kazem jeben los start , nesigurnost dolazi sama po sebi. Skandinaviskih nacin igre nije za svakog. Pa mozda je i to nesto sto je uticalo na mene . Ta nesigurnost. Ja Sam bio izgleda kao ekipa ovdje na zoni i Mmae . Koga god Sam pitao bio je dobar u ferdiju. Kod nas par gresaka i onda cijelu tekmu samo vidis njegova greske i postaje flop big time. Fuck me , mozda Sam i ja takav bio prema Scottu :rofl:
  • don
    14.2k
    koliko si utakmica McKenne pogledao dok nije igrao u Danskoj?
  • ZGBhoy
    1.8k
    Posto pratim Skotsku Ligu 20 i kusur Godina mogu rec da sa ga pratio dosta, u Aberdeenu je bio odlican, isto u Nottinghamu nema primjedbe za Kopenhagen i Las Palmas nemrem nis rec jel te Lige ne pratim.
    Medutim smatram da ga je @deda najbolje opisao:

"On je samo jedna od karika lanca koji bi trebao biti jak. On donosi masu, čvrstinu, skok što neki drugi stoperi nemaju u dovoljnoj mjeri. Ti drugi imaju ono što McKenna nema"
  • Roky
    29
    U Las Palmasu gledo sam sofu i neke ocjene protiv jakih klubova vecinom je imo ocjenu oko 7 cak i preko 7..pod jake smatram Atletico,Barca,Real itd
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    i ja se to nadam al eto valjda je neko Pratio i Mmae , i sve Ove koji se jedva rjesavamo. Tanka je linija izmedju pogotka uspjeha i kiksa haha
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ni jesnu uzivo, gledao Sam ga u reci nekoliko puta i u forrestu, ali nebitno uvijek Sam naglasio na Ono sto Sam ja vidio i nacin na koji li igramo/zelimo igrati. da Sam tu skeptican
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.