• Dinamo-SB
    468
    Ne znam, ali mi ima logike da je 2+1.C@ptain Koons

To bi i meni bilo logično i okej za obje strane. Ako je tako,palac gore.
  • Jurki
    18.4k
    zato sam i napisal mozda nekog cetvrtog napadaca.
    Ali trenutacno smo na trojici pa tu trojicu i uzimam samo u obzir.
    Zaboravili smo ocito kak je Bjelica konstantno rotiral u prvom mandatu i kak je to super izgledalo.
    Ide mi na zivce prica.. ako je roster slabo popunjen.. raubalo se bu xy igraca.. ako se dovede jos neki igrac za tu poziciju.. odmah taj xy igrac seli na klupu.
    Nitko ne uzima u obzir da bumo do Bozica odigrali minimalno 25 utakmica.
  • Droljo
    18.6k
    Jer su se kanga ,mmae i Cordoba razapinjali ovdje radi svake greške ,a neki nisu dobili priliku uopce .Kujtim Shalla

To si bez brige. Zona ga pokopava i postaje škotska prevara nakon prvog kiksa. 1/1
  • PetkoDaniOršaGol
    363
    Skužio sam od prije neki dan da ti McKenna nije sjeo, tj. da nemaš dobro mišljenje o njemu, al sam naglasak stavio na Grabaru i povijest njegovih ekscesa, što više govori o njemu nego o McKenni. Vjerojatno McKenna nije toliko loš koliko je Grabara zajeban karakter. Na kraju krajeva, čim neki igrač dođe u naš klub, zauzimam obrambeni stav ako netko izvana pljuje po njemu. :cool:
  • Dinamo-SB
    468
    Što se napada tiče, moje mišljenje je da su Beljo,Kulenović i Kulušić dobar trojac za započet sezonu. Bit ce hrpa,hrpa utakmica za sve. Kulusic mi je na pripremama ostavio bas jako dobar dojam i misljenja sam da treba ostati , barem polusezonu pa onda na posudbu. Mora osjetit Dinamo,on nije prosao Dinamov omladinski pogon i mislim da mora osjetiti Dinamo i Zagreb barem minimalno pola godine. A i ako zelimo mi stvoriti napadača definitivno Kulusicu i mlađima onda treba dati priliku. Ne znam kakvo je stanje s malim Ćutukom,ali ima tu jos zanimljivih klinaca.

Sto se Kulenovica, Kule je dobar i zahvalan igrač, idealan 2. napadač po meni. Njegov odlazak jedino ima smisla ako dolazi Mierez.
  • BPAM
    277

Kako može nekom ne sjest igrač koji nije odigrao niti jednu utakmicu za klub?
  • PetkoDaniOršaGol
    363
    Kolega Shalla ga je gledao u prijašnjim klubovima i na temelju toga nema dobro mišljenje o njemu, a izrazio je i nadu (uz sumnju) da će biti bolje u Dinamu.
  • Crni86
    12.7k
    Za nekakav dinamo kakav ja vidim, prva dva napadaca bi trebala biti slicne klase kao sto smo poduplani na svim pozicijama. Kulena u toj jednadzbi vidim jedino kao treceg naladaca.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    nije mi to namjera , nadati se kiksu bilo Koga brate, ali samo da budemo objektivni ,kako drugi tako i ja. Kao sto rekoh vise os svega bi volio da nisam u pravu ovog puta
  • Sajla
    10.9k
    Kujtim je u Danskoj i gledao je McKennu u Kopenhagenu, ima bolji uvid u njegove kvalitete od ostalih. Ali vidim da mu je želja da sve što je napisao ispadne krivo i Scott nam postane top pojačanje.
  • CastAway1986
    3.5k
    Vjerujem kolegi @Kujtim Shalla da se nije mozda snašao u Danskoj..Ali isto s druge strane je igrao dosta lani u jakoj La Ligi i imao je jako dobrih utakmica..Mislim da ce biti pojačanje za Dinamo
  • badjibadara
    6.6k
    A za Scotta Mckeena bumo vidjeli.Kujtim Shalla

Koje bi minuse naveo kod Šcotta, obzirom da si ga više puta gledao uživo?

Po meni je doveden da pokrpa slabosti u igri koje nas duže prate, obrana prekida, zračni dueli, agresivnost, obrambena stabilnost, a ako se poklopi i napadački učinak, super.
    Ono što mu je navedeno kao minus je brzina, a to može kompenzirati postavljanjem, i ne znam kakav je u izgradnji igre. Mislim da će unijeti i dodatnu energiju u ekipu.
  • BPAM
    277
    Bile su priče da se u Kopenhagenu nije snašao i da mu je to najgore razdoblje u karijeri.
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    IMG-4172.jpg

Deal done :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.