• don
    14.2k
    eto, pamtiš iskustvo iz Danske koje je očito bilo lošije. Da je sve ostalo bilo na odličnoj razini sigurno ne bi bia dostupan Dinamu.

mislin, čovik je reprezentativac Škotske, o čemu pričamo uopće. Drugi par čarapa je oće li se snać u klubu.
  • rokikaciga
    3k
    Kule je limitiran napadac i to svi znaju. I takav je zabio preko 20 golova sta vec godinama unazad nismo imali.

Problem je sta se Kuleta naziva drvom, vrijeda jer pokazuje emocije kojih presusno nedostaje u nogometu (uostalom jer je "Mister" stavio Mangu Kangu u prvih 11 nakon kaj je Kule zabio 4 u 5 utakmica, jebote disrespect i ja bih tako prkosno reagirao), omalovazava i ono nogometno sto ima. Vecina navijaca Dinama govori kak Kule ne osvaja duele a decko je 90om centilu u HNLu, ako ne i vise, u osvojenim zracnim duelima.

Zadnju utakmicu je imao svojih trenutaka, ali se izborio za gol.. jednu akciju je sam uzeo loptu, poveo kontru 30 metara i dao u prostoe Vidovicu i ispratio akciju do kraja..onda je odigrao petom Stojkovicu ali je Stojke mogao bolje reagirati i izfubio je loptu.

Trazi se da se dovede nekakvi Azoni, Ryani itd

Kaj ce takve vise doprinjeti Dinamu u ulogi druge spice umjesto nekog tko zivi, dise Dinamo i to svakodnevno pokazuje? Dajte najte.

Kule je uz sve svoje mane savrsen igrac za imat u svlacionici jer strancima pokazuje kaj znaci Dinamo i uvijek je 200% spreman. I na kraju krajeva - savrsena zamjena Belji.

Kule treba "madionicara" uz sebe. Nekad je to bio Petko, Bati kad mu se igralo u HNL-u..a sad ima Villara, Vidu, Belju da ne nabrajam dalje.

Smatram i smatrat cu da bi Kule donio vise Dinamu nego da ga se proda za 4-5m eura i dovede nekakav Ryan kojeg ce se platiti odstetu i jos veca placa nego Kule i jos bonus za potpis....i stranac je.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    imas pravo ,da je sve top nebi zavrsio kod nas . Ali nismo nismo ni mi maciji kasalj. Mi smo Dinamo Zagreb i bas to treba biti mamac za igrace izvan liga petice ,koji se odlucw za grcku ,belgiju pa cake u ovom slucaju i skandinaviju ,posebno dansku koja moze privuci jako dobre i kvalitetne igrace za neke realne cijene
  • OsamŠest
    5.8k
    Meni je uopće smiješno da se raspravlja o kvaliteti McKenne.

Da je Hajduk recimo doveo McKennu, tada bi bilo da Hajduk dovodi igrače sa iskustvom Premiershipa i Primere, reprezentativce jedne zajebane i sasvim solidne Škotske s kojom naša reprezentacija uvijek ima problema. A mi se zadovoljavamo "škartom" Ferencvaroša.

Ovako, jebi ga, Dinamo dovodi prosjek danske lige i rezervu propale Škotske. Jer da valja, išao bi u Celtic ili Rangers. A ako ne tamo, svaki iole dobar Škot pronađe angažman u donjem dijelu Premiershipa.

Smiješni ste.. Ja ga nisam gledao, odnosno nisam nikad obraćao pažnju na njega na terenu. Ali očito je da smo dobili top karakter, da smo dobili jebenu igračku kvalitetu, jer njegov CV ne laže.

Da nije došao kod nas, vjerojatno bi potpisao za neki Fulham ili Burnley. Samo što sad imamo odlične pregovarače i svidio mu se projekt. Osvajanje naslova i Europa nam sigurno idu na ruku.
  • Crni86
    12.7k
    Momcad je kao puzzle. Jedna puzzlea ne daje nista, ali ako oko sebe ima one koje joj odgovaraju zajedno daju sliku.

Isto je s mckennom, glupo ga je sudit pojedinacno. Svaki od nasih igraca ima neku manu, pitanje je samo da li u momcadi imamo one koji ce ju prikriti.
  • tp1997
    1.7k
    Mi smo Dinamo Zagreb i bas to treba biti mamac za igrace izvan liga petice ,koji se odlucw za grcku ,belgiju pa cake u ovom slucaju i skandinaviju ,posebno danskuKujtim Shalla

Tu ima puno varijabli za uzeti u obzir. Imamo mi renome na europskoj razini, i to stoji, ali podražaj u ligi je faktički nikakav osim eventualno protiv Hajduka i Rijeke, stadioni i tereni su užasni, plaće sve više kaskaju za zemljama koje si naveo...

To što privlačimo unutar jednog prijelaznog roka Villara, Ljubičića, McKennu, potencijalno Zajca je primarno efekt Bobanove karizme i njegovog imena u svijetu nogometa.
  • Noel
    13.3k
    Meni je veći problem kaj se njega gura kao nekakvog igrača sa iskustvom igranja Premier lige. On ima 20ak utakmica Premier lige u svojoj karijeri..
  • mali M
    8k
    Da danas Zvone dovede još jednog napadača, lijevo i desno krilo - ekipa bi rekla: "E super, sad još zadnji vezni,golman i stoper!"Jos-Optimus

pa jedno ne isključuje drugo :rofl:
    ti samo želiš da Kule i Špika uspiju da možeš svima reć, ja sam to vizionarski predvidio prije 5 godina :rofl:
  • don
    14.2k
    On ima 20ak utakmice Premier lige u svojoj karijeri..Noel

ima 25 utakmica u Premijer Ligi, to je praktički gotovo jedna cila sezona u najjačoj ligi na svitu.
    koliko imaju ostali pa je to mali broj, za dolazak u Dinamo?

do kad ćete omaložavat i spuštat transfere svog kluba, nije mi jasno?
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ne, ne :lol: Kule je dosegao to što sam vjerovao, ne treba pretjerivati...a Špiku sam, brat bratu, promašio :razz:
  • Noel
    13.3k

Ko omaložava? Kome se ti obračaš? Govorim za ovaj transfer McKenne posebno. Nađi mi di sam popljuvao bilo koji transfer koji je realiziran do sad?
  • Žan
    661
    Mmae posudba od dvije godine u Qarabag!?! O cemu se tu radi?
  • rokikaciga
    3k
    Rjesavanju trulog drveta. Navodno preuzimaju i 80% place.

Samy je rekao da bi i presjedio i na tribini do kraja ugovora ako treba...navodno

Odlican posao
  • Orc123
    12.6k
    Znaci Orsic je kurac od igraca jer nije u Premier ligi odigrao ni 5 utakmica....mora da ne valja nista...uf cekaj, nemoguce, statisticki najbolji igrac Europskog Dinama.

Ne snađe se svaki igrac svugdje....jednostavno!
    Eto Erlic katastrofa u Bologni, jedan od vecih promasaja za njih a za nas bi bio teknk o ralica u jednom. McKenna proslw sezone standardan u La Ligi, bez obzira sto oni ispali iz lige...uspao i Southampton pa Orsic nije mogao do minuta......

Bit ce Scott dobar, da je zavrsen u svim Segmentima ne bi dosao u Dinamo vec u Bayern.....
  • Twisted1
    843
    Samy je rekao da bi i presjedio i na tribini do kraja ugovora ako treba...navodnorokikaciga

Ne mogu ga kriviti, i ja bi isto. Teško da tu lovu može bilo gdje dobiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.