• NORTE
    17.3k
    Znači Mierez je sve dalje, ok.
    Žalosno koliko se dana izgubilo na tu priču.
  • Pacho
    2.2k

Pogotovo ne nakon njegovog ucinka u prosloj sezoni.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Žalosno koliko se dana izgubilo na tu priču.NORTE

Ravno 2.
  • bbb medimurje
    4.1k
    Ovih 8 milja za matanovica stvarno zvuci nerealno i to jedan bundesligas plati...
    Samo dokaz kolko je tesko dovesti pravu 9 i kolko malo ih ima
  • Odani Zgd
    634
    Ako hoćemo top napadača,njega moraš i platit.750k u vrijeme inflacije i nije neki ugovor,to je kao prije 10-tak god 350-400k.Mi bi svoje prodavali za 20-30 milja,a kad trebaš platit,onda kočnica.....
  • Olmic
    5k
    Nadam se ovaj tjedan rijesenju za napadaca jer za 3 tjedna je osijek i ako hoces bar malo da uigras napadaca s ekipom krajnje je vrijeme. Ne zelim da idemo s Kulenovicem na Pampas
  • Dani Olmić
    1.8k
    eto na kraju nece doc ni jedan od njih haha, smijesno - covjek tamo ima 1,6 milja, pa nije lud doc za kikiriki igrat
  • Paggini
    58k
    Neka si Mierez nađe klub koji će mu dati 1.6 milijun na 3, 4 godine. Mislim da Bobanu, kojem dajem podršku, ne bi bio problem dati miljku po sezoni, ili fiksno manji iznos uz veće bonuse i mislim da je to realan ugovor za Miereza ako se gledaju naši standardi.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Neka si Mierez nađe klub koji će mu dati 1.6 milijun na 3, 4 godine. Mislim da Bobanu, kojem dajem podršku, ne bi bio problem dati miljku po sezoni, ili fiksno manji iznos uz veće bonuse i mislim da je to realan ugovor za Miereza ako se gledaju naši standardi.Paggini

Slažem se sa svime, podrška Bobanu naravno.
  • BPAM
    243
    Kolko je imao u Osijeku?? 400k maksimalno, ako i toliko.
  • SAS1987
    17.8k
    A da ne zaboravimo Moralesa. Možda nije čisti Španjolac ali krv nije voda.
    Treba i njega na listu.
    Zagi

Je bi dodao i Brunu Godu jer sam do ove sezone zbog imena mislio da je neki latino :lol:
  • OsamŠest
    5.7k
    Prilično sam uvjeren da će Boban naći kvalitetnije rješenje i od Belje i od Miereza. Ako ne dođu.

Ja se nadam Azónu.
  • rokikaciga
    2.8k
    Mislim da nije Zvone ogranicen na 750k, ali do 1.6m eura bi bili bonusi. Sad ovisno koliko je to dohvatljivo. Je li rijec o isplati za svaki gol, isplata nakon xx golova, uspjeh u Europi, osvajanje lige, kupa itd tko to zna

A Mierez vjerojatno trazi fiksno 1.6m
  • Dani Olmić
    1.8k
    Neka si Mierez nađe klub koji će mu dati 1.6 milijun na 3, 4 godinePaggini

Kaj onda znaci i Mierez propada?! Pa koga cemo dovest onda? Spanjolsku ili brazilsku verziju Kange?
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Mierez j bio moj San Jos od osijeka. Napadac kakvog zelim u Dinamu, koji melje sve pred sobom. Ne zanima me statistika kod arapa. Ali di su svi Ono koji su hovorili da mu Cash nije bitan , da bi odmah i Dinamo. Ne odgovara mu kultura tamo i da je rijesen. Ako j istina da ima 1,6 mil i da nece ispod ne treba nam. Omda.bi se kockao sa malom spanjolcem ili plastik 6 milki za Belju ak ce igrati za 500 milja ali sumnjam da je i on realan. Opcija posudbe bez realnog prava otkupa me ne zanima . Ispast ce na kraju da je bolje da smo ostavili Petka na miru tu di jest ,1,2 mil ima ugovor Jos godinu . Malo Sam frustriran danas ,.ispostujte me
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.