• modri7
    238
    Puno njih to ne shvaća. Da bi igrao visoki presing moraš imat dobar osigurač na šestici i potentne i brze stopere koji će stić zatvorit ako protivnik izađe iz presinga. Ako izraubamo Mišića ništa bolje nećemo proć ni ove sezone jer ne može Mišić igrati ritam četvrtak-nedjelja niti odigrat 45 utakmica u sezoni. Svi spominju pojačanja, a nitko da se sjeti da smo ostali bez Sučića koji je bio najveća klasa u ekipi i Baturine.
  • Ivanmtk
    1.5k
    Nisam za Mamića ali kad je on bio znalo se da ćemo bit prvaci sa 20 bodova prednosti i prije početka
  • ElDorado
    4.6k
    Ja više ne kužim ko se ovdje zajebava a ko je ozbiljan. Majketimile još je mjesec dana do početka prvenstva. Prvo se svršavalo na pojačanja, sada više ništa ne valja. I to samo zato jer će nas Pajaziti uništiti. Fakat za psihijatriju.
  • Dani Olmić
    1.8k
    A sad ni sa Beljom i Mierezom nemas tu garanciju
  • mokoxax468
    1.3k
    Nisam za Mamića ali...Ivanmtk
    Automatski prestajem čitati post nakon ovoga
  • E46
    1.6k
    nije ni cilj da prvenstvo bude takvo, cilj je da je prvenstvo napeto da se jogurt ponada a mi dodamo gas i novi naslok prvaka ide u maksimirsku 128.
  • OsamŠest
    5.7k
    @Dani Olmić samo da pitam.. Ti bi htio Belju i Miereza?
  • Crni86
    12.3k
    Znaci trebali smo dofurat Pajazitija, a mi amateri dofurali villara i ljubicica… ehhh
  • Paggini
    57.8k
    Nisam za Mamića ali kad je on bio znalo se da ćemo bit prvaci sa 20 bodova prednosti i prije početkaIvanmtk

Tad se znalo - dovest ćemo 30 igrača, većina neće biti ni predstavljena niti će igrati sekunde, ali od tih 30, jedan dva će otići za 10 milijuna eura. Tako se to radi, a ne sad ovako, jedva namolimo 7, 8 igrača da dođu. Ko je taj ljubičić uopće? Kome ćemo njega prodat sa 30 godina? Staračkom domu... Pa nama jedan Gabriel iz Arsenala i Rrahmani nisu bili dobri, na Van Dijka kad su nam ga nudili smo se SMIJALI, onda znaš kaki smo bili nekad. Podrška Bobanu naravno.
  • Crni86
    12.3k
    Nisam za Mamića aliIvanmtk

Zabolila me glava.
  • Dani Olmić
    1.8k
    zasto im uopce dopustit da se nadaju? Treba prvenstvo odma rijesit u prvih 18 kola..

si, hermano
  • Paggini
    57.8k
    Automatski prestajem čitati post nakon ovogamokoxax468

Zabolila me glava.Crni86

Ne pecajte se na očitu zajebanciju momčine :lol:
  • Mali Zeus
    18.3k
    ↪Mali Zeus Nisam za Mamića ali kad je on bio znalo se da ćemo bit prvaci sa 20 bodova prednosti i prije početkaIvanmtk

Tako je!
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    jedva namolimo 7, 8 igrača da dođu.Paggini

Prije su se lisice jele u Domagoju na službenu karticu kluba, a danas ih dovodimo na desno krilo. Sramota. Podrška Zvonetu naravno.
  • Laugreano
    4.4k
    znalo se da ćemo bit prvaci sa 20 bodova prednostiIvanmtk

i -50 gol razliku u europi. Stvarno smo nekad bili sila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.