• BPAM
    238

Zašto što ćemo igrati 120 minuta i drugi stoperski par će biti Živković. Jakirović... Haha. Vjerujem da će obrana biti ok kad krenu službene utakmice, al na pripremama će još curiti.

Danas prvih 11:
    Nevistić - Pierre-Gabriel, Theophile, Galešić, Perez-Vinlöf - Ljubičić, Mišić, Stojković - Lisica, Kulenović, Vidović
  • bazooka93
    19
    nakon mariceve francuske kolonije stvara se nova spanjolska kolonija.
    Nek dovedu slobodno villarovog brata i nek ga dadnu na posudbu u goricu ili lokomotivu da živi s bratom da mu je lakše rentu plaćat i da Azon ima s kim fortnite igrati. A možda se vllar jr pokaže dobar.
  • Zagi
    10.6k
    Galešić i mali Jakirmali M
    KTC i Jakir, Galešić nije igrao.

Nego volio bih vidjeti Domingueza i Jakira zajedno. Kada razmišljam o stoperima za dinamo , to je ofenzivna tehnička razina koju očekujem.

Samo , teško da bu Kova uigravao tako mlad dvojac.
  • NitkoBitan
    28.6k
    nakon mariceve francuske kolonije stvara se nova spanjolska kolonija.bazooka93

Napokon je netko shvatio, hrvatizacija Dinama malo sutra! U svlacionici se vise ne prica francuski nego spanjolski.
  • mali M
    8k
    pa pričamo o obrani za sezonu, pa i govorim da se ekipa tu trese kako je obrana slaba, a komenitra se pripreme i to neki drugo izbor igrača.. je u pravu si, prvo su igrali KTC i mali Jakir, uglavnom je misao bila da očito prvoj momčadi nije toliko curilo. Ja bi svakako htio vidjeti Galešića i Domingeza u prvoj, nadam se da je Galešićev zglob bolje.. Samo sam htio reć da taj trojac (Gale, Jakir i Domingez) su ozbiljna sigurnost u obrani sa KTC-om kao backupom. Još Vini na LB i desno RPG, pa ja ne znam čega se bojimo. Ponavljam, volio bi vidjeti i opciju danas Mišić-Vili-Gabi, dok nam na krilu Stojke radi veliku razliku i presing. Bilo bi zbilja zabavno vidjeti i kombinaciju sa Mudrim na lažnoj 9 jer onda staviš Gabija i Stojketa na krila i sva trojica mogu zabiti bez razmišljanja..
  • MateG
    37
    Treba nam neko novo pojačanje, mislim da svi želimo vidjet Dabca opet…
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Doslaci Hrvati :
    Lisica
    Mudražija
    Soldo
    Topić
    Vidović
    Ljubičić (Hrvat s austrijskim državljanstvom)
    Goda
    Kulušić
    Valinčić

Dolasci stranci :
    Sergi Dominguez (Španjolska)
    Vinlof (Švedska)
    Villar (Španjolska)

Da, stvarno sve pršti od Španjolaca :roll:
  • bazooka93
    19
    nadodaj Azona i Torrentea
  • Odani Zgd
    630
    Takoder i ove u omladinskoj školi nogometa
  • YasutoWakizaka
    192

Azon je došao?
    Torrente je također došao ove sezone?
    Nek nadoda Yamala?
    A Olmo tek?

samo da neš napišete....
  • bazooka93
    19
    bacio sam komentar da francuski(frankofonski) klan MB, Maae, KTC, RPG, Kanga zamijenjen sve brojnijim španjolskim klanom. Jer Marić je imao kao neki kontakt u Francuskoj sad izgleda da je spona Capellas.
    Ali ne bi se iznenadio da dođe još koji do kraja prijelaznog roka.
  • Zagi
    10.6k
    A da ne zaboravimo Moralesa. Možda nije čisti Španjolac ali krv nije voda.
    Treba i njega na listu.
  • YasutoWakizaka
    192
    Preferiram sponu Capellas/Olmo
  • E46
    1.6k
    Uvijek biram spanjolce ispred francuza, puno jaci i talentiraniji igraci.
  • Crni86
    12.3k
    Spanjolci su nam vise slicni po stilu igre i mentalitetu i zbog toga ce se u vecini slucajeva puno lakse uklopiti od francuza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.