• Dani Olmić
    1.8k
    Ja se nadam Azónu.OsamŠest

Po cemu po bogu je on kvalitetniji? :rofl:
    Zato sto ima tako fino ime ili na temelju cega?
  • Paggini
    58k
    Kaj onda znaci i Mierez propada?! Pa koga cemo dovest onda? Spanjolsku ili brazilsku verziju Kange?Dani Olmić

Aj se i ti smiri sa svojom šizofrenijom. Odi si navijaj za neki drugi klub koji ima jebenog Miereza i Belju, smorio si Boga i vraga ovih mjesec i po dana s njima dvojicom.
  • Sajla
    10.5k
    Ovih 8 milja za matanovica stvarno zvuci nerealnobbb medimurje

ali kad pročitaš da Kustošija prodaje za 2, 3, 5 milijuna eura, onda sve zvuči realno ;) za neke transfere se jednostavno moraš zapitati čega tu još ima o čemu se ne piše
  • OsamŠest
    5.7k

Tebi je nemoguće objasnit neke stvari, tako da nemam ni volju ni potrebu za tim.

Pljuješ od kad si se ulogirao..
  • Dani Olmić
    1.8k
    e pa neka sam smorio - smorit cu i dalje, tebi bas u inat … naravno da smo razocarani ako otpadnu sva dobra imena a spominju se neka kikiriki igraca koji nemaju 2 igre za neki malo ozbiljniji klub
  • Mali Zeus
    18.3k

Smoriti moda u inat je baš dobra i mudra odluka, ja te podržavam!

Podrška Bobanu naravno
  • Paggini
    58k
    sva dobra imenaDani Olmić

Azon je veće ime od Miereza na europskoj razini, samo što ti ne znaš za njega pa misliš da nitko ne zna za njega. Zaboravio sam kako se zove taj logički skok kad subjektivnu percepciju svodiš na objektivnu, ali to imaš.
  • Dani Olmić
    1.8k
    ogromno ime je da - i poznaje nasu ligu kao i mierez, da - zaboravio sam, sorry

A to sto sam vec procitao najmanje 5 negativnih objava u vezi njega je nebitno ili? Na kangu su isto svi svršavali pa smo svi vidili kako je zavrsila bajka sa kangicom

Ma u biti mi je svejedno, neka dovedu kog zele, al se onda ne moramo cudit da rezultat ne paše
  • Neron53
    1.8k

Vjerojatno Mierez nije toliki blesan da misli da ce dobiti isti ugovor kao kod Arapa.
    Nitko nema tocan info kako idu pregovori pa se zbog histerije eto laprdaju gluposti.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Ništa od Azona tj. ja ga ne želim. 5 negativnih objava je ipak previše.
  • Crni86
    12.3k
    smo razocaraniDani Olmić

Tko ste to vi?
  • mosad
    1.6k
    trenutno si na 1986 postova. Fina brojka Ajde stani sad molim te
  • Dani Olmić
    1.8k
    polako samo - vidit ces na vrijeme na sta mislim :smile:
  • Paggini
    58k
    Vjerojatno Mierez nije toliki blesan da misli da ce dobiti isti ugovor kao kod Arapa.Neron53

Ovo i ja mislim, vjerojatno će doći, ali mora malo ispipati teren ako ima neka bolja ponuda. Jbg.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ja Azona nikad nisam gledao ali se sjecam kad ga je kollega @Omakespominjao i meni je to dovoljno . Btw onaj Sergonjo sa kojim Sam vam bio dosadio na temi scout ima ponude ,Rennes ,Lille i trabzonspora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.