Pogotovo uzimajuci u obzir da se govorilo da cemo vec sada imat 90% formiranu ekipu. — modri7
↪Mali Zeus i u cemu je problem? Podrzavam Bobana i dozivotno bi ga u klubu. Znam da je jos dva mjeseca prijelaznog roka pred nama i da ce se ekipa pojacat. Komentiro sam trenutno stanje. Pogotovo uzimajuci u obzir da se govorilo da cemo vec sada imat 90% formiranu ekipu. Znaci li to da nitko ovdje ne smije imat svoje misljenje i da se mora slijepo podrzavat svaku odluku?
Momak je napiso da je zabrinut nakon sto je gledo pripremne utakmice i ja sam na to dodao da nismo (bar jos uvijek) nista jaci nego prosle sezone. To je moje misljenje. Prosli prijelazni rok se sralo po nekima koji su bili skeptični i zavrsili smo drugi u prvenstvu uz vjerojatno nikad gori prijelazni rok. — modri7
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.