• Crle
    1.1k
    Nekoć su se golovi u zadnjoj utakmici u zadnjoj sekundi slavili kao naslov lige prvaka! :lol:

Veća sramota od lige za opstanak i bilo čega vezanog za prošlu sezonu.
  • Sajla
    10.5k
    Nisam za Mamića aliIvanmtk

stari, očekuj poziv od Gvardiolovog starog. više si ih upecao jednom rečenicom nego kaj on izvuče mrežama u tjedan dana :rofl:
  • Fan
    1.2k
    Pa dobro, donekle je čovjek u pravu da bi se moglo dosta manje pizdarija pisat, pogotovo sarkazma.
    Netko napiše neko svoje mišljenje, ok, može bit jako glupo ili sarkastično, i onda ide 50 potpuno nepotrebnih komentara i spama na to.
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Matanović u FreiburgIjayi Atiemwen

:wink:
  • Mali Zeus
    18.3k
    Netko napiše neko svoje mišljenje, ok, može bit jako glupo ili sarkastično, i onda ide 50 potpuno nepotrebnih komentara i spama na to.Fan

Možda da netko onda ne napiše nešto glupo. Podrška Bobanu naravno!
  • Bosskovitz
    17.4k
    Kad vidim ovih 8 milijuna za Matanovića, nije mi dobro. Dečko je kao špica prošle sezone imao 673 minute na terenu i 2 gola: jedan Holstein Kielu koji je ispao iz Bundeslige i primio najviše golova od svih klubova te jedan Eintracht Braunschweigu u kupu, klubu koji je tek u doigravanju osigurao ostanak u cvajti.
  • Olmic
    5k
    @Nogo moze clanak od Tironija
  • Ivdzo11
    7.6k
    Izvori bliski klubu tvrde nam kako je Mierez, da je to htio, već mogao biti novi igrač Dinama. A u toj je priči problem novac, Argentinac u Emiratima zarađuje 1,6 mil. eura po sezoni. Toliko nisu imali ni Pjaca ni Petković...
  • modri7
    238
    i u cemu je problem? Podrzavam Bobana i dozivotno bi ga u klubu. Znam da je jos dva mjeseca prijelaznog roka pred nama i da ce se ekipa pojacat. Komentiro sam trenutno stanje. Pogotovo uzimajuci u obzir da se govorilo da cemo vec sada imat 90% formiranu ekipu. Znaci li to da nitko ovdje ne smije imat svoje misljenje i da se mora slijepo podrzavat svaku odluku?
    Momak je napiso da je zabrinut nakon sto je gledo pripremne utakmice i ja sam na to dodao da nismo (bar jos uvijek) nista jaci nego prosle sezone. To je moje misljenje. Prosli prijelazni rok se sralo po nekima koji su bili skeptični i zavrsili smo drugi u prvenstvu uz vjerojatno nikad gori prijelazni rok.
  • rokikaciga
    2.8k
    Pogotovo uzimajuci u obzir da se govorilo da cemo vec sada imat 90% formiranu ekipu.modri7

Pa i imamo? Fali nam realno jos jedan kapitalac u napadu i ovisno o ostatku priprema krilo i stoper
  • Nogo
    8k
    A kakva je situacija s Beljom i Mierezom? Srđan Lakić (agent od Belje) danima se nalazi u Njemačkoj, na sve načine pokušava smekšati čelnike Augsburga da izađu u susret mladom napadaču, omoguće mu odlazak u Dinamo. Ali Belju cijeni i novi trener Augsburga Sandro Wagner, koji se u Beljine kvalitete želi uvjeriti na pripremama. Pa tek onda odlučiti računa li na njega ili ne za nadolazeću sezonu.

Mierez je još čudnija priča, situacija u kojoj puno toga nije jasno. Izvori bliski klubu uvjeravaju nas kako je Mierez, da to iskreno želi, već mogao biti igrač Dinama. Problem je naravno i - novac. Argentinac u Emiratima zarađuje 1,6 milijuna eura godišnje i nije se spreman te plaće odreći za - "kikiriki". A toliko u Maksimiru prošle sezone nisu imali ni Petković ni Pjaca. Pa sad neće niti Mierez. Također, dolaze razne informacije kako Mierez aktivno pregovara i s nekim drugim europskim klubovima. Boban ga i dalje "sanja", ali predsjednik uprave Dinama spreman je i za neke druge opcije...

/24 sata
  • Mali Zeus
    18.3k
    ↪Mali Zeus i u cemu je problem? Podrzavam Bobana i dozivotno bi ga u klubu. Znam da je jos dva mjeseca prijelaznog roka pred nama i da ce se ekipa pojacat. Komentiro sam trenutno stanje. Pogotovo uzimajuci u obzir da se govorilo da cemo vec sada imat 90% formiranu ekipu. Znaci li to da nitko ovdje ne smije imat svoje misljenje i da se mora slijepo podrzavat svaku odluku?
    Momak je napiso da je zabrinut nakon sto je gledo pripremne utakmice i ja sam na to dodao da nismo (bar jos uvijek) nista jaci nego prosle sezone. To je moje misljenje. Prosli prijelazni rok se sralo po nekima koji su bili skeptični i zavrsili smo drugi u prvenstvu uz vjerojatno nikad gori prijelazni rok.
    modri7

Možda po imenima nismo jači nego prošle godine, ali imamo širinu i to kvalitetniju širinu nego prošle. To je moje mišljenje. A ta i takva jača momčad prošle godine nije igrala kao momčad i igrali su općenito za k. Možda, samo možda ova slabija momčad (po tvom mišljenju) odigra kako treba, a ne kao skup imena i onda bude sve to dobro. To je bar moje mišljenje i nisam mislio da nitko ne bi smio imati svoje mišljenje, po mom mišljenju bar.

Ti si skeptičan zbog 2 pripremne tekme ili kaj? Treba dovesti još napadača i stopera po mom mišljenju, a ti se ponašaš kao da je Boban doveo 10 panjeva.

To je bar moje mišljenje, podrška Bobanu naravno!
  • Olmic
    5k
    @emreli21 jesi ti tironi? :)
  • Mali Zeus
    18.3k
    Netko tu od nekog prepisuje. :lol:
  • miro
    6.8k
    Mierez 1,6 milja ima, a kod nas bi morao doć na 750k
    Sumnjam da mu se baš toliko ide u HNL, a iskreno se nadam da ni mi nismo debili koji bi ponudili ono što su imali Pjaca i Petko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.