• Dinamosaurus
    33
    Rebic je trenutacno u rangu Jana MlakaraCrni86

:rofl:
  • Crni86
    12.3k
    mislis da je bolji?

Ante Rebic vec duzi niz godina ne igra ozbiljan nogomet. Vjerujem da ga svi pamtite od prije 7 godina, pogledajte mu karijeru zadnje 2,3 godine. Di god je bio, bio je jako problematican, a ucinak uzasan. Ne bi da ga mi dovedemo makar nam doso igrat za 0 eura.

Lik je doso ovdje na godisnji i uzimat 500k, kao i rakitic. Dobivas igraca koji mora igrat, a ima ogromne oscilacije. Jedva cekam vidjet kad bude u uzasnoj formi pa ga nitko nece smjest posjest na klupu radi mira u svlacioni.
  • Paggini
    58k
    Da Hajdug dovodi bilo koje krilo od skoro 32 godine koje je u u zadnje 4 sezone zabilo 6 golova, a da se ne zove Ante Rebić, svi bi se ovdje smijali.

Ali eto, tu smo di smo
  • E46
    1.6k
    znam samo da se odvratna ekipa skuplja dolje, zamisli vidjeti u jednom kadru smeće ljudsko kakvo je uremović, livaju i rebica i onda u pozadini prođe onaj kosati kreten namjestajuci frizuru i rajf, gadljivo zaista
  • Facke
    6.3k
    Otkad Rebic vise nije v reprezentacije on je v padu. Mucile su ga i neke ozljede. Ak bude uspel dojti u neku formu sigurne bi bil pojacanje za Hajduk. Al je Rebic v jednem Lecceu bil uzasen. Placen pune, a nije dal nist.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Oni ulaze u rizik, cilj im je ući u skupinu KL. Više će tu zaraditi nego da prodaju Sigura.
  • Sajla
    10.5k
    oni igraju istu igru već godinama. upalilo im s Livajom, Uremovićem, ali Brekalo, Perišić, Rakitić, oba Kalinića... na koju stranu će Rebić? imam dojam da čim je veće ime, manje im donese
  • Jurki
    18.3k
    ovo je teski shit od clanka.
    Da smo mi imali tada iole normalnu situaciju u klubu, gde se vise gledalo na izvlacenje novca iz kluba, rikverce, procente, procese i ostala sranja nego na skolu nebi on zavrsil dole.

Clanak - lagano sviranje kurcu i opravdanje vracanja GVizije i otpremnine francuskom pederu.
    Za GViziju se nije culo otkad je dobil vritnjak, sad opet iskace iz pastete ko da ga je Monchi licno napravil.

cilj im je ući u skupinu KLMr Anderson

Zato se nadam da ih bu Zira fino prizemljila pa da odmah to izdrkavanje po medijima malo splasne.
  • Noel
    13.1k
    Kako na početku svake sezone na istu foru upecaju ekipu nevjerojatno kako je rulja dole priglupa.. vidim i ovdje ima dosta ljudi koji puše tu mitomaniju i euforiju..

Livaja mesija igra za euro, Perišić mesija igra za euro, Rakitić mesija igra za euro, sad evo i Rebić mesija igra za euro. Nema veze kaj im klub vode nesposobni orjunaši i kaj uz te sve velike mesije na terenu igraju Kalici, Pajazitiji, Mambe i Bambe. Strašno.
  • Jurki
    18.3k
    samo dokaz da su mediji veoma mocno oruzje.
    Svake godine isti drek, ista prica.. hajp, vracanje u realnost, posrtanje i raspad.

#zivijakruznitok

Edit: kaj se samog Rebica tice.. da jos kaj valja, nebi dosel u Split na 4x manju placu i mozebitno trcanje po rivi.
    Zadnji dobar nogomet je igral valjda prije 3 godine.
  • deda
    38.5k
    Ovim ritmom njima će najveći problem postati to što za 2-3 godine više neće imati koga vratiti pošto zadnjih 10 godina nisu stvorili poštenog igrača. Još Pašalić i to je to.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    padaju mi na pamet Vlasic, Erlic, Moro..
  • Crusades
    16.8k
    Erlić i Moro nisu ta razina po meni. I Rebić i Vlašić su igrali jačim klubovima i ligama.
  • don
    14.1k
    užasno bi sritan bia kad bi Rebić doša u hajduk. Tempirana bomba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.