• don
    14.1k
    Prodali su Prpića, čak i da prodaju Durdova, Sigura i Pukstasa, oni su s ovim pojačanjima (a u slučaju daljnjih prodaja bit će ih još) i trenerom jačiIzet Hajrović

ovo je možda shit of the month.

ti si upravo izjavia da je hajduk jači prodajom Prpića, Sigura, Pukstasa i Durdova i dolaskom Pajazitija iz Gorice, Frana Karačića iz Lokomotive i ajde Ivušića iz Pafosa.

da mi je znat šta se dešava u vašin glavama... opsjednuti 1986
  • Mali Zeus
    18.3k
    Rebić je za HNL avion, neki se ovdje samozvaravaju…Hrc-Vg

Bio je i Rakitić navodno avion za HNL. A Rebić ne igra ozbiljan nogomet bar 2, 3 godine.
  • mlinchica
    3.3k
    Meni je samo smiješno kako od jednom Rebić i Ivušić ne valjaju.dumitrumitu

Pa ne piše se nešto baš da ne valjaju.
    Većina spominje Ivušića kao budućeg najboljeg golmana lige, a Rebiću je problem luda glava, zbog koje se nije baš naigrao zadnjih godina.
    Ako glava bude mirna, to je skroz druga stvar. A zadnji put je bila mirna valjda još u Eintrachtu.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Bio je i Rakitić navodno avion za HNL.Mali Zeus

Pa naravno da je bio, sto je i dokazao - pa bez njega bi imali jos sigurno 10 boda manje
  • Paggini
    57.8k
    Pa naravno da je bio, sto je i dokazao - pa bez njega bi imali jos sigurno 10 boda manjeDani Olmić

Ja se nekad pitam jel ti uopće gledaš utakmice itijedne ekipe ili ti to samo oduzima vrijeme koje na forumu možeš provesti pišući ovakve gluposti
  • Mali Zeus
    18.3k
    ti si upravo izjavia da je hajduk jači prodajom Prpića, Sigura, Pukstasa i Durdova, dolaskom Pajazitija iz Gorice, Frana Karačića iz Lokomotive i ajde Ivušića iz Pafosa.don

Ja isto čitam i ne vjerujem. :lol:

znači prodajom 4 baš dobra igrača ili 3 i jednog koji više nije tak dobar i dolaskom trojice oni su jači.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Pa naravno da je bio, sto je i dokazao - pa bez njega bi imali jos sigurno 10 boda manjeDani Olmić

:rofl:

Ne znam kako bi bez njegovih dodavanja prvom do sebe i šetnje. Da 10 bodova, 20 bodova manje.

Lik je bio predstavljen da će izdominirati smiješnu hrvatsku ligu i biti ono zvijer, a kad ono jedna sezona i dečku se više ne igra.
  • DiddyGuela
    3.8k
    Majkica Jebic u 32. godini avion za HNL nakon sto ga zadnje 4 sezone klubovi doslovno tjeraju a on se ne da. Osim sto tip u kompletnoj profi karijeri ima dobre 3 sezone. Doslovno.

Rekreativac. Tocno ovo sam napisao prosle godine u vrijeme kada su se gace tresle od Rakitica. Ove godine isto vrijedi za Majkicu Jebic.
  • Crni86
    12.3k
    Ivusic kao Ivusic je uograde u odnosu na Lucica, ali nemojte od covjeka radit Buffona. A jos gore toliko omalozavat Nevu i govorit o Ivusicu u odnosu na njega kao da je 50% bolji.

Imao je i Ivusic svojih pacera u karijeri. Ako se ne varam njega su izbusili protiv Austrije u Osijeku. Busili smo ga i mi dok je bio u hnlu.

Drkate na sve te igrace, a gledali ste ih sve prije 3,4 godine zadnji put. Pajazitija i Karacica se ne treba uopce opisivat. Dobro je Pađini negdje napiso to je u rangu Solde i Gode.
  • Navijač Dinama
    10.2k

Sažetak sezone mu je gol iz slobodnjaka protiv Šibenika i istjerivanje našeg ozljeđenog igrača( Rog-Sučić ili tko je bio već).

Spor, trom, senilan, alibi dodavanja unazad i prvom do sebe, to je sve Rakitić bio ove sezone, ništa drukčiji tip igrača nije Marko Bulat, što je i opravdano za Rakitića čak, jer čovjek ima skoro 40 godina. Nije više 2015 ili 2018 kad je Rakitić bio među pet najboljih veznjaka La Lige i među 10 u svijetu.

Pajaziti nasrpam ovakvog starog Rakitića je upgrade, kakav-takav , ali upgrade, prvenstveno jer je mlađi, pa življi, brži, plus to im sad otvara rotaciju i situaciju da Sigura napokon krenu koristit cijelu sezonu na box to box i Žapera od iza pa da Krovinović može otić više ka naprijed.

Što se Karačića tiče, bit će bolji sigurno nego ona stabla Mouffi i Diallo, pluš što sad će Hrgović moć igrat svoju poziciju lijevog bočnog.

Rebić tempirana bomba, ali sam uvjeren da je za onog drvenca Rysna i onog Bambu koji je vjerovatno najgori stranac u ppvijesti lige, televizor u boji i dalje.

Ivušić ako dođe je potencijalno najbolji golman lige.
  • Marley
    4.5k
    Rebic bi njima igracki bio pojacanje, da, druga stvar je koliko dugo bi to funkcioniralo.
    A tek Ivusic, auf, nemojmo se zavaravati. Itekakvo pojacanje.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Rakitić im je bio uteg jer je morao igrati 90 minuta, a ne prevaga. Ak komentirate, a da niste uopće gledali, pitajte Hajdukovce kaj misle o Rakitićevom doprinosu prošle sezone.
    Rebić bi bio avion za HNL da je to Rebić otprije 3 godine. On će se sad doći zajebavati, misliti će da se ovdje može sprdat s ligom dok ne dođe prva prava utakmica. Drugo, dovođenjem Rebića, ugasit će Šegu koji se tek ove sezone trebao pokazati kao pojačanje.
  • rokikaciga
    2.8k
    Istra radi ozbiljan posel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.