• Tongo Doumbia
    6.7k
    Ne mislim da će Hajduk biti superjak, ali činjenica da dovode igrače unutar HNL - a i one koji su naviknuti na očekivanja u domaćem prvenstvu, govori da ne bi trebali biti baš samo takav krš.

Ovo je sigurno kvalitetnija sportska politika od dovođenja Odjidja Ofoea, Rakitića, Kalinića, Trajkovskih ili naftaških kombinacija s rusko-ukrajinskim šrotom i zambijskim napadačima. Imaju i nešto svojih klinaca iz Kaliterne i ovih par vedeta od ranije. Imat će golmana kojeg sam osobno zazivao u Dinamu nakon Livija, vraća im se i stoperski par koji je jesen 2023. bio betončina i držao ih na prvom mjestu. Rebić (ako bi došao) još nije napunio 32 godine, luđak je koji je naviknut na pritisak i fizički je i dalje mašina. On ako se posloži u glavi on ima 2-3 godine ozbiljnog nogometa u nogama.

A i Vučević je, uza sve sprdnje tu, sigurno normalniji lik od prošlog SD- a kojeg ni zaposlenici kluba nisu viđali niti je komunicirao s bilo kim. Uz to sad i službeno imaju ono ćelavo mudo zvano Pavasović - Visković, tako da će se ta politička zaleđina i pritisci dodatno pojačati.
  • vjeko1701
    16.4k
    Preko 80 bodova mi je dosta optimistično, za to bi trebali imati vrhunsku sezonu odmah nakon jedne od najvećih rekonstrukcija ekipe. 80% novopridošlih bi trebalo opravdati svoj angažman kaj bi značilo da je prijelazni rok bio ekstremno uspješan i još svi trebaju kliknuti međusobno i sa trenerom.

HNL već godinama ima maksimalno jednu ekipu protiv koje uvijek možeš računati laka 3 boda, svi ostali iz donjeg dijela su se realno digli. Poprilično sam siguran da će ove sezone 75 bodova biti dovoljno za naslov i mislim da nam to treba biti minimalan cilj.
  • Mali Zeus
    18.3k
    vraća im se i stoperski par koji je jesen 2023. bio betončina i držao ih na prvom mjestu. Rebić (ako bi došao) još nije napunio 32 godine, luđak je koji je naviknut na pritisak i fizički je i dalje mašina. On ako se posloži u glavi on ima 2-3 godine ozbiljnog nogometa u nogama.Tongo Doumbia

Šarlija - Uremović?

A Rebić, ako se posloži, a nije se posložio u glavi zadnjih 6 godina.

Sve ostalo se slažem.
  • vjeko1701
    16.4k
    Rebić ako im dođe bi mogla biti slična priča ko s Livajom. Ne mora se on toliko posložiti koliko će mu se u HNL-u puno više toga tolerirati nego vani.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Pa da, sjeti se da su pod Lekom i Karoglanom držali sigurnu 0 od iza većinu utakmica.

Ne, ne mislim da je Šarlija pretjerano kvalitetan igrač, ali se dobro sjećam koliko je tvrdo bilo to kad su njih dva pokrivala iza.

Mislim, Rebić je luđak i ne bi se začudio da mu taj kaos dole bude motivacija.
  • Mali Zeus
    18.3k
    ↪Mali Zeus Rebić ako im dođe bi mogla biti slična priča ko s Livajom. Ne mora se on toliko posložiti koliko će mu se u HNL-u puno više toga tolerirati nego vani.vjeko1701

To da, al da se dogodi neko sranje u svlačionici recimo.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Ne, ne mislim da je Šarlija pretjerano kvalitetan igrač, ali se dobri sjećam koliko je tvrdo bilo to kad su njih dva pokrivala iza.Tongo Doumbia

Je, al je Šarlija u međuvremenu otišao u k.

Nije to baš neka stoperska linija, plus imaju koga još, Eleza?
  • vjeko1701
    16.4k
    Pa nije Šarlija na izlaznim vratima? Odkud sad da im sigurno ostaje?

To da, al da se dogodi neko sranje u svlačionici recimo.Mali Zeus

Pa to im se redovno već događa tako da nema tu nekih novih drama xD
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    On je otišao nedavno koliko sam stigao upratit. Trebat će im još igrača, daleko od toga, ali evo, za sada imaju neku bazu da s par tih mlađih igrača budu trkački potentniji nego lani.
  • mokoxax468
    1.3k
    Rebić ako im dođe bi mogla biti slična priča ko s Livajom.vjeko1701

A može biti ista priča kao i s Perišićem, Rakitićem, Brekalom. Za njihove prilike sve top igrači, ali u Hajduku nisu odigrali ni približno svog renomea
  • Mali Zeus
    18.3k
    Iako, evo kao i svake godine i mi ovod i mediji pričamo svi samo o Hajduku, a Rijeka potiho opet slaže ekipu.
  • deda
    38.5k
    Upravo tako. Rijeka ima bolju momčad od tovara. A naši u klubu trebaju gledati sebe. Mi kibici možemo svašta filozofirat.
  • JakovK6
    199
    Proglašava se Hajduka ozbiljnom prijetnjommali M

nema mi dražeg od ovog...neka se samo nadaju, kmečanje će biti slađe slušat.
    ima jedna duga cesta...
  • Mr Anderson
    12.7k

To sam baš htio napisati. Rijeka ima jaču ekipu od Hajduka. Barem trenutno. Ako im ne odu Fruk i Radeljić, oni su nam glavni konkurent za naslov. Vidjet ćemo do kraja prijelaznog roka. I Rijeka i Hajduk će još prodavati nekog od jačih igrača i dovoditi zamjene. Do sada je Rijeka tu uvijek bolje pogađala od tovara, pa često i od nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.