• Zagi
    10.5k
    Ti se sprdas ili ozbiljno mislis?Jurki

Ma sprdam se na račun tih polemika oko njihovog doprinosa ili nedostatku istog.
    Kaj mi znamo kaj oni rade ili kaj ne rade...

Normalno da ne mislim da su oni našli Villara, kada je tih dana došao cijeli kontingent ex Barca struke.
    Možda su gledali/proučavali Vinlofa. Možda nisu. Ako nisu oni,tko je?

Kako znamo da Cappelasovi pomočnici nisu "španjolski Džemo, Šokota i Polovanec" ?
    Kako znamo da sam Cappelas nije prodavač magle koji jaše na imenima Cruyff i Iniesta, baš kako to Jozak radi sa Gvardiolom?
    Ne znamo. Vrijeme će pokazati.
    Uzdamo se u Zvonu i njegovu prosudbu i tu je kraj kritičkog mišljenja.
    Makar niti danas ne znamo sa sigurnošću koliki je stvarno bio Jozakov utjecaj i doprinos.

Smiješno je to kaj znam u slučaju da su stranci, nitko nebi propitkivao njihovo znanje već bi se zazivalo strpljenje.

Ali nervira me taj "strano je bolje" služanjski mentalitet.

Uglavnom blebečem, daj tog Miereza konačno!
  • Papastrumf
    17.5k
    već da ti je u interesu da javnost vidi da Dinamo nije ispao u minusu zbog njega i da je na kraju situacija spašena.Fan

Zasto bi mi to bilo u interesu? Pa najlakse je okriviti Marica i reci da je doveo skart za koji nismo mogli dobiti nista, zar ne?

Napisao sam to da se opet ne povede beskonacna rasprava o tome. Hoces li mi ti ili netko drugi vjerovati, to je vasa stvar.

Kolega Emreli, koji takodjer tvrdi da lazem moze bez problema provjeriti sto je istina.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Ovom prijelaznom roku nedostaje samo Alieu Darbo.
  • emreli21
    443
    ne, nisam rekao da lazes. Samo da imam drugacije informacije, jbg. Dosta drugacije.
  • Tranzicijski Napad
    577
    Naletio na zanimljiv tweet, netko ga je spominjo proslih dana

• Fan
    1.2k
    Zasto bi mi to bilo u interesu? Pa najlakse je okriviti Marica i reci da je doveo skart za koji nismo mogli dobiti nista, zar ne?

Napisao sam to da se opet ne povede beskonacna rasprava o tome. Hoces li mi ti ili netko drugi vjerovati, to je vasa stvar.

Kolega Emreli, koji takodjer tvrdi da lazem moze bez problema provjeriti sto je istina.
    Papastrumf

Pa to i jest najlakše napravit, ali tada bi Dinamo iz svega toga izašao sa crvenijim obrazom nego da ga proda za više nego je kupljen. Manje drame, više hvaljenja Bobana kako je "uvalio škart".
    Svakako ti ni Emreli ni ja nismo rekli da lažeš, ja samo tvrdim da ne treba svima sve vjerovati, a naveo sam i najveći razlog zašto (Marić) koji je bio dio DPa, pa znamo kak je ispalo...
  • BPAM
    233
    Di je RM?
  • Jurki
    18.3k
    gle ja stvarno nisam upoznat sa radom Capellasa.. ali jbg covjek ima iza sebe godine rada u jednoj Barceloni gde je stvarno napravil posel. Isto tak Barca (nisam neki njihov fan) je preozbiljan klub koji bi si dozvolil da lajbeka imaju na tak vaznoj funkciji kak je voditelj skole. Tak da mozemo biti poprilicno sigurni da covjek zna kaj radi.
    Dok se to za Dzemu i Šokotu nemre reci.
    Nitko sretniji od mene da oni budu bingo za Dinamo.. to nam je vaznije nego da mogu ja ili netko treci napisati "rekel sam vam da su to lajbeki"
    Dzemo ima iskustva ali covjeka su stigle godine i pitanje je u kojem obimu moze pratiti taj posao. Skauting odavno nije škicanje videa na youtubeu. Šokota s druge strane nema nikakvog iskustva.
    Isto tak kaj se skole tice, tog sam misljenja i za skautsku sluzbu - treba dovesti kadrove za koje mozemo reci.. ljudi imaju iza sebe nekakve rezultate.. i vjerujem da se bu Boban s tim pozabavil nakon prijelaznog roka.
    I da se budu angazirali ljudi koji imaju i znanja i vizije kaj se tice skautinga.

Kaj se Miereza tice.. Zvone zavrsavaj to.. i nek gori sve.
  • Papastrumf
    17.5k
    (Marić) koji je bio dio DPa, pa znamo kak je ispalo...Fan

Maric nije bio dio DP-a. On je u klub dosao dosta prije DP-a.

Manje drame, više hvaljenja Bobana kako je "uvalio škart"Fan

Ako ja tu moram hvaliti Bobana i raditi mu nekakav PR, jebiga onda.
  • Droljo
    18.2k
    Marić je došao sa članom uprave za sport koji ima crnu bilježnicu sa pojačanjima u aktovci. Dario mu je ime.
  • Fan
    1.2k
    Maric nije bio dio DP-a. On je u klub dosao dosta prije DP-aPapastrumf

Znam da je došao prije DPa, ali sam bio dojma da ga je DP prihvatio i dao mu funkciju SDa, a ako nije tako, onda se ispričavam.
  • Droljo
    18.2k
    Ovo je prva prava sezona dp-a i ljudi dajte malo strpljenja i vjere. Koji vam je k? Ok je kritički razmišljati ali lakše malo. Tek smo krenuli.. bude sve dobro. :ok:
  • Goncalo Santos
    120
    iza Dinama je sezona s rekordnim brojem promasenih transfera, a i omladinski pogon se ne moze pohvaliti uspjesima. Ocito je da je skautska sluzba zakazala.

Medutim, to nije glavni razlog mog komentara, nego zelim reci da Sokota danas u nogometu ne predstavlja nista, nema licence, nit je igdje radio nakon igracke karijere, kao i Vlaovic npr. Sta je Dinamo postao El Dorado za sve bivse igrace kojima je dosadno ili traze dodatnu zaradu. Oni osim u Dinamu ne mogu raditi nigdje i to je cinjenica jer da mogu ne bi cekali proljecare da ih zaposle.

Ovo ljeto smo na primjeru sad bivsih igraca i nekih koji su i dalje tu vidjeli da klub najskuplje kostaju legende, a na svjetskom trzistu da i bas nema navale za njima. Ljubav prema klubu se pokazuje i na nacin da shvatis da ono sto mozes ponuditi nije dovoljno da klub ostvari izvrsnost i kazes nisam za ovo treba netko bolji preuzeti.

Capellas se moze ispostaviti kao prodavac magle, ali on neko iskustvo i rezultate u radu s mladima ima i njegovo ime nesto znaci u danasnjem nogometu.
  • Paggini
    57.5k
    Ako Šokota i Džemo ne rade ništa u opisu svog posla, mislim da gospodin Boban koji radi svaki dan do ponoći i neće imati previše strpljenja za nerad i džabalebarenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.