• Fan
    1.2k
    Pa pronađeni su Vinlof., Villar, Ljubičić , Dominguez itd.
    Od kada su Džemo i Šokota u klubu , ulazni transferi izgledaju bolje. Kaj ne?
    Zagi

Pa...ne.
    Ako pričamo u ovom trenutku, baš nitko ne može tvrdit da su to bolji igrači od Mmaeea, Cordobe, Mbukua, Franjića, Roga, Pjace....
    Zato što su ukupno odigrali ravno 0 minuta za Dinamo. Ne smijemo bit spaljeni i računat pripremne utakmice za davanje suda, pogotovo što smo ih većinski loše odigrali, bez obzira što se neki novi igrači i meni izrazito sviđaju.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    nemaju veze jer je šokotu i dzemu maric i postavio. Bez ikakvih referenci
  • tp1997
    1.7k
    Transferi prošle sezone nemaju veze ni sa jednom osobom sa ove liste. Svi su došli poslije Marićeve ere.Zagi

Imaju veze s Marićem jer su pod Marićem i došli, imenovao ih je sportski sektor na čelu sa Marićem pa se stoga s pravom sumnja u njih, kao što se (s razlogom) kritizira Marićeve transfere. Pogotovo stoga što je jedina referenca kojom je njihovo imenovanje opravdano to da su veliki dinamovci.

Činjenično je netočno da se njihov dolazak poklapa s Bobanovim, jer su došli u studenom 2024., dakle aktivno su sudjelovali u transfer politici tijekom zimskog prijelaznog roka.
  • Zagi
    10.5k
    Činjenično je netočno da se njihov dolazak poklapa s Bobanovim, jer su došli u studenom 2024., dakle aktivno su sudjelovali u transfer politici tijekom zimskog prijelaznog roka.tp1997

Ok ok, u pravu si. Došli su još dok je Marić bio tu.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    nemoj bit smjesan ,kakav zajec. Maric ih je predlozio i povukao. Ako mislis da zajec bilo kakve odluke donosio ili je donosio varas se
  • Goncalo Santos
    118
    kakve veze Maric ima s ovima i koji je njegov interes u njihovom zaposljavanju? Nit su mu prijatelji nit mu je trebalo njihovo strucno misljenje kod dovodenja svojih pulena.

A druge strane Dzemal je Zajecov prijatelj i suigrac, a Sokota zajedno sa Silvijom Maricem, Biscanom, Simicem dio cuvene klape koja je sinonim za sposobnost, odgovornost i opcenito strucnost, svi redom veliki Zekini prijatelji koje je predsjednik brze bolje htio ubaciti u klub, Biscan ga je odbio zbog sukuba s kumom, a ostala trojica su svi u klubu.
  • Jurki
    18.3k
    Od kada su Džemo i Šokota u klubuZagi

Ti se sprdas ili ozbiljno mislis?

Vec su bile polemike oko njih.. i samo nebo i dragi Bog zna kak su oni i dalje u klubu.
    Dzemu je vrijeme pregazilo, Šokota nikad nist nije ni delal u nogometu i nema apsolutno nikakvih referenci osim kaj je bivsi igrac Dinama.
    Nadam se da se bu Zvone pozabavil i skautskom sluzbom jer to kaj mi imamo za skautsku sluzbu je Bogu za plakati.
    Isto kak se ustrojava skola takoreci od pocetka, tak treba i skautsku sluzbu oformiti.
  • Orc123
    12.4k
    Bas kako je Papastrumf napisao da krecu izmisljotine u medijima o transferu Cordobe, s obzirom kakav Tretman je imao u njima ne cudi da maksimalno pokusavaju obezvrijediti transfer iako spomenuti forumas, covjek koji je u klubu kaze da ne samo da smo ga prodali vec smo i zaradili na tom transferu....ali to se nikako ne uklapa u narativ nasih vrlih novinara jer ne bi mogli pisati senzacionalisticke naslove o teskim promasajima Dinama.
  • Goncalo Santos
    118
    Nadam se da ce se provesti i evaluacija rada doticnog dvojca, koje igrace su skautirali, koje su doveli, koliko, na temelju cega traze igrace...

Sokota otkad se uvalio u klub za njega samo cujem da je bio ambasador po kakvim plavim vecerima zajedno s frendom Silvijom, di treba jest naslikavat se tu su prvi.

Osim toga nisam za njih cuo ni u jednoj nogometnoj prici.
  • Odani Zgd
    630
    Koliko smo mi love potrošili prošlo ljeto na transfere zna možda netko?
  • Fan
    1.2k
    Koliko smo mi love potrošili prošlo ljeto na transfere zna možda netko?Odani Zgd
    5.5m cca, ali teško je reć točno.
    Cordoba 2.1m eura
    Pjaca 1.5m eura (ili 750k Rijeci pa 750k njemu bonus il kroz plaću il neka treća fora)
    Kača 750k otkup
    Čavlina 750k
    Mbuku 400k

Što se tiče transfera Cordobe, ostat ću neutralan po pitanju povjerenja za koliko je prodan sve dok se Dinamo, Sporting Gijon ili netko od jačih insajdera (Fabrizio npr) ne izjasne.
    Vjerovati jednom čovjeku kojemu je u interesu da ga Dinamo proda za što veću lovu, a još manje novinarima kojima je u interesu Dinamo blatiti, na riječ, nema smisla.
  • Papastrumf
    17.5k
    Vjerovati jednom čovjeku kojemu je u interesu da ga Dinamo proda za što veću lovu, a još manje novinarima kojima je u interesu Dinamo blatiti, na riječ, nema smisla.Fan

Umjesto da mi je u interesu da ga se proda za sto manju lovu?
  • Fan
    1.2k
    ma ne, jasno da nisam na to mislio, već da ti je u interesu da javnost vidi da Dinamo nije ispao u minusu zbog njega i da je na kraju situacija spašena.
    Mislim, ne trebamo se lagat, nakon Marića treba sve i svakoga gledat i slušat sa šaku soli. Ništa osobno, ne znam te i ne mogu ti nikako suditi pa govoriti da govoriš istinu il lažeš, samo da ipak više vjerujem službenim izjavama nego ovako...
  • vjeko1701
    16.4k
    ne znam te i ne mogu ti nikako suditi pa govoriti da govoriš istinu il lažešFan

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.