• Dzoni
    1.6k

Lukša jesi to ti?
  • Zagi
    10.5k
    ali odakle im ideja da idu kod nas po mladica koji je u ozbiljnim planovima? :lol:Efes Pilsen

-vidjeli nedavno da izuzetno potentnu sirovinu prodajemo jeftino. (Sučić,Baturina)
    -najveće talente akademije poklanjamo (Vrbančić)
    -izrazito jeftino prodajemo još uvijek mlade ali izgrađene igrače (Ivanušec)

Pa zašto ne pokucati i pitati ima kaj za nas? Kada se već dijeli.
  • Cosimo
    38

I Villara da netko ponudi 10. I Nevistića da netko ponudi 9.
    Vratimo se na realistične postavke. Sada je Jakir igrač koji može otić za siću. I zbog toga toliki interes za njega, jer je nedvojbeno velik igrački potencijal = kao i kupoprodajni.
  • Pacho
    2k
    Ja ga ne bi prodao, ali kaj je nagore, lako moguce je da bi vise zaradili prodajom u Brugge uz neki jebacki % sljedeceg transfera nego ako ga sami prodamo. Pogotovo ako po njega dode neki veliki bogati klub kojemu radi toga treba dati popust :monkey:

Jebiga, Brugge nije fin kao mi pa ne daje popuste.
  • ElDorado
    4.6k
    Nemrem shvatit stvarno da bu se sad ispisalo 10 stranica oko nečega što se neće dogoditi
  • mlinchica
    3.3k
    :grin: nešto kao kad je upala priča da Kule ide u Rusiju.
  • CastAway1986
    3.3k
    Jakir po meni treba biti uz KTC-a prva zamjena ove sezone , iako Domingueza tek treba vidjeti na djelu jer po meni treba još jedan iskusniji stoper !
  • Ludovic IX
    9.1k
    Boli me briga za 10 milja trenutno. Ja smatram da u njemu imamo potencijal barem j.šutala i to nema cijenu trenutno. On treba prvo dvije sezone dat dinamu dobre igre a onda ako trebamo prodat, vec cd se prodat.

Pa nismo import-export firma vec nogometni klub. Prodaješ mlade s potencijalom ali koji su dali vec nešto klubu jer ćeš na njima najviše zaraditi a ne klince kojima je brada nedavno počela rasti.

Sto bi mi sa 10 milja trenutno. Za place čuvali ili kupili dva tri igrača sa tri puta manjim potencijalom jer takav potencijal kosta minimalno 10+ milja iz prikazanog
  • Filip Međimurje
    319
    Nego, di je ono viđen Mierez? Jel s ženom na Strossu? Su djeca upisana u vrtić? Kaj ima novog kod tog transfera?
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Samo potvrda da ozbiljni klubovi imaju dobru scout sluzbu. A to club brugge i je. Nadam se da cemo i mi uskoro doci na taj nivo. Jakir mora ostati , evo vam zivkovic
  • scooniepenn
    5.1k

Bez brige, Zivca se ne bu zabunili traziti.
  • Goncalo Santos
    119
    imamo Sokotu i Dzemala, vjerujem da su maksimalno predani svome poslu, ipak su to vrhunski strucnjaci.
  • Zagi
    10.5k
    Pa pronađeni su Vinlof., Villar, Ljubičić , Dominguez itd.
    Od kada su Džemo i Šokota u klubu , ulazni transferi izgledaju bolje. Kaj ne?
  • tp1997
    1.7k
    Od kada su Džemo i Šokota u klubu , ulazni transferi izgledaju bolje. Kaj ne?Zagi

Ovo koincidira sa "otkad je Boban u klubu" a ne "otkad su Džemo i Šokota u klubu". Transferi prošle dvije sezone su (ne svi, ima svijetlih iznimaka poput RPG-a i Torrentea, ali velika većina) bili odrađeni šeprtljavo i loše.
  • Zagi
    10.5k
    Ovo koincidira sa "otkad je Boban u klubu" a ne "otkad su Džemo i Šokota u klubu".tp1997

Ali došli su u otprilike isto vrijeme. Vrijedi i jedno i drugo.
    Transferi prošle sezone nemaju veze ni sa jednom osobom sa ove liste. Svi su došli poslije Marićeve ere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.