• dmil
    759
    u prijevodu samo Kulenovic
  • Olmic
    5k
    kaze kralj uigravali obranu.. kad se danas iskazu napadaci pred ocima bobana sutra bu beljo dosao
  • Crni86
    12.1k
    Ili su centarsutevi kriminalni
  • Mali Zeus
    18k
    Eto drame.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Kako god, meni ta informacija govori da su Stojković i Vidović krila što mi je ok, barem neću Lisicu gledati u prvoj.
  • Mali Zeus
    18k
    Sad je bar jasno tko će biti prvi pedro.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    govori da su Stojković i Vidović krilaIzet Hajrović

Ja i dalje mislim da će Stojković bit na krilu, a Vidović na 10, mislim da su jednostavno njih dvojica odabrani kao izvođači prekida.

Uostalom, realno je da ćemo danas vidjeti za početak neki obris koga se na kojoj poziciji otprilike vidi.
  • Laugreano
    4.4k
    Tog sam se i bojao. Kule moze zabit samo ako se od njega odbije u gol, a ova dvojica ne mogu pogodit 16erac kad ubacuju. Treba dovest Despodova i Ojedu na krila, inace nam se lose pise.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Treba dovest Despodova i Ojedu na krila,Laugreano

Onda bismo imali oko 5 igrača koji mogu desno krilo igrat. Kad bi oni svi dobili svoje minute?

Po meni je puno bitnije dovesti jedno pravo lijevo krilo. Pjaca je otišao, Hoxhu se isto već mjesecima povezuje s odlaskom, moramo imati barem jedno pravo lijevo krilo ukoliko i on ode.

Moja greška, sad sam vidio na TM da je Ojeda lijevo krilo, a ne desno...
  • Marley
    4.3k
    Here we go :party:
    Cini mi se neki novi level? Pocelo je cak 5 sati prije pocetka prve pripremne utakmice!!

giphy.gif
  • BBB Mataa998
    2.6k

Nadam se da si trenirao nogomet i radio ovo na treningu pa znas koliko je uopce tesko doci u poziciju za kvalitetan udarac
  • Olmic
    5k
    Da su prime nesta i maldini nasi stoperi, mozes se izborit za udarac u bubam 60 ubacaja da je u pola sata..
  • BBB Mataa998
    2.6k

Da samo sto u uvjetima gdje znas kad ide centarsut,znas koliko je protivnika,znas gdje je tvoj igrac cijelo vrijeme je puno lakse braniti nego kad branis centarsute iz nekakve kontre ili kornera gdje se raznim blokovima,taktikama,laznim kretanjima dodje do slobodnog prostora. Ovdje tog svega nema
  • blue heart 72
    2.3k
    Pitanje u vezi aplikacije dinamo +. Dugo je nisam koristio, tako da sam zaboravio i lozinku i korisničko ime. Pošto će sada prenositi pripremne tekme, sada sam se pokušao na novo prijaviti, no prilikom prijave imam problema zbog korisničkog imena. Postavio sam na novo lozinku, ali se svejedno ne mogu prijaviti. Koje je rješenje?
  • Sajla
    10.2k
    korisničko ime ti je email adresa s kojom si se registrirao. ako koristiš više adresa, provjeri si staru poštu. a onda jednostavno pokušaš login i "zaboravio sam lozinku" pa će ti poslati link da ju promijeniš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.