• JMastermind
    803
    promijeni u zagovor, možda će momak bit sretniji a termin čak i bliži kontekstu :lol:
  • keppi
    418
    Realno će to još padati u početku jer su na listi Kačevenda, Mbuku, Bočkaj...... i neki koji su po svemu sudeći na odlasku ....Perić, Maaee, Bulat, Špika...
    Moglo bi ubrzo ići do oko 50 milijuna.
  • Shkera
    543
    Koliko smo vrijedili lriie sezone 2018/2019, a koliko poslije? To bi bilo zanimljivo za vidjet jer mislim da cemo ove sezone imat slican potencijal za rast.Crni86

08.11. 2018.
    Screenshot-2025-07-01-at-09-42-04.png

22.05. 2019.
    Screenshot-2025-07-01-at-09-43-44.png
  • Crni86
    12.1k
    upravo o tome pricam, a onda smo onu iducu sezonu presli 100 milja.
  • Dino
    3.9k
    Mene zanima koliko vam je bitna snaga protivnika na pripremama?CastAway1986

Minimalna snaga da bude 11 konja.

Čak mislim da je bolje da budu koju razinu ispod nas. Čisto zbog početnog uigravanja igrača koji međusobno nisu ni znali da postoje. Lakše ti je postići tak nekaj kad nemaš s druge strane neki ozbiljniju ekipu.
  • Mr Anderson
    12.5k
    U Zagrebu ćemo valjda još igrati jednu ili dvije utakmice prije početka prvenstva. To bi trebale biti generalke s malo ozbiljnijim protivnicima.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Boss, imaš super upise i uglavnom jako dobro argumentirane. Kao netko tko je prošao taj pakao, pa i rehabilitaciju kroz Cenacolo ti mogu reći da je zaista u većini slučajeva kocka najteža za odviknuti, u 90% slučajeva kocka vuče i alkohol i drogu, a uništava kompletne obitelji. Ove druge ovisnosti su zlo, ali ipak su fizičke i puno se lakše ljudi vrate u normalu bez da opet padnu. Sa kockarom nikad nisi ziher. Svakako smo offtopic, trenutno je takva sitaucija da ne možemo birati
  • CastAway1986
    3.3k
    ok sve stoji ali ipak za generalku bi nekog jačeg od slovenskog Primorja
  • Aggro
    722
    Malo sam isfrustriran jer sam izgubio pola sata tražeći način da kad dođeš na Dinamovu stranicu dođeš do registracije na istu... Nevjerojatno mi je da to nije u gornjem desnom ili lijevom kutu odmah navedeno kao mogućnost...
  • vjeko1701
    16.3k
    Meni je uvijek žao kad ljudi padnu pod takve stvari ali dokazano je da ilegalizacija bilo čega to samo gura u ruke podzemlja gdje se onda gubi bilo kakva natruha regulacije a ljude se baca pod kontrolu kriminalaca.

Općenito nisam za tzv. "babysitting" zakone. Ako se treba raditi na nečemu, treba se raditi na edukaciji a nakon toga ako punoljetna osoba nešto odluči, to je na toj osobi. Nemam problem da klub uzima novce od kladionica jer na taj način barem ima neku korist od onih koji žive od sporta.

Može se regulirati marketing i djelatnost kladionica gdje se one ne mogu oglašavati ili imati poslovnice u krugu od X metara od škola, ne mogu imati internet oglase na stranicama na kojima je procjenjen postotak posjetitelja mlađih od 18 iznad X posto, ne mogu se oglašavati na nesportskim televizijama u terminima kada najveći dio publike budu mlađi od 18...itd. Sve ostalo samo pogoršava situaciju.
  • Tvrdica McTvrdi
    842
    Da ali tu još u rosteru ima 40 igrača, nisu svi ovdje, hrvatski TM se loše ažurira
  • C@ptain Koons
    112
    hrvatski TM se loše ažurira

You don't say :chin: [img]http://Screenshot-20250701-105816-Samsung-Internet.jpg
  • Ivdzo11
    7.5k
    Naime, svi novi igrači, nakon što prođu liječnički pregled, moraju odraditi još i dodatnu, vrlo temeljitu dijagnostiku na zagrebačkom KIF-u, pod Vučetićevim nadzorom, da se točno vidi u kakvoj su fizičkoj snazi, koliko su spremni, kakvi su im kapaciteti, koje su im deficiti... Tako je i Sergi Dominguez, stoper koji je došao iz Barcelone, nakon liječničkog morao na KIF pa se u utorak prijepodne još nije priključio momčadi u Sloveniji. U planu je i angažiranje stručnjaka za prehranu, nutricionista, koji će u suradnji s trenerom i suradnicima, raditi na novom jelovniku i režimu ishrane Dinamovih nogometaša. Ali, o tom potom.
  • Sajla
    10.2k
    U planu je i angažiranje stručnjaka za prehranu, nutricionista, koji će u suradnji s trenerom i suradnicima, raditi na novom jelovniku i režimu ishrane Dinamovih nogometaša.Ivdzo11

da vidimo kako ova ekipa reagira na ciklu :rofl:
  • FrenchMontana
    1.4k
    aj barem znamo da je sokovnik od 7000e negdje u špajzi pod južnom tribinom :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.