• Teofil Kateran
    2.9k
    Mislim da je ovo dobra odluka ako je istina da imamo 40% od iduće prodaje. Vrbančić jednostavno u Dinamu nema mjesta, a realno nije zaslužio novi ugovor. Ovo je praktički zadnji prijelazni rok kad imamo koliku-toliku pregovaračku moć oko njega. Igrama u Lokomotivi si realno nije digao cijenu, niti se dokazao za Dinamo.

Po meni je on dobar igrač, ali za klub poput Osijeka ili Rijeke. Dinamo je zasad za njega ipak prevelika razina.

Ako igra dobro u Osijeku i Osijek dobije ponudu od karikiram 3 milijuna, njima ide 1,8 milijuna. U slučaju da Vrba toliko izdominira mi ga uzmemo u tom slučaju za 2 milijuna eura nazad. Tako da je i ovo svojevrsna mjera kojom bi ga potencijalno mogli vratiti u budućnosti.
  • Damir1986
    221
    Okej za Vrbu nema mjesta sve stoji, ali da nismo mogli dobiti bolje od 250 tisuća i 40 %?
  • VolimDinamoOo
    93
    Kao da prodajemo Osijeku Paul Scholesa prime verziju, a ne Vrbancica.. nek ide ako mu se ide, Boze moj. Ima tko info u vezi Domingueza? Kad bi moglo predstavljanje bit
  • Crusades
    16.9k
    ali da nismo mogli dobiti bolje od 250 tisuća i 40 %?Damir1986

Koliko bi trebali dobit za igrača koji se nije uspio nametnut da je standardan član prvih 11 u Lokomotivi?

Stoji da ga Loksa nije maksimalno gurala jer nije njihov igrač, ali opet. Prodali smo igrača van šireg kruga rotacije, a ne igrača koji bi svaku utakmiu bio u zapisniku.
  • Damir1986
    221
    Ako smo za jednog Maru Katinića dobili milijun eura, valjda smo za Vrbančića mogli malo više.
  • Zagi
    10.7k
    Prodali smo igrača van šireg kruga rotacije, a ne igrača koji bi svaku utakmiu bio u zapisniku.Crusades

Da ali to smo sami uzrokovali kupovinom tri igrača za tu poziciju u zadnjih 12 mjeseci.
    Ne jednog
    Ne dva
    Nego tri.
  • sport
    4.9k
    "ali da nismo mogli dobiti bolje od 250 tisuća i 40 %?"
    Pitaš klub ili Germanijak koji je to objavio ?
  • Crusades
    16.9k
    Da ali to smo sami uzrokovali kupovinom tri igrača za tu poziciju u zadnjih 12 mjeseci.
    Ne jednog
    Ne dva
    Nego tri.
    Zagi

Pa da se nametnuo ne bi kupovali tri igrača za tu poziciju.
  • Zagi
    10.7k
    Da mu se dala prilika nametnuo bi se.
    Ili nebi.
    Ovako nećemo nikada znati.
  • Damir1986
    221
    Ja stvarno ne mislim da je on trenutačno igrač za Dinamo, niti da smo ga trebali čekati, ali 250 tisuća mi zvuči ekstremno malo. Za toliko Belupo i Varaždin prodaju igrače.
  • Crni86
    12.6k
    a tko kaze da bi ga potpiso?

dalo mu se u loksi i kaj je pokazao? Nista. Mudri je u loksi pokazao zasto je doveden. Glupo ih je uopce usporedivat, jedan nije ostavio pre velik utjecaj a drugi je treci strijelac prvenstva i rusitelj divova zadnje dve sezone.

Luki treba kontinuitet, mi ga mu nikako ne bi mogli dat. Lijepo je da vam je decko drag, ali mislim ds je ovo cak najbolja solucija za obje strane u ovom trenutku. Luka je jedan od igrac koji su isto tako zrtve ne postojanja b momcadi….
  • Crusades
    16.9k
    Objasnio ti je deda iznad gore kaj znači "davanje prilike". Nitko Vrbi nije zabranio da u Loksi bude nezamjenjiv igrač i da zabije 10 golova i ima 5 asistencija prošlu sezonu. Misliš da bi netko ignorirao takvu statistiku i ne poveo ga na pripreme?

Nije se ni Šutalu dala prilika u Dinamu pa ju je izborio u Istri.
  • Cosimo
    41
    250k je zanemarujuća svota. 40% je pravo ogledalo dogovora. Ako je Vrba tako dobar, pokazat će to u Osijeku kroz puno prilika koje će dobijati. I onda možda kapne koji milijun na Dinamov račun. Za 'koji milijun' ga danas ne možeš prodati. Hoću reći: 40% > parsto tisuća eura više, iz sadašnje perspektive.
  • emreli21
    443
    stize tek u sloveniju, ne na početak, nego negdje tijekom priprema.
  • cron1ck
    1.8k
    minus za ovaj posao, ajde ako se već trebao prodati, ali 250k i 40% je stvarno malo i tome prodaja u Osijek koji bi od nas tražio minimlano 2 milijuna da je obrnuta situacija, ne sviđa mi se što se opet podilazi klubovima koji nas cijede za svaki euro, pr Rijeka i Osijek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.