• Noel
    13.3k

To je malo preosjetljiva tema, dalo bi se o tome pričat.. Nije svaki igrač isti nema iste uvjete puno je tu raznih sitnica koje mogu utjecat na ishod.. Recimo Sučić možda se nikad nebi izborio u Dinamu da Biščana nije sila natjerala da povuče nekog od otpisanih igrača (Sučića) na pripreme. Nekad nije dovoljan dobar rad nekad treba malo i sreće..
  • Zagi
    10.7k
    Veća je krivnja trenera,deda
    valjda ovo. najveća
    Trener ti veli igraj to i to. Kaj bu klinac , rekao ne?
  • Crusades
    16.9k
    Svakako, bez sreće nema ništa.
  • bazooka93
    24
    Sučić je imao top sezonu u Zrinjskom i njegovih kvaliteta bili su svjesni jer su ga htjeli i Jakir i Krznar dovesti i onda je ostao na pripremama s Dinamom. Pripreme je vjerovatno razvalio poznavajuci njegove kapacitete tako da je vjerovatno i Bišćana zadovoljio, Kad je Dinamo uzeo Jakira to je bio bingo za Sučića
  • deda
    38.6k
    Valjda si pročitao moj prvi post. Da najveća je krivnja trenera tj. krivog rada u omladinskoj školi.
  • Nolifer
    11.9k
    Očito je to to od Vrbe...

"U ovom poslu ne postoji 'buy-back' opcija, Dinamo nema pravo prvokupa, Osijek na to nije pristao,"
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Nema razloga za drame, visok postotak nam daje prostora ako se nametne. Jedino ostaje ono "mozes bilo gdje, samo ne u Dinamo". To ako se nastavi odgovor mora bit reciprocan.
  • Cosimo
    41
    Nemojmo uspoređivati Sučića i Vrbančića. Fizički kapaciteti su nedvojbeno Sučićev forte u ovoj komparaciji. A nogomet danas je takav da fizikalnosti dominiraju.

Vrba mi se čini kao onaj tip igrača kojemu je tempo HNL-a dovoljan. Tehnička nadarenost važi i pokazuje se tek ako pratiš ritam igre. U suprotnom si pojeden.
  • scooniepenn
    5.1k
    Koliko smo onda na kraju dobili. 300.000 i 10 posto od iduceg transfera?
  • NitkoBitan
    29k
    Znaci vrlo jednostavno, igrac nije razina za Dinamo. Koliko sam pratio nije se ni u Loksi nametnuo, momcadi koja je zavrsila na osmom mjestu lige. I jos je lutao s pozicije na poziciju...
  • Cosimo
    41

Germanijak kaže 250k i 40-ak%.
  • Nolifer
    11.9k
    Nema razloga za drame,Efes Pilsen

Nije drama, nego nebih se čudio da zabljesne u Osijeku.

Nego što je s Matkovićem?
  • scooniepenn
    5.1k

Iznos je smijesan, ali je barem postotak velik pa ako se nametne sjest ce dobra lova.
  • Cosimo
    41
    Tko bi to igrao sa Vrbom u ovakvoj konkurenciji veznog reda? Igrač bi samo izgubio godinu razvoja, u sezoni koja mu ugovor znači. Ovako je pronađen kompromis.
    Ako taj procvjeta u Osijeku, pa... tih 40% je i kao povratna klauzula.
  • Zagi
    10.7k
    Pročitao sam Deda ali nije mi baš jasno.
    kad ga pitaš što on igra, on ti ne zna odgovorit.deda

ali u velikom dijelu treneri koji su ih odgajali tj. puštali da igraju što hoće. To je jedan od važnijih naglasaka koje će Boban implementirati uz pomoć Španjolca u radu omladinske škole.deda
    Prvo imamo situaciju da se mladi igrači šaltaju po terenu u različitim fazama školovanja da bi naučili uloge i odgovornosti različitih pozicija. Ništa novo, svi igrači su to prošli.
    Vrba od kadeta igra samo lijevu osmicu . Vrba-Pavić-Čaić

Loksu boli ona stvar, nije njihov igrač. Nakon uvodnih par tekmi u kojima je bio jako dobar na 10ci, povratkom svojeg igrača Mudražije ga šibnu na desno krilo jer desnog krila nisu imali.

ali dio i na njemu jer kao nogometaš mora postati svjestan kako napredovati i izgraditi svoju karijeru.deda
    I u tom trenutku bi kaj trebao, reći Čabraji da on neće igrati desno krilo jer ta uloga ne paše njegovim kvalitetama/nedostatcima? Pa ja bih ga (a i cijeli ovaj forum) iste sekunde otpisao da čujem tako nešto.

Taj dio "puštali da igra kaj hoće" nekak zvuči kao da ga se baca u isti koš sa Halilovićem i Ćorićem u kontekstu ne igranja obrane, a to je onda daleko od istine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.