• Nolifer
    11.7k
    Nema razloga za drame,Efes Pilsen

Nije drama, nego nebih se čudio da zabljesne u Osijeku.

Nego što je s Matkovićem?
  • scooniepenn
    5k

Iznos je smijesan, ali je barem postotak velik pa ako se nametne sjest ce dobra lova.
  • Cosimo
    30
    Tko bi to igrao sa Vrbom u ovakvoj konkurenciji veznog reda? Igrač bi samo izgubio godinu razvoja, u sezoni koja mu ugovor znači. Ovako je pronađen kompromis.
    Ako taj procvjeta u Osijeku, pa... tih 40% je i kao povratna klauzula.
  • Zagi
    10.4k
    Pročitao sam Deda ali nije mi baš jasno.
    kad ga pitaš što on igra, on ti ne zna odgovorit.deda

ali u velikom dijelu treneri koji su ih odgajali tj. puštali da igraju što hoće. To je jedan od važnijih naglasaka koje će Boban implementirati uz pomoć Španjolca u radu omladinske škole.deda
    Prvo imamo situaciju da se mladi igrači šaltaju po terenu u različitim fazama školovanja da bi naučili uloge i odgovornosti različitih pozicija. Ništa novo, svi igrači su to prošli.
    Vrba od kadeta igra samo lijevu osmicu . Vrba-Pavić-Čaić

Loksu boli ona stvar, nije njihov igrač. Nakon uvodnih par tekmi u kojima je bio jako dobar na 10ci, povratkom svojeg igrača Mudražije ga šibnu na desno krilo jer desnog krila nisu imali.

ali dio i na njemu jer kao nogometaš mora postati svjestan kako napredovati i izgraditi svoju karijeru.deda
    I u tom trenutku bi kaj trebao, reći Čabraji da on neće igrati desno krilo jer ta uloga ne paše njegovim kvalitetama/nedostatcima? Pa ja bih ga (a i cijeli ovaj forum) iste sekunde otpisao da čujem tako nešto.

Taj dio "puštali da igra kaj hoće" nekak zvuči kao da ga se baca u isti koš sa Halilovićem i Ćorićem u kontekstu ne igranja obrane, a to je onda daleko od istine.
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Mislim da je ovo dobra odluka ako je istina da imamo 40% od iduće prodaje. Vrbančić jednostavno u Dinamu nema mjesta, a realno nije zaslužio novi ugovor. Ovo je praktički zadnji prijelazni rok kad imamo koliku-toliku pregovaračku moć oko njega. Igrama u Lokomotivi si realno nije digao cijenu, niti se dokazao za Dinamo.

Po meni je on dobar igrač, ali za klub poput Osijeka ili Rijeke. Dinamo je zasad za njega ipak prevelika razina.

Ako igra dobro u Osijeku i Osijek dobije ponudu od karikiram 3 milijuna, njima ide 1,8 milijuna. U slučaju da Vrba toliko izdominira mi ga uzmemo u tom slučaju za 2 milijuna eura nazad. Tako da je i ovo svojevrsna mjera kojom bi ga potencijalno mogli vratiti u budućnosti.
  • Damir1986
    80
    Okej za Vrbu nema mjesta sve stoji, ali da nismo mogli dobiti bolje od 250 tisuća i 40 %?
  • VolimDinamoOo
    65
    Kao da prodajemo Osijeku Paul Scholesa prime verziju, a ne Vrbancica.. nek ide ako mu se ide, Boze moj. Ima tko info u vezi Domingueza? Kad bi moglo predstavljanje bit
  • Crusades
    16.6k
    ali da nismo mogli dobiti bolje od 250 tisuća i 40 %?Damir1986

Koliko bi trebali dobit za igrača koji se nije uspio nametnut da je standardan član prvih 11 u Lokomotivi?

Stoji da ga Loksa nije maksimalno gurala jer nije njihov igrač, ali opet. Prodali smo igrača van šireg kruga rotacije, a ne igrača koji bi svaku utakmiu bio u zapisniku.
  • Damir1986
    80
    Ako smo za jednog Maru Katinića dobili milijun eura, valjda smo za Vrbančića mogli malo više.
  • Zagi
    10.4k
    Prodali smo igrača van šireg kruga rotacije, a ne igrača koji bi svaku utakmiu bio u zapisniku.Crusades

Da ali to smo sami uzrokovali kupovinom tri igrača za tu poziciju u zadnjih 12 mjeseci.
    Ne jednog
    Ne dva
    Nego tri.
  • sport
    4.8k
    "ali da nismo mogli dobiti bolje od 250 tisuća i 40 %?"
    Pitaš klub ili Germanijak koji je to objavio ?
  • Crusades
    16.6k
    Da ali to smo sami uzrokovali kupovinom tri igrača za tu poziciju u zadnjih 12 mjeseci.
    Ne jednog
    Ne dva
    Nego tri.
    Zagi

Pa da se nametnuo ne bi kupovali tri igrača za tu poziciju.
  • Zagi
    10.4k
    Da mu se dala prilika nametnuo bi se.
    Ili nebi.
    Ovako nećemo nikada znati.
  • Damir1986
    80
    Ja stvarno ne mislim da je on trenutačno igrač za Dinamo, niti da smo ga trebali čekati, ali 250 tisuća mi zvuči ekstremno malo. Za toliko Belupo i Varaždin prodaju igrače.
  • Crni86
    12k
    a tko kaze da bi ga potpiso?

dalo mu se u loksi i kaj je pokazao? Nista. Mudri je u loksi pokazao zasto je doveden. Glupo ih je uopce usporedivat, jedan nije ostavio pre velik utjecaj a drugi je treci strijelac prvenstva i rusitelj divova zadnje dve sezone.

Luki treba kontinuitet, mi ga mu nikako ne bi mogli dat. Lijepo je da vam je decko drag, ali mislim ds je ovo cak najbolja solucija za obje strane u ovom trenutku. Luka je jedan od igrac koji su isto tako zrtve ne postojanja b momcadi….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.