• Orc123
    12.3k
    Naslo bi se u Lyonu igraca i za nas ali Duje jednostavno financijski nije realan nazalost iako bi bio ogromno pojacanje ali sad ce moci birati klub i placu u ligama petice.....
  • hardek
    4.9k
    Jedina opcija za Duju bi bila da mu damo npr 40% od sljedećeg transfera i dogovorimo da odradi jednu godinu ovdje a sljedeće ide transfer. Da ga prodamo sljedeće ljeto za npr 5 milja njemu idu 2. Bez tako nekog deala je totalno nerealno. Mi dobijemo na free top stopera na godinu dana a on potrebnu minutažu zbog repke + financijski nije na gubitku.
  • Georg Koch
    6.3k
    Ljudi, totalno bespotrebno slazete kombinacije za Ćaletu Cara.
    Nerealno da igrac s tolikom placom dodje u nas, odrice se bilo cega.
  • BPAM
    177
    Ide on u Premier league
  • Beowulf112
    388
    Meni ovaj iz barcelone sto ga lovimo izgleda nestvarno dobro...nadam se da ce sutra biti communicado official
  • Davieboy86
    587
    I ne čudi me onda što
    su bankrotirali :lol:
  • Jurki
    18.1k
    I ne čudi me onda što
    su bankrotirali :lol:
    Davieboy86

To je samo mala satisfakcija za sve srusene listice. Vjerujte mi ljudi, nisam ni suze pustio zbog njih.
    Znam da sam otisel u offtopic.. jbg.
  • Borovljanin
    241
    A kaj je sad s onim Teom Barišićem. Prije par tjedana su ga povezivali s nama, ali je navodno sve palo zato što je potpisao profesionalni ugovor s Lyonom, ako se dobro sjećam.
  • građanin
    73
    Momci, mislim da trenutno po Lyonu probire pola europe, i masu igrača će dobit minimalno taj ugovor koji su imali u Lyonu, a masu njih i veći s obzirom da nema odštete, tako da, tu sva priča za nas s ograničenim budžetom staje.

Idemo se mi pozabavit rađe s napadačem koji nam realno još jedino fali da kompletiramo momčad za europu do zime.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Momci, mislim da trenutno po Lyonu probire pola europe, i masu igrača će dobit minimalno taj ugovor koji su imali u Lyonu, a masu njih i veći s obzirom da nema odštete, tako da, tu sva priča za nas s ograničenim budžetom staje.
    građanin
    Bravo, realno razmišljanje. Duje će imati ponuda na biranje.
  • Markoslav
    18
    Ono kad ideš ujutro na posao u tram i sve nervozan čekaš neke nove vijesti na zoni.wtf
  • Cosimo
    25

Otkupljen/bit će od Verone za 3.5
  • BPAM
    177
    Olivari danas piše, između ostalog, da nije završena priča oko Stjepana Radeljića i Dinama.
    A istovremeno iz riječkih medija stižu napisi da Rijeka dovršava transfer Anela Husića koji stiže kao zamjena za Radeljića.
  • Božo
    23
    Još nije to sve 100%, imaju pravo da se žale, a koliko znam taj dug su davno riješili i cijeli klub je u šoku ovakvom odlukom. Mislim da ih neće izbaciti nakon žalbe. Tako da ništa od dovođenja njihovih igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.