• Orc123
    12.3k
    Naslo bi se u Lyonu igraca i za nas ali Duje jednostavno financijski nije realan nazalost iako bi bio ogromno pojacanje ali sad ce moci birati klub i placu u ligama petice.....
  • hardek
    4.9k
    Jedina opcija za Duju bi bila da mu damo npr 40% od sljedećeg transfera i dogovorimo da odradi jednu godinu ovdje a sljedeće ide transfer. Da ga prodamo sljedeće ljeto za npr 5 milja njemu idu 2. Bez tako nekog deala je totalno nerealno. Mi dobijemo na free top stopera na godinu dana a on potrebnu minutažu zbog repke + financijski nije na gubitku.
  • Georg Koch
    6.3k
    Ljudi, totalno bespotrebno slazete kombinacije za Ćaletu Cara.
    Nerealno da igrac s tolikom placom dodje u nas, odrice se bilo cega.
  • BPAM
    175
    Ide on u Premier league
  • Beowulf112
    386
    Meni ovaj iz barcelone sto ga lovimo izgleda nestvarno dobro...nadam se da ce sutra biti communicado official
  • Davieboy86
    583
    I ne čudi me onda što
    su bankrotirali :lol:
  • Jurki
    18.1k
    I ne čudi me onda što
    su bankrotirali :lol:
    Davieboy86

To je samo mala satisfakcija za sve srusene listice. Vjerujte mi ljudi, nisam ni suze pustio zbog njih.
    Znam da sam otisel u offtopic.. jbg.
  • Borovljanin
    241
    A kaj je sad s onim Teom Barišićem. Prije par tjedana su ga povezivali s nama, ali je navodno sve palo zato što je potpisao profesionalni ugovor s Lyonom, ako se dobro sjećam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.