• YasutoWakizaka
    176
    Bome lista je impresivna.

Otišli:
    Petko, Ademi, Rile, Pjaca, Sučić, Bati, Rog, Franjić, Moha, Mbuku, Belcar, Oliveras, Bernie, Štefulj, Kanga

Upitan status:
    Mmaee, Cordoba, Bočkaj, Zagorac, Perić, Hoxha, Brkljača, Špikić, Bulat, KTC, RPG

Vratili s posudbe:
    Topić, Živković, Vrbančić, Filpović

Igrači koji su došli:
    Ljubičić , Soldo, Mudri, Lisica, Goda, Villar, Vidović, Vinloff, Valinčić , Kulušić

Mladi -> Seniori:
    Jakirović, Varela, Ćutuk, Mikić

Potencijalna pojačanja
    Beljo, Mierez, Radeljić, Dominguez

Edit dodan je Dominguez, hvala penetrisac
  • penetrisac
    127
    A Sergi Dominguez nije na popisu??
  • penetrisac
    127
    Pa mogao je bit pod potencijalna pojačanja jer je transfer maltene zgotovljen
  • YasutoWakizaka
    176
    u pravu si, potencijalno pojačanje je.
  • Keyser Soze
    14.5k

Niko Nestić navodno?
  • Crni86
    11.9k
    pisao je @Ivdzo11 cini mi se za njega
  • Keyser Soze
    14.5k
    Jako mi se sviđa smjer u kojem idemo s ovim mladim igračima, potpisali naše juniore, uzimamo iz ostatka Hrvatske i potpisujemo mlade igrače poput Valinčića, Lisice, Domingueza, Vinlofa, Vidovića itd. Baš sam razmišljao da mi nakon Baturine i Sučića nećemo imati koga prodati, sad smo se nakrcali s igračima s preprodajnim potencijalom.
  • Filip Međimurje
    301
    Svi mi koji smo zaljubljenici Football Managera nismo ni u igrici uspjeli tako brzo odrađivati transfere. Ali sjećam se npr. prošle godine da je velika većina ekipe govorila ljudima koji su se zapitali kako se ne možemo riješiti nekih igrača, da nije to FM, da to tak ne ide u nogometu. I sad se desi Boban i pomete sve kaj je trebalo pomesti. I sad mi je pitanje, je li ovo sad neka iznimka, ili je stvarno nekome odgovaralo imati toliko igrača na platnoj listi? Ili je jednostavno netko bio nesposoban.
    U svakom slučaju, drago mi je da je Boban dokazao da neke meni (ili nama) logične stvari se mogu izdešavati, samo treba imati volje.
  • NKDZ86
    4.4k
    vrijeme će pokazati da je bivši sd ili bio totalno nesposoban i nezainteresiran ili je namjerno bušio dinamo. neko je također bio uz njega i snosi odgovornost.
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Slaze Boban nasu momcad kao Oni klinci sto se razumijuni u 5 minuta sloze pusle ili Lego kockice , a ne kao neki kojim treba 3 mjeseca pa i to staneni ne završi,znam jednog takvog vec :razz:
  • Davieboy86
    591
    Ajmo napokon gledati naprijed ok. Ta tema spada pod bivsi igraci i uprava
  • dzg2024dzg
    109
    Kako čitam na više mjesta još uvijek se nije odustalo od Radeljića skroz.

Baš sam išao gledat, on igra lijevom nogom što je nekim trenerima dosta bitno.

Mi trenutno imamo samo jednom ljevonogog stopera koji je zdrav: mali Jakirović (kojem bi dao brdo minuta da se mene pita).

Desna noga: Galešić, KTC, Živković (ako neće na posudbu opet) i Dominguez (90% dolazi)
    Lijeva noga: Torrente (duža ozljeda) i Jakirović (prve prave seniorske minute)

Ne bi bilo loše što se mene tiče Radeljića dovesti. I lijeva noga, ali ajde to... fraer čisti glavom sve, a to nam je boljka još od Dine Perića - što se čišćenja glavom tiče (korneri, prekidi itd.)
  • dzg2024dzg
    109
    U ovoj mojoj računici su Perić i Mmae otpisani btw! :lol:
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Razumijem da netko nije fan Radeljića, ali pisati svaki dan da nedo Bog da dode stoper koji je glavni čovjek obrane koja je osvojila prvenstvo, koja je primila najmanje golova, koja mu je na polusezoni prodala Galešića je ludost.

Ne znam tko može sa sigurnoscu reci da je Radeljic lošiji stoper od Bernauera,Mmaea ili Torrentea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.