• MateG
    401
    Čitam na X-u, spominje se interes za Livakovića “iz Europe” ali još bez službenih ponuda, valjda dolazi Meslier kao zamjena kod njih, zagolicana mi je mašta malo iskreno
  • Ludovic IX
    12.8k
    Nitko nije dosao da bude joker sa klupe.. ni valincic koji ima RPG-a ispred sebe. Mudri u novinama izjavljuje da je siguran da ce upasti u prvih 11 a 90% je da neće ali on vjeruje u sebe.
  • E46
    2.1k
    ti bi sa takvom postavkom u napadu uspio zavrsit 4ti u prvenstvu, kule u napadu i stojkovic na desno krilu, zvuci i podsjeca na horor iz prosle sezone sa lošim završetkom.
  • Zagi
    19.2k
    Sumnjam da je Villar dosao da bude dzoker s klupe — rokikaciga

Ne znam ja koji su njegove želje i pozdravi no znam da će se morati pokazati na terenu da je bolji od Miška.
    A to nije baš jednostavno.
  • rokikaciga
    18.7k
    Iskreno mislim da cemo gledati trojac Ljubicic-Misic-Villar u srednjem redu
  • Zagi
    19.2k
    Sumnjam da je Vidović dosao da bude dzoker s klupe.
  • E46
    2.1k
    necemo, budi siguran da ce igrat Vidovic 10ku a da ce se Misica malo po malo umirovljavat jer ce mu nivo igre samo padati kao i do sada, tako da vjerujem da ubrzo bude i nasa svakako najbolja moguca sredina Vidovic-Villar-Ljubicic.
  • hardek
    13.5k
    Mislim da će ovisiti o protivniku i situaciju. Npr gostovanje na školjci kod tovara očekujem Mišić-Villar-Ljubičić. Tekma protiv Varaždina na Maxu Vidović umjesto jednog od ova 3.
  • rokikaciga
    18.7k
    Pa nema Misic 40 godina. Sad ce napuniti 31 godinu. I nece vise biti razapet na terenu i u pusackoj sobi... meni se cini Stojke desno, Vidovic lijevo.
  • Jurki
    27.9k
    mislim da svi krecu od 0 kaj je najpostenije.

Igraci imaju pripreme i utakmice.. pa "ko koga" istisne iz udarnih 11.
    Ta "pretplata" na prvu jedanaestorku nas je i kostala prvenstva di su senatori bili zicer i uz pozamasnu dozu šetnje i bolikurcine.
    Uostalom kad krene ubitacan ritam.. igrat ce svi, jer s guranjem samo malog fonda igraca nemremo zdurati jesen
  • Zagi
    19.2k
    meni se cini Stojke desno, Vidovic lijevo. — rokikaciga
    Dobro onda Lisica nije došao da bude džoker sa klupe.
    Poanta je, nitko nije došao spreman za mirovinu. Nek pokažu svoje kvalitete na terenu.
    U startu prednost ima Miško ali brzo se to istopi ako nebu davao 100%.ili se Villar/Ljubičić pokažu boljima.
    Ali starta u pole positionu.
  • rokikaciga
    18.7k
    Pa prije ce Lisica sjedit na klupi nego Villar sa 100 nastupa u ligama petica kad se vec posjeda nekog na klupu prije prve pripremne :lol:
  • Zagi
    19.2k
    Ne znam ja tko će sjediti , a tko ne ali teško buš gledao Vidovića na desnom krilu ispred Lisice.
  • YasutoWakizaka
    242

Zato jer je igrao u ligama petica? Absurdan argument.
    Lisica je doveden radi brzine i svojih fizikalija koje su potrebne krilu.
    Pozicijski on i Villar nemaju veze s vezom.
  • rokikaciga
    18.7k
    Tko je Vidovica spomenuo desno?

Pa nemaju veze direktno...ali ako nprStojkovic nebude igro u srednjem redu...gdje bude igrao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.