• Mlađi referent
    13.1k

Mirne duše bih prihvatio da smo platili raskid posudbe Perkovića, ako on ima želju naravno

Ništa protiv Domingueza, nadam se da će se razviti u top igrača i bit još jedna vrhunska nogometna priča, potencijal je tu, ali se meni čini da smo u previše ozbiljnom resetu da bi se sad fokusirali na dovođenje takvih igrača.

200 minuta u prvoj ekipi Barcelone ne znači previše, imao je i Wague tako neku minutažu pa nije dovoljno dobar za Goricu bio, a sad trune u Grčkoj. Dajaku u Bayernu… Barcelona će i ove sezone dat prilike nekoliko klinaca i onda filtrirat.

Vidit ćemo, meni je ovo hrabar potez Bobana, očekivao sam stopera i napadača neke više razine, ajmo sad vidit kaj ćemo naprijed iskemijat.
  • Tvrdica McTvrdi
    685
    Zato kažem, glupo je to naše sad izrugivanje "eto ti na Miško, kome ćeš sad prodavat igrače?" kad je nekoliko prijelaznih rokova pokazalo da ako nećemo mi ima tko hoće. Nama je u ovom slučaju 2 mil. previše u omjeru cijene, kvalitete i nekog budućeg preprodajnog potencijala, ali to ne znači da ne postoji netko drugi tko je spreman toliko platiti i to je u redu.
  • Droljo
    17.5k
    meni je ovo hrabar potez BobanaMlađi referent

Pa valjda su ga iskauterali.
  • Keyser Soze
    14.4k
    Ja bi svakako doveo još jednog iskusnijeg stopera, može to biti i Radeljić, čisto da budemo sigurni.
  • Zagi
    10.3k
    molim te update tocnog i definitivnog sastava prema novim vijestimaPaggini

Dobro ajd, još ovaj put. Najtočniji i najdefinitivniji sastav:
    dzg2526.png
    Ako mi je Davorin "možda dođe , a možda i ne" Olivari još jednom bezveze razgalio maštu argentinskim strojem za pritisak, njemu na dušu.
  • Jurki
    18.1k
    jbg tak mozemo reci za sve igrace.

Za to postoje pripreme da se sve ustima kolko je to moguce.
    Nama su prosle sezone najmanji problem bili stoperi. Najveca sranja je radila teretna nezainteresirana vezna linija.

Krenulo se tim putem, dugorocno je to isplativ put.. a za ovu sezonu ce rezultati pokazati. Nadam se najboljem.
    Isto tak smo mogli dopeljati neku "stopercinu" koja nebi kliknula s ekipom i jos gore moze ispasti.
    Mozemo se samo nadati da bu sve dobro.
    Garancije tak i tak u nogometu nema za nista.

Edit: za Perkovica bi odmah platio raskid posudbe.. jer je to bil fakat retardiran posao.
  • rokikaciga
    2.4k
    Sumnjam da je Villar dosao da bude dzoker s klupe
  • MateG
    33
    Čitam na X-u, spominje se interes za Livakovića “iz Europe” ali još bez službenih ponuda, valjda dolazi Meslier kao zamjena kod njih, zagolicana mi je mašta malo iskreno
  • Ludovic IX
    9k
    Nitko nije dosao da bude joker sa klupe.. ni valincic koji ima RPG-a ispred sebe. Mudri u novinama izjavljuje da je siguran da ce upasti u prvih 11 a 90% je da neće ali on vjeruje u sebe.
  • E46
    1.6k
    ti bi sa takvom postavkom u napadu uspio zavrsit 4ti u prvenstvu, kule u napadu i stojkovic na desno krilu, zvuci i podsjeca na horor iz prosle sezone sa lošim završetkom.
  • Zagi
    10.3k
    Sumnjam da je Villar dosao da bude dzoker s kluperokikaciga

Ne znam ja koji su njegove želje i pozdravi no znam da će se morati pokazati na terenu da je bolji od Miška.
    A to nije baš jednostavno.
  • rokikaciga
    2.4k
    Iskreno mislim da cemo gledati trojac Ljubicic-Misic-Villar u srednjem redu
  • Zagi
    10.3k
    Sumnjam da je Vidović dosao da bude dzoker s klupe.
  • E46
    1.6k
    necemo, budi siguran da ce igrat Vidovic 10ku a da ce se Misica malo po malo umirovljavat jer ce mu nivo igre samo padati kao i do sada, tako da vjerujem da ubrzo bude i nasa svakako najbolja moguca sredina Vidovic-Villar-Ljubicic.
  • hardek
    4.9k
    Mislim da će ovisiti o protivniku i situaciju. Npr gostovanje na školjci kod tovara očekujem Mišić-Villar-Ljubičić. Tekma protiv Varaždina na Maxu Vidović umjesto jednog od ova 3.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.