• vjeko1701
    16.1k
    Kolko sam skužio, mi smo ponudili kaj smo mislili, oni su dali protuponudu koja nije isplativa i tu je priča i komunikacija oko Radeljića stala. Još je DRS imao onaj mali kmeket za novine i to je to.
  • Jurki
    18.1k
    Na jednu od najlošijih obrana u povijesti kluba, gdje ti poprilično očito fali dokazani ljevak stoper, mi smo doveli nedokazanog dešnjaka.Mlađi referent

Ljevaka si poslal u Poljsku. Jos jedna glupost u reziji MM.
    Ne znam stvarno kaj je s Perkovicem, ali ako netko nije dobil pravu priliku na svojoj prirodnoj poziciji onda je to on.
    Isto tak ne sjecam se da je toliko toga sjebal da smo ga samo tak škartirali ... a sad nam opet fali stoper kojega bi trebali platiti 2 mil eura.
    Dapace, sve tekme koje je odigral, odigral je korektno i to na poziciji beka.
  • Blueshadow86
    3.6k
    Sve si rekao onako kako zaista i je.
    On je tehnički dobar stoper, fina lijeva noga, finu loptu ima, a uz to je i iskusan. Suprotno može reći jedino netko tko ga nije toliko gledao i pratio.

Nekima smeta što je igrač Rijeke i što mu je gazda Mišković, nekima smeta što fizički izgleda trapavo (a nije), nekima smeta ta famozna cijena od 2 mlijuna eura koja se vrti po medijima, a nekima smeta što ima 28 godina.

Također ne bi imao ništa protiv da ga dovedemo. Dapače.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Pa daj Bože da je kao Perić, Perić je bio top
  • Paggini
    55.5k
    lik je poluozljeđen cijelu sezonu i nemre držat tempo subota-subota.mali M

A mislim, jel ovo istina? Nema on neku povijest ozljeda, mislim da je Krizy bio vadio propustene tekme i da je bio neki ful mali broj?

lik samo preslika Perićamali M

Pa Perić zdrav je bio top 3 stopera Lige, meni to itekako ne bi smetalo iako mislim da Radeljić neće biti ta razina. A isto tako, ako si mislio da je preslika Perića nakon ozljeda, ni to ne mislim da je stvarnost.

nije takva kvaliteta kako ga se prikazuje.mali M

Pa ne mislim da ga itko prikazuje kao neku vrhunsku kvalitetu, ali je puno zanimljiviji nego što se na prvu čini. Ali ono što bi s njim dobili je što znamo da ćemo dobiti, a i kompatibilan je i uigran s Galešićem što je ogroman plus.

Kažem, ne bi nitko ovdje bio odusevljen da dodje, ali mislim da nije ni neki promašaj. Tipa Mmaeea smo docekali kao boga joge bonito, a kad ono... S Radeljićem bar znamo šta ćemo dobiti i meni je ta razina dovoljno dobra za ovaj Dinamo.

Također, treba pratiti Perkovića itekako.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Ja sam uvjeren da je taj pacijent Maxa i Perkovića poslao kako bi bio siguran da će igrati njegovi puleni, nemam drugog objašnjenja...Perković je bio fantastičan na Poljudu i svi smo očekivali da zacementira mjesto u prvih 11, kad ono kifla
  • tp1997
    1.6k
    Nadao sam se da ovaj transfer znaci bar jednom za svagda da smo gotovi s pričom oko Radeljića, polu-polomljen 28-godišnjak s jednom solidnom HNL sezonom, daj Bože da Miško traži 6 milijuna pa da se zaboravi tog Radeljića
  • Odani Zgd
    593
    Radeljić,Radeljić,Radeljić.....tko gura više tog panja ka Dinamu....on pojačanje sigurno nije,ako dovodimo igrače samo da popunimo kadar onda ok,i za to još platit dvije milje+netko od igrača....radije gurati naše mlade do zime,ako bude štekalo onda se na zimu pojačat s još jednim stoperom,nije nam sad pod mus da moramo pošto/poto dovodit stopera,ajde da je neko ime ok,al Radeljić....
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Kad mislimo da tjt Zvone doda gasa i dovede stopera iz Barce. Lik posluje na nekoj puno višoj razini.
  • mlkaskic
    226
    Ali stvarno, ovo što Boban radi je nevjerojatno. Dugo smo morali patiti, ali sada opet imamo vođu koji zna kako stvari funkcioniraju.
  • Jurki
    18.1k
    Mislim da Misko prek piskarala Radeljicu pumpa cijenu.
    Nema logike da damo 2 milje za stopera s jos jednom godinom ugovora. Na zimu nam se vracaju Perkovic ako ga Poljaci ne otkupe, tu je Torrente, treba klincima davati minute.

Isto tak obzirom koliko smo para utukli u zadnju liniju mislim da je to to. Treba dopeljati jos špicu, mozda krilo..

Nema nikakve logike taj transfer.. pa taman da Radeljic dojde za dz.
  • vjeko1701
    16.1k
    ali sada opet imamo vođu koji zna kako stvari funkcioniraju.mlkaskic

A kad je bilo zadnji put?
  • Laugreano
    4.4k
    Radeljic nije vrhunski stoper, ali i takav je najbolji stoper lige.
  • keppi
    418
    Nikad ne bi pomislio da će u jednom trenutku u ekipi najbrojniji stranci biti Španjolci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.