• Fan
    1.2k

Ovo je baš mokri san, da, ali onda bi trebali razmišljat o tome da kupimo Matkovića i pošaljemo ga na posudbu jer od njega nećemo imat koristi cijelu godinu (prvo oporavak do nove godine a onda ulazak u nekakvu formu, a priliku u Dinamu neće dogodine sigurno dobit)
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Osvajači hnl-a, kupa i Europske lige 2025/26. :fire:
  • YasutoWakizaka
    159
    Uz mokri san imali bi i Kulušića koji bi se kalio na posudbi.
  • Paggini
    55.3k
    onda ulazak u nekakvu formu, a priliku u Dinamu neće dogodine sigurno dobit)Fan

Pa vjerujem da će dobivati 10-15 minuta po utakmici, uz trenažni proces poslije rehabilitacije, što je ok. Svakako ne bih nakon takve ozljede slao ga bilo gdje gdje ga naš tim ne može nadzirati i paziti na njega. Boli Istru pimpek što je poderao križne i što ga moraju dozirati, jel.
  • Odani Zgd
    588
    Valinčić i RPG desno,ko bude igrao u prvih 11,sumnjam da se Valinčić bude zadovoljio klupom,uz to si ga još i platio milju i malo više...
  • Crni86
    11.8k
    bit ce utakmica za obojicu
  • rakurs
    1.5k
    Mislim da je on itekako svjestan da je u Dinamu RPG koji je prvi izbor. Vjerojatno mu je predstavljen neki plan na duže staze, a možda mu je dovoljno i da se bori iz sjene za mjesto u prvih 11. Mislim da smo s njima dvojicom top pokriveni desno.
  • Odani Zgd
    588
    Ma to znam,samo onda je pitanje forme i kontinuiteta,odigraš tekmu,dvije i klupa....apsolutno sam za dovođenje,da se krivo ne razumijemo.Al mislim da će se ipak morati znati tko je starter....
  • Amigo86
    18
    I na kraju ćemo gledati RPG na lijevoj strani, a valincica na desnoj sredinom sezone ...
  • BPAM
    167

Iz kojeg razloga?
  • E46
    1.5k
    njemu se sprdlo da tako napiše a valjda i dosta pojedinaca ovdje zaziva rpga na lijevom beku, valjda nije bilo dovoljno usranog nogometa.
  • Crni86
    11.8k
    možda mu je dovoljno i da se bori iz sjene za mjesto u prvih 11rakurs

Za mladog igraca to uopce nije lose… manji pritisak i sve
  • Sajla
    9.7k
    36 utakmica HNLa, barem 8 utakmica EL, a valjda će ih se i u kupu skupiti dovoljno da prebacimo brojku od 50 utakmica u sezoni i nijedan igrač ne bi smio sve igrati. sve to treba ugurati između 2.8.2025 i 23.5.2026. (odnosno koji dan kasnije jer idemo valjda i na osvajanje kupa). ako izbacimo zimsku pauzu, utakmice će se rasporediti na 37 tjedana sezone. kartoni, umor, ozljede - bit će minuta za sve, a kvalitete nikad previše.
  • Amigo86
    18
    Meni je osobno bio trener kondicijski dinama sada (Murk)
    pa mogu napisati da su decki naj*bali, puno trcanja i teretane na pripremama bez lopte vecinom treninga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.