• Ivdzo11
    7.3k
    Valinčić dolazi za 1,3 milijuna eura i 15 posto od idućeg transfera

Kulusic prema 24sata...

Njegova bliska budućnost ipak neće biti na Maksimiru. Plan za talentiranog ofenzivca je da bude proslijeđen Vukovaru na posudbu gdje bi se trebao nametnuti u vrhu napada obzirom da je momčad iz Grada heroja ostala bez Vanje Pelka (23) koji se pridružio Gorici.
  • E46
    1.5k
    opet stojkovic desno krilo, vidovic lijevo. Neki nisu nista naucili od prosle godine vidim.
  • Maximo
    796
    Još samo da dođe Ramon El Poncho Mierez i onda smo spremni za Europu
  • Fan
    1.2k
    Pa vjerujem da će dobivati 10-15 minuta po utakmiciPaggini

Ali kako?
    To bi imalo smisla da dovedemo samo jednog od dvojca Mierez/Beljo jer onda imaš prostora za davat mu minute.
    Ovako će, karikiram, Beljo bit prva špica, a Mierez skupljat taj garbage time, ulasci zadnjih 20-ak minuta, pola sata, za dodatan pritisak, ili obrnuto. Kup utakmice također mislim da ti je u interesu davat drugoj špici (em neće bit jeftin nijedan od dvojca em zato što je došao da igra, a ne da bude 3. napadač).
    Nekako mi je teško vjerovat da treća špica, ako nema ozljeda ovih ispred njega, skupi više od 300,400 minuta u sezoni, a to je za njega premalo + previše bi ga platili da nam bude 3. špica.
  • dinon7
    1.9k
    Ako smo planirali igrati s Stojkovicem i Vidovicem na krilima, onda je dovođenje Kovačevića pogreška.
    Vrijeme je da naučimo iz vlastitih pogrešaka. Trebamo zasigurno još jedno prodorno brzo krilo. Inače ćemo opet biti spori kao blato.
  • Mlađi referent
    13.1k
    I dalje se nadam da ćemo dovest nekog budget van de Vena.

Kad bi bila opcija da se Miereza može dofurat besplatno, rađe bi onda značajnije novce potrošio na elitnog stopera nego Belju, usprkos tome što Belju smatram boljom opcijom od Ramona.
  • Olmic
    4.8k
    i igrat ce njih dvojica to jer su bolji od drugih igraca na toj poziciji
  • Odani Zgd
    588
    Meni osobno mali Rozić ima potencijala,i svakako bi ga pratio još ovu polusezonu,ne kažem da ga moramo odmah kupiti,ali pratiti razvoj svakako o možda nekada u budućnosti reagirati.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    @Orc123 ja od tad transfermarkt.de nisam ni Pratio vise . Da su nas tada poslusali,i despodova na drugu stranu ihhhh dinbi nam bio kraj brate. Panonaj Hugo Vetlesen na 6ici haha
  • E46
    1.5k
    i opet cemo katastrofa izgledat i gubit utakmice. Stojkovic na lijevo krilu je bolji od Vidovica na lijevom krilu a Lisica na desnom krilu je korisniji od Stojkovica na desnom krilu. Dosta je više izmisljanja pozicija igracima.
  • Paggini
    55.2k

Pa i Brodić je bio treća špica pa je dobio neke minute da igra, ne vidim zašto Matković ne bi.

Utakmica je itekako dovoljno, još ako budemo EL igrali i na proljeće, uz kup i HNL. Također, dosta utakmica, ovisno o protivniku će Mierez počinjati, tipa neka rendom tekma protiv Gorice u veljači, a imamo 10 bodova prednosti, a sumnjam da će se Belju stavljati na kraju takvih utakmica ako je rezultat povoljan po nas. Tu staviš Matkovića 10-15 minuta. Mislim, i ti sad pričaš kao da treće špice nikad ne igraju ništa hahaha, igrat će Matković dovoljno minuta da oporavak prođe dobro.

Radije bih da tu polusezonu oporavka dobiva 10-15 minuta mic po mic i trenira i oporavlja se u Dinamu, nego da ga pustimo Istri gdje će ga jebati 90 minuta u napadu i kad se opet ozlijedi jer eto, Istru boli pimpek za Matkovića, šta ćemo onda? Tko je onda kriv?
  • Mlađi referent
    13.1k
    Od svih pojačanja koja se spominju i koja su došla, jedino Lisica donosi brzinu. Tako da mislim da će on bit fix za to desno krilo, bez obzira koliko mi debatirali o njegovoj kvaliteti.

Barem ako je naglasak na tome da želimo bit brži
  • Tranzicijski Napad
    537

A jedan od najbrzih veznjaka bundeslige i zweite nije? bek novi iz bayerna spor ko traktor?
  • Mlađi referent
    13.1k

Stvarno? Ljubičić tako brz? Ovo kaj sam našao vidim da je u prosjeku, a tako mi se i čini na terenu. Motoričan da, ali nije mi se učinio tako brz.

Za Vinloefa nisam našao brojke, djeluje mi isto prosječno brz
  • Paggini
    55.2k
    jedino Lisica donosi brzinuMlađi referent

Pa rekao bih da, uz gore napomenutog Ljubicica, i Villar donosi brzinu. Valincic isto. MPV po onome sto sam vidio je također brzanac. Soldo je brz za svoju poziciju.

Jedino Vidović bih rekao da spada u sporije igrače od ovih koje smo doveli, jer i Mudražija je relativno brz s loptom.

Mislim da čak ni poanta "vizije" nije brzina, koliko intenzitet igre i držanja napadačkog tempa i okomitosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.