• Paggini
    55.2k
    Beljo/Mierez/Matkovic, uz prodaju Kulenovića za 5-7 milijuna eura bi bio suludi mokri san i masterclass prijelazni rok za napadače, uz to da dobijemo Matkovića i Belju za razumne pare, Mierez da raskine ugovor i dođe za besplatno (uz naknade, jasno).

Beljo/Mierez/Kulenović je jako dobar mokri san, bio bih prezadovoljan s ovim.

Mierez (ili Beljo)/Kulenović/Topić ili Kulušić je dobra popunjenost i solidno odrađeno.

Moje nekakvo viđenje svega ovoga, puno toga je u zraku još čini mi se, a također mi se čini ako ide Cordoba da će trebati i popuna na desnom krilu, a treba nam svakako i na lijevom krilu adekvatna zamjena Stojkoviću/Vidoviću, pa ne znam koliko nam se isplati coltati prevelike pare za tri napadača.
  • keppi
    406
    Slažem se....to je čisto informativno, naravno da ne mora puno značiti, ali može biti znak da se nešto događa.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Beljo/Mierez/Matkovic - to je materijal za teski orgazam .. ako se to ustvari onda je ovo usudio bi se izgovoriti najjaci prijelazni rok kluba u povijesti ... ako rok jos nije ni poceo haha

Nadam se da cemo ici all in sto se tice napadaca, to nam je bila losija tocka prosle godine .. trebaju nam pravi finisheri, pravi golgeteri
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Mierez i Beljo bi nam bili odličan tandem. Imam dojam da obojica znaju malo upast u crne rupe što se forme tiče, a kada bi imali obojicu vjerujem da bi ih mogli odlično rotirati i nadopunjavati u takvim situacijama.

Kule je imao sezonu karijere i vjerojatno nikada neće imati ovakvu vrijednost i mislim da je idealan trenutak za prodaju, a da 3. opcija bude neki mlađi napadač poput Matkovića ako ga uspijemo dovesti. Jer realno minuta će biti za sve.
  • keppi
    406
    Meni bi osobno sasvim pristojan "mokri san" bio Mierez / Beljo i Kulušić (možda prije) ili Topić.
    Dva u punoj snazi i jedan solidna perspektiva.
    Ja bih Kulenovića dao i za 4 milje, pa možda i za mrvicu manje.
  • Fan
    1.2k
    Uz Belju i Miereza (ako dođu naravno) stvarno ne bi imalo smisla još ići i po Matkovića.
    Pazite, mi ovdje pričamo kako je Matković potencijalno top - ako to i jest istina, pa gdje bi on pored gotovih igrača Belje i Miereza dobivao minute? Pogotovo jer planski ne mislimo uopće igrati sa 2 napadača.
    Beljo +Mierez +Topić/Kulušić (idealno) ILI Beljo/Mierez + Kule + Topić/Kulušić (manje idealno, ali i dalje jako dobro). Ne vidim ostvarenje treće opcije-
  • Dani Olmić
    1.7k
    Iskreno, meni je to dosta izgledno i poprilicno realno da se dovedu i Beljo i Mierez posto bi Ramon mogao stic besplatno ... sad pitanje koliko bi to utjecalo u potencijalni dolazak Belje i dal bi on dosao u "borbu" za prvog napadaca ili ne
  • Orc123
    12.2k
    jojj nemoj brate mi Ojedu spominjati. Hvata me nostalgija ali i fobija hehe...

Btw. Lik rastura u MLS-u! Steta da se to nije ostvarilo jer je bilo centimetar do realizacije, sad bi bili mirni na krilnim pozicijama ali i na 10ki...strasan igrac...
  • GOAT
    3k
    Beljo barem neka dođe na posudbu, Mierez kao druga opcija dok se Matkovic ne oporavi.

Sljedeće godine uz kvalitetan oporavak Matkovic postaje prva špica ali je Mierez opet tu ako se nesto zakomplicira i mali Kulusic kao treca opcija.

Stvorimo mali NK Osijek u napadu ali vjerujem da bi kod nas još više briljirali. Fantazija ali why not
  • Paggini
    55.2k
    stvarno ne bi imalo smisla još ići i po Matkovića.Fan

Pa dijelom se i slažem, ali recimo da Beljo eksplodira ove sezone, što nije nemoguće, on ima neko iskustvo u Augsburgu, odličnu sezonu u Austriji i Konf Ligi, odličnu sezonu u HNLu i EL, a imat će tek 24 godine, ne bi me čudilo da pokuca neka Aston Villa i kaže "evo 13-14 miljki", mi ga prodamo i onda ide ustoličenje Matkovića uz Miereza kao projekta kluba.

Jer Matković neće ni igrati iduće polusezone, a imat ćemo taj luksuz da ga doziramo mic po mic po mic, bez prevelikog naprezanja, da ulazi lagano u formu. Njega gledam kao zalog za buducnost, rizican zalog doduše.

Stvorimo mali NK Osijek u napadu ali vjerujem da bi kod nas još više briljirali. Fantazija ali why notGOAT

Uz kvalitetna krila i dobro posloženu igru, nemam ni najmanje sumnje u ovo.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Gledam neki dan snimku kako Pašalić asistira Ojedi za gol. Odmah sam se sjetio kolege Orca.
  • Peškaman
    7.2k
    Meni uopće nije realno da dođu i Beljo i Mierez. Super bi bilo ali ne vidim uopće logiku, ako odlučimo uzeti Belju vjerojatno nećemo proći ispod 4mil€ a čisto sumnjam da bi Mierez prekinuo svoj bogati ugovor kako bi bio druga opcija.
    I uz sve to imamo Kulenovića (ako ga ne prodamo).
  • Olmic
    4.8k
    Neva
    Rpg galesic radeljic mpv
    Misic
    Ljubicic Villar
    Stojkovic Mierez/Beljo Vidovic

S klupe cekaju
    kulen
    Mudri
    Kacavenda
    Lisica
    Hoxha
    Beljo/mierez
    Soldo
    Goda
    Ktc
    Zivkovic
    Valincic
    Zagorac
    Vrbancic

Dosta slabo ;)
  • Amigo86
    18
    Ja ne znam zašto nebi išli po Ojedu, ugovor mu istječe ove godine..Treba nam lijevo krilo svejedno...Ne znam koliko je to moguće ali bi bilo top.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.