• Izet Hajrović
    6.3k
    i to je jako slabo, puno slabije od one situacije s kojom smo završili prošlu sezonu. Da i dođe Beljo, ne znam kako napad Beljo-Kulenović-Kulušić može biti jači od Petković-Kulenović-Kanga. Isto kao što Lisica-Topić nije jače od Stojković-Mbuku-Cordoba.
  • Crni86
    18.2k
    Za kulusica je bila prica da ce ici odmah dalje na posudbu kako bi dobivao adekvatne minute.

Za topica mislim da cemo ga vise drzat i da ga probamo iskoristiti u nekakvim daljnjim poslovima kao sto je bilo ovo za radeljica, matkovica itd. A ne bi me cudilo da kako i sam kazes zatvorimo desno krilo s topicem i lisicom pa onda pred kraj roka pokusamo uhvatiti jos nekog kapitalca na krilu.
  • Peškaman
    8.4k

A nema nekog smisla da nam 18-godišnjak bude treća opcija i da dobija minute na kapaljku, ne dobijamo ništa s tim. Prije bih ponudio Vukovaru da ode na posudbu i da već ove sezone ima ozbiljnije prvoligaške minute.
  • Dinamovapriča
    653
    1 milijun i s bonusima može doći do 1.2! POSAO STOLJEĆA! Hvala Kanga :sweat:
  • NitkoBitan
    33.8k
    Milijun vise nego za Petka, Pjacu, Ademija i Rileta skupa. Tu sam jos bio i blag ne racunajuci otpremnine.
  • El Madrigal
    731

Prika, di si ti ovih mjesec dana pisanja. Pa čovječe,o čemu ti?
  • tp1997
    2.3k
    Petković-Kulenović-KangaIzet Hajrović

Petkovića trenutno želi jedino donedavno drugoligaški Kebabspor, i navodno po nekim naklapanjima Qarabag.

Beljo ima 19 golova za Rapid prošle sezone i vrlo dobre nastupe u KL.

Toliko o tome. Hvala Petkoviću na svemu, ali čovjek je prošlo svršeno vrijeme.
  • Jaro
    11.4k
    Da i dođe Beljo, ne znam kako napad Beljo-Kulenović-Kulušić može biti jači od Petković-Kulenović-Kanga.Izet Hajrović

Samo napad Petković-Kulenović-Kanga mi nismo imali. Petko je bio (valjda) po terapijama i kod vracara kojekakvih i tu i tamk se spustio do klupe, a kad je na kraju bilo all-in onda je i odigrao nesto... Ali tercet Petko-Kule-Kanga u realnosti nije postojao...
  • Hnlovac
    3.9k
    prosao se rok na faksu, ajmo Boban i Dinamo!
  • Paggini
    74.5k
    Meni se čini da idemo u smjeru Kulušić treća špica, Kulenović druga, a Topić rotacijsko krilo s Lisicom.Keyser Soze

Beljo/Matanovic/Mierez
    Kulenović
    Kulušić ili netko treći

Cak mi se čini da postoji potencijal za Beljo, Mierez, Kulenović, a Topić na desno krilo, Kulušić u neku Lokomotivu koja nasušno treba napadaca ili u Varaždin koji također treba
  • NitkoBitan
    33.8k
    To sam ga ja Bobanu predlozio.

Visok i brz, prava spica. Tek 18 godina... Sibenik je u takvoj situaciji kakvoj je i realno imamo vrlo dobru priliku da ga uzmemo pa ga lako proslijedimo na posudbu.NitkoBitan
  • Dinaminjo
    1.8k
    Otkud vi mislite da bi jos 10m eura potrosili?
  • Paggini
    74.5k

Knjizit cemo Baturinu i iduce godine
  • GOAT
    4.2k
    Tko god da zastupa Kangu taj je majstor svog posla. Covjek nigdje ne zabije gol i uvijek nađe novi angažman i osigura novce od transfera
  • Keyser Soze
    17.3k
    Beljo/Matanovic/Mierez
    Kulenović
    Kulušić ili netko treći
    Paggini

Ne znam je li ovo tvoje mišljenje, al ovo sam ja mislio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.